luni, 6 noiembrie 2017

Fetite la produs

"Directorul adjunct al Procuraturii pentru Combaterea Crimei Organizate si Cauze Speciale spune că autoritătile din tara noastră l-au impiedicat sa il audieze pe Vitalie Proca, un ucigas platit banuit de implicare intr-un complot cu o miza de 300 de milioane de dolari" - Evenimentul zilei (6 noiembrie 2017). "Bizar eveniment judiciar" si "retea de crima organizata", expresi folosite de jurnalistii de la Evenimentul Zilei sunt de fapt niste eufemisme care incearca sa ascunda faptul ca adevarata "Crima Organizata" din Romania se identifica in institutiile de forta din Romania care au fetite la produs. Autoritatile (mafiote) din Romania au mai fost acuzate ca protejeaza interesele mafiei in cazul lui Massimo Ciancimino, fiul lui Don Vito Ciancimino, fost lider Cosa Nostra, care era acuzat de spalare de bani prin grupuri de firme romanesti.


Am mai spus-o si repet ce e foarte evident, Romania e un lagar infractional unde serviciile de securitate si informatii (au fetite la produs) executa o singura misiune (restul sunt de forma), inhaitarea cu clanurile mafiote si protejarea acestora. A fost suficient doar sa afle Politia mafiota interlopa romana ca Vitalie Proca e implicat intr-o actiune de crima organizata care are ca miza 300 de milioane de dolari, ca la secunda trei el sa devina protejatul numarul unu. Poate sa vina la Bucuresti, j'de mii de procurori sa-l ancheteze pe Vitalie Proca, doar or sa creeze un "bizar eveniment judiciar". "Baa Vitalie, noi aici ne vindem matroanelor care au fetite la produs, pe o ciorba, cateva beri si o "clanta" prin boscheti, si tu desfasori afaceri de sute de milioane de dolari fara sa faci o "sponsorizare" la organul hamesit, lacom, curvar si scelerat?"


Wow, ce atitudine "ofensatoare si persiflanta" am la adresa organului! Asta e adevarul baaa, va vindeti curvelor care au fetite la produs prin toata Europa, pe o ciorba si cateva beri. "Gunoaiele din Politia Romana mananca de pe curve si interlopi…", ce declara legionarul fost agent SIE pe veghepatriei.wordpress.com doar a auzit de la altii, eu am vazut cu ochii mei cum o curva si o betiva notorie, care in complicitate cu mai multi puscariasi are fetite la produs prin toata Europa, "cumpara" un politist cu o ciorba si cateva beri. "O orădeancă, nevastă de poliţist, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului Bihor după ce în decurs de 4 ani a strâns aproape 100.000 euro din escrocherii" - veghepatriei.wordpress.com. Nu e evident cine sunt adevaratii interlopi ai Romaniei? Nu vedeti ca actiunile politiei sunt doar abureli televizate pentru naivi prostibili?


Popandaii astia opariti si ofensati care au fetite la produs, conduc crima organizata din Romania si sunt beneficiarii directi ai castigului ilicit, e clar ca lumina zilei. Adevaratii proxeneti au epoleti, puscariasii care le pastoresc fetitele doar le administreaza. "Femeia se numeşte Florica Ana Pop şi este soţia unui poliţist din Băile Felix, Florian Pop. Procurorii o acuză că în perioada 2012-2016 a înşelat mai multe persoane, dându-se ori funcţionară la DNA ori avocată cu „intrare” la Finanţe, Spitalul CFR şi la ANRP Bucureşti, şi cerându-le zeci de mii de euro ca să rezolve locuri de muncă, spaţii comerciale sau sentinţe. Pop a mers până acolo încât şi-a escrocat propriii naşi de cununie, „uşurându-i” întâi de 6.000 lei, apoi de 5.000 euro şi în final de 100.000 lei, bani pe care i-a cerut pentru înfiinţarea unei asociaţii de vânătoare şi constituirea unui fond de garanţie, dar pe care i-a cheltuit în interes personal…" Mai mult pe veghepatriei.wordpress.com


MI-AU LUAT PERMISUL DE IERI #Noaptea Târziu (Cover Smiley - Ce ma fac cu tine de azi?)
- videoclip ofensator si persiflant -


In incheiere putem trage o concluzie evidenta, nevestele de politisti sunt in general cele mai mari escroace sau curve. Una isi atribuie calitati sau functii pe care nu le are pentru a excroca diversi naivi, alta se considera antreprenoare de succes dar nu e decat o curva si o betiva notorie care are fetite la produs, si care umbla rupta de beata dupa P prin baruri, altele, care sufera de nimfomanie netratabila, au devenit aparatoarele unor concepte care n-au nicio legatura nici cu profilul lor moral si nici cu trecutul. De ce sunt majoritatea nevestelor de politisti asa escroace, curve si matroane? Pentru ca papagalii limbricoidali cu care sunt casatorite "au prea multe nevoi" asa cum spune "Noaptea Tarziu" in cover-ul "MI-AU LUAT PERMISUL DE IERI". Care sunt nevoile lor? Cantitatile industriale de alcool, ratele la apartament, la masina, etc.

Niciun comentariu: