miercuri, 15 noiembrie 2017

Simona Mărgăian Tiriplică

Cine este Simona Mărgăian Tiriplică? Simona Mărgăian Tiriplică este o frumoasa blonda de 30 de ani din comuna Scoarta, judetul Gorj, Oltenia, comuna aflata la 9 km de orasul Târgu Jiu. Ce a facut Simona de vorbesc toate ziarele despre ea? A reinventat insulina? Nu, a "usurat" un italian de 780000 euro (44 de miliarde de lei), o masina de lux plus bijuteriile fostei sotii. Deci o stire incredibil de banala, tinand cont ca multe romance plecate "la munca" in degradantul Occident, pleaca de fapt la vanatoare de mosi senili. Cum sa-i dai bree aproape 1.000.000 de euro ca sa-ti dea accept la "pestera"? Ce putere are "pasarica" domnule!


Potrivit lui Francesco Thiela, pagubitul, i-ar fi dat bani Simonei pentru o interventie chirurgicala de care avea nevoie tatal ei, Ion Tiriplică, fost economist la Grimex, care a candidat de două ori, fără succes însă, pentru fotoliul de primar al comunei Scoarta. Se pare ca succesul (efemer) insa a venit din alta parte. Oltencuta i-a luat banii italianului, l-a facut sa-si vanda casa si  bijuteriile fostei sotii, l-a obligat să-si vândă bunurile, toate acestea în timp ce sotul si l-a declarat bodyguard-ul ei. Care "peste" din Romania nu e "buzdigard". Simona Mărgăian Tiriplică a mai beneficiat si de vacante în Dubai platite de septuagenarul “inamorat”.


Alte "beneficii" obtinute de Simona: chef ca la nuntă la Restaurantul Dumbrava, de ziua Simonei. Printre invitati, sefi de institutii si politisti (n-are dreptate fostul agent SIE cand spune pe veghepatriei.wordpress.com ca Politia Romana mananca de pe urma c......r?), 120 de sticle de vin si sampanie, trimise din Italia, de Francesco pentru petrecerea dată de Simona la Târgu-Jiu, cu ocazia împlinirii a 30 de ani. Italianul neinvitat pe 28 octombrie pentru că nu a avut “ţol” festiv.


Francesco Thiela, cetătean italian domiciliat la Milano, în vârstă de 73 de ani, i-a notificat pe 6 noiembrie 2017, prin avocat, pe Simona Mărgăian Tiriplică, pe mama acesteia Cornelia Ion Tiriplică dar si pe sotul tinerei, Ion Mărgăian (fost politist), toti domiciliati în Gorj, că l-ar fi prejudiciat cu o sumă de peste 780000 euro, dar si alte bunuri, pe care le vrea înapoi în maximum cinci zile de la primirea documentului. În cuprinsul notificării, se mentionează că în ultimii doi ani, italianul a considerat că între el si Simona ar fi existat o relatie de iubire, care urma să se concretizeze prin mutarea lor împreună în România, într-o casă care urma să fie achizitionată din resursele financiare ale septuagenarului.



Relatia nu ar fi fost una platonică, ci ar fi implicat si sexul, lucru precizat de italianul Francesco Thiela pentru Gorjeanul, dar negat de Simona Mărgăian Tiriplică, care sustine că între cei doi ar fi existat doar o relatie de amicitie. Tot aici se subliniază că Simona l-ar fi determinat pe italian, prin mijloace “frauduloase”, să aibă încredere în mama acesteia si în sotul ei, pe care l-a prezentat acestuia, initial, drept bodyguard si nicidecum ca sot al ei, asa cum a aflat că este în realitate. “În toată perioada, sotul Simonei mi-a fost prezentat drept bodyguard al acesteia, sustinând că i-a luat numele pe cale administrativă, întrucât aceasta avea procese cu fostul ei sot si pretindea o temere (absolut nereală), asadar mie mi s-a creat o imagine deformată asupra realitătii".


"Aceasta mi-a cerut în mod continuu sume importante de bani, ajungând chiar să fac împrumuturi bancare pentru anumite sume, astfel cum rezultă din probele pe care le voi depune organelor de cercetare penală”, se precizează în notificarea transmisă la Scoarta. Italianul mai subliniază că Simona si-ar fi însusit toate bijuteriile sotiei sale decedate, dar si toate bunurile din casă, creându-i, spune acesta, convingerea că îi pasă de relatia dintre cei doi, urmând să se mute împreună în România din toamna anului 2017. Vârstnicul i-a explicat avocatei sale că ar fi tratat-o pe Simona, pe mama si pe "bodyguardul" ei regeste, în casa lui, si că a ajuns să trăiască cu 2 euro pe zi pentru a-i trimite ei toti banii.


“Am ajuns să circul cu bicicleta prin oras, după ce Simona mi-a cerut să-i cumpăr o masină, deoarece stă prea mult în casă, singură. I-am luat un Mercedes pentru care plătesc rate timp de câtiva ani de zile, mai exact peste 500 de euro lunar. Masina neagră cumpărată de mine nu i-a fost suficientă, după vânzarea casei mele, sotul ei, din banii mei, i-a cumpărat ultimul tip de Mercedes, asta după ce s-a fotografiat cu banii mei, si a postat fotografia pe contul lui de Facebook”, sustine Francesco Thiela. Italianul spune că a ajuns acum la sapă de lemn din cauza româncei, cu care avea mari planuri de viitor, planuri care implicau achizitionarea unui salon de coafură pentru Simona, o casă pentru ei doi în Bucuresti si chiar aducerea pe lume a unui copil, rod al iubirii dintre cei doi.


Francesco Thiela sustine că după ce Simona l-ar fi determinat să vândă casa, pe care i-a făcut acte gorjencei, însusindu-si banii, lucru petrecut la finalul lunii septembrie, relatia dintre cei doi s-ar fi rupt, gorjeanca refuzând, initial, orice dialog cu respectivul. Asta până cand gorjeanca a avut nevoie de băutura pentru petrecerea dată cu ocazia zilei sale de nastere, party-ul având loc la finalul lunii octombrie la restaurantul Dumbrava din Târgu Jiu. Pentru consumul invitatilor, printre meseni aflându-se persoane publice din Gorj si politisti, Francesco a făcut efortul de a trimite la Târgu-Jiu 120 de sticle de vin si de sampanie, asta desi initial Simona nu i-a mai răspuns la telefon de la finalul lui septembrie.


Italianul nu a venit la petrecerea plătită din banii lui, spune acesta, pentru că nu ar fi avut haine de gală pentru evenimentul respectiv, românca obligându-l să-si arunce hainele vechi, pe motiv că i-ar fi cumpărat unele noi, obiecte vestimentare pe care nu le-a văzut niciodată. Acum, italianul consideră că mama Simonei ar fi fost implicată, dar si actualul sot, în această mega escrocherie, pusă la cale pentru a-l deposeda de banii detinuti, acesta sustinând că familia respectivei i-ar fi creat un prejudiciu ce depăseste 780000 euro. "Sper sa se elucideze situatia ca panarama asta are 4 victime la activ. Marius ,fostul sot trebuie luat si el la bani marunti…ca ,cu el a facut inselatoriile, Nino asta a aparut de un an in peisaj…deja era gol mosul." zise Ionut Agarbiceanu intr-um comentariu pe www.gorjeanul.ro.

Surse:

www.gorjeanul.ro
www.bunadimineataiasi.ro
onlinenews.ro

Niciun comentariu: