miercuri, 25 octombrie 2017

Cum sa devii o femeie de succes

Cum sa devii o femeie de succes? Ca sa devii o femeie de succes, trebuie sa fi mai intai de toate o "blowjob-ista" de succes, si mai nou, degenerata scoala romaneasca se conformeaza acestei idei. Circula in spatiul public o stire fresh, "elevi si eleve de 14-15 ani simulează sexul oral, la un eveniment oficial, organizat de scoală, la care sunt prezenti profesori". Baa, eu vorbesc de SF-uri de ani de zile pe blogul asta? Eu vorbesc de realitatea aia care bate filmul, de retelele de prostitutie din Romania care sunt conduse chiar de angajati cu functii inalte din Politie si SRI. Romania e un lagar infractional unde serviciile de securitate si informatii executa o singura misiune (restul sunt de forma), inhaitarea cu clanurile interlope si protejarea acestora prin interpretarea legii in favoarea lor. Politia mafiota-interlopa romana se afla în procedura standard de musamalizare, in procedura standard de capatuire de 27 de ani, am mai spus-o si o s-o mai spun. Trebuie sa fi foarte naiv sa crezi ca Romania are institutii functionale.


Asta produce degenerata scoala romaneasca acum, curve, prostituate pentru retele de prostitutie ilegala, de ce sa ne ofuscam degeaba, sa ne iritam inutil. Scoala romaneasca acum s-a reprofilat, scoate pe banda rulanta "blowjob-iste", "borduriste", "centuriste" si "traseiste" pentru degradantul Occident dar si pentru consum intern. Nu e evident? Constat totusi o lipsa de patriotism chiar si in acest eveniment cu conotatii pornografice evidente, mediatizat pana la saturatie de falnicii observatori ai vietii, jurnalistii din presa mercenara romaneasca. Banana e un fruct strain, imperialist. Tuseau daca scoteau la interval un castravete sau un ştiulete de porumb de pe fertilele ogoare ale patriei? Sa simulezi "deep throaten" sub atenta supraveghere a profesorilor vanduti cercurilor imperialiste reactionare, cu banane din import, reprezinta o actiune clara a subminarii economiei nationale. La "canal" cu aceste elemente negative!


Lasand gluma la o parte, aici duce uitatul pe furis la redtube în timp ce la scoală nu se face educatie sexuală, iar părintii nu se pot hotărî dacă sau când să le vorbească copiilor despre "uţa-uţa". Fetele care apar in pozele doveditoare or sa faca "Dubaiul" si-or sa aduca in tara valize cu dolarei (la pachet cu un chil de SIDA) pentru cei nascuti in zodia "pestilor". Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie ilegala din Europa este Romania. Asta e principala si pretioasa "marfa" care o produce Romania sub atenta supraveghere a institutiilor de forta si de invatamant, "fetite" pentru export.


Cheia succesului, in viziunea curvelor, se invata. Dupa mintea lor ca sa fi femeie de succes trebuie sa cunosti "meserie", e clar si exemplele sunt o groaza sau de groaza. Patroana aia care apare pe la diferite "tembeliziuni" din Romania si declara nonsalant ca ea a fost "rea de musca", acum e baba, nu-i mai ridica fusta nici vantul si "prajitura magura", pupaza aia cu faţa de vampir energetic care aparea, la fel, pe la diferite "tembeliziuni", sunt doua dintre exemple. "Prajitura magura" in timp ce era casatorita cu cineva, "s-a dat in balansoar" cu altcineva, persoana importanta, nu spun cine, in acest "onorabil" fel facand rost de un spatiu comercial in buricul targului. "Sugi si castigi", nu e un joc de cultura generala, e o proba (orala). "Am vazut oameni care-si trimiteau nevestele sa se culce cu primarii ca sa puna mana pe diferite contracte sau sa ajunga in functii de  conducere", a mai completat "prajitura magura".


Cred ca e clar cum devin unele femei din "blowjob-iste" de cartier, femei de succes (daca se poate spune asa unor curve notorii), zic unele pentru ca succesul nu e garantat in aceasta "meserie", trebuie sa o sugi cu talent si pe "tarif premium". N-are rost sa te irosesti prin boscheti romanesti, da-l incolo de patriotism ca nu tine de foame si e si ieftin, daca vrei sa dai lovitura, sa-ti deschizi propriul magazin de imbracaminte si incaltaminte precum "prajitura magura" sau sa-ti deschizi magazin comunal sau satesc, cum vrei sa-i spui, trebuie sa apuci calea strainatatii, adica Japonia, Italia, Spania, etc, ca acolo gasesti mosi senili dispusi sa plateasca "tarif premium" pentru "serviciile oferite" de o curva notorie. Ca pana la urma doar asta esti.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Asa profesori asa elevi , Intrebarea cine-i pedepseste !!!!






Unknown spunea...

Nu uitați de Sodoma și Gomora. La asta se va ajunge cât de curând. Însă problema e să nu avem aceiași soartă ca și cele două cetăți... Cu respect.,pentru ceea ce faceți.