miercuri, 20 septembrie 2017

Frumoasa Lindsay Lohan

Cunoscuta si zburdalnica actrita Lindsay Lohan, uneori este frumoasa, sexi si fermecatoare, dar de cele mai multe ori arata foarte obosita. Tatal turbulentei actrite Lindsay Lohan, Michael spune ca Lindsay este o curva de lux si mama ei este proxeneta care o plaseaza in paturile bogatanilor! "Ea este platita de barbati bogati pentru sex. Mama ei este pestele care-i faciliteaza diverse intalniri cu barbati bogati pentru sex platit - este dezgustator!" De multe ori imaginile vorbesc sau confirma ceea ce spune tatal ei. Disperata dupa bani si dupa viata in anumite cercuri high class, actrita Lindsay Lohan isi castiga existenta lucrând ca escorta profesionista (curva profesionista mai pe romaneste), a relevat exclusiv revista Star de peste ocean.


Uneori fermecatoarea Lindsay Lohan straluceste ca o stea, cu ceva mai mult machiaj este rapitor de frumoasa. Informatia-bomba lansata de tatal actritei americane a fost confirmata si de surse din anturajul lui Lindsay. Acestea sustin ca întâlnirile vedetei dureaza câteva zile, iar cei care o "angajeaza" pe Lindsay platesc hotelurile unde sunt cazati, calatoriile si mâncarea. În plus, Lindsay primeste bijuterii si alte cadouri. Tabloidul "The Sun" scrie chiar ca exista o lista cu cei mai importanti clienti ai vedetei. Printre acestia se numara si printul Haji Abdul Azim al Bruneiului, al treilea în succesiunea la tron, care i-a platit actritei 100.000 de dolari ca sa petreaca noaptea de Revelion cu el.


Lindsay Lohan a avut o condamnare de 480 de ore de munca in folosul comunitatii si 120 de zile de inchisoare pentru furtul unui colier evaluat la 2.500 de dolari. Actrita si-a efectuat pedeapsa acceptând sa traiasca in regim de arest la domiciliu, in urma unei intelegeri cu procuratura americana. Ea a mai avut o condamnare pentru conducerea unui vehicul in stare de ebrietate si pentru posesie de stupefiante. Ulterior Lindsay Lohan a fost condamnata la 30 de zile de inchisoare dupa ce a recunoscut ca a incalcat termenii eliberarii conditionate.  Judecatoarea Tribunalului din Los Angeles, Stephanie Sautner, a condamnat-o pe Lohan si la 53 de zile de munca in folosul comunitatii, la morga din comitatul in care locuieste.


Filme cu Lindsay Lohan

InAPPropriate Comedy (2013)
Scary Movie 5 (2013)
The Canyons (2013)
Love, Marilyn (2012)
Mean Girls (2004)
Just My Luck (2006)
Herbie: Fully Loaded (2005)
Bobby (2006)
I Know Who Killed Me (2007)
Labor Pains (2009)

Poze cu Lindsay Lohan







Niciun comentariu: