vineri, 10 noiembrie 2017

Elena soferita sexi

Elena Bîrsan este o frumoasa tânără de 26 de ani ce s-a apucat, în urmă cu doi ani, să facă şcoala de şoferi pentru categoria B pentru autoturisme. Apoi s-a gândit să încerce pe toate categoriile şi toţi care o cunoşteau îi spuneau că este nebună. Replica a ambiţionat-o şi a ajuns, ca începătoare, să conducă un camion. Inclusiv pentru familia sa a fost o mare surpriză, copilul mijlociu, fată, dintre cei cinci şi singurul şofer de camion. Cea mai sexy şoferiţă de TIR din România, Elena, trăieşte o minunată poveste de dragoste. Venită în ţară în urmă cu câteva săptămâni, Elena a fost nevoită să îşi scurteze şi concediul de dorul ”iubitului” ei. Tânăra botoşăneancă are deja un palmares de zeci de mii de kilometri prin toată Europa, alături de… iubitul ei Cătălin.


Iubitul său nu este nimeni altul decât TIR-ul pe care lucrează. Îl cheamă Cătălin şi după ce tânăra botoşăneancă a venit în România în concediu, în Botoşani, a fost nevoită să plece mai repede în Italia, de dorul „iubitului”, lăsat…într-o parcare. Deşi are doar 26 de ani, frumoasa Elena este deja cunoscută în întreaga comunitate a şoferilor de TIR din Europa, nu numai pentru calităţile fizice de invidiat, dar şi pentru cele profesionale, tânăra conducând fără probleme cisterne cu substanţe din cele mai periculoase, adevărate bombe pe roţi.


La doar 26 de ani ar putea participa oricând la un concurs de miss, la cat e de frumoasa, numai că ea a ales un domeniu în care nicicând nu te-ai astepta să găsesti o blondă sexy! Elena s-a făcut soferită de TIR si străbate Europa în lung si în lat la volanului unui mastodont de 40 de tone. Fetei nu i-a fost însă usor, cum era si de asteptat în acest domeniu rezervat parcă bărbatilor. Nu a primit nicio şansă de la nimeni, inclusiv angajatorul privind-o pe Elena destul de circumspect, mai ales că ea este genul de fată care nu pleacă la drum fără să fie aranjată si machiată, potrivit jurnalistilor de la ziarul libertatea. A avut însă un vot de încredere şi sprijin din partea unui prieten, care a girat pentru ea.


Sexi si frumoasa tânăra TIR-istă din Botosani a luat cu brio toate atestatele şi categoriile auto de care are nevoie si s-a angajat la o companie din Italia, care se ocupă de transporturi de substante periculoase. Desi a reusit să învingă prejudecătile si clientii s-au obisnuit cu prezenta ei ”exotică”, colaboratorii sunt şocaţi când o văd şi spune că a avut situaţii în care prezenta documentaţia mărfii şi i se cerea să vină şi şoferul, iar când le spunea că ea este, toţi rămâneau mască.


”Nimeni nu îmi dădea şanse să rezist. Când mă vedeau, toţi întrebau: «fata asta vrea să fie şofer?». Inclusiv cei de la firmă. Dar mi-au dat o şansă şi iată că după doi ani sunt tot aici şi nici nu mă văd făcând altceva pentru moment. Îmi place la nebunie ce fac”, a mărturisit frumoasa si sexoasa blonda care pe canalul ei de youtube se numeste Domnita Elena .


Din comentariile facute pe www.botosaneanul.ro am aflat ca "Prietenul" care a "GIRAT" pentru ea este barbatul ei si sunt impreuna soferi pe aceeasi autocisterna.


"În ziua de azi orisicine poate face soferie. Camioane de 500-700 cai putere cu transmisii automate, supra dotate, cu un nivel sporit de confort si lux, si orisice problemă se rezolvă cu un simplu telefon. Când am început eu soferia, camioanele erau niste cutii de tablă brute de 135 la 215 cai putere cu directie “armstrong” si transmisii manuale cu pedala de ambreiaj teapănă că trebuia să te ridici în picioare călcând pe ea să debraiezi, vara te topeai de căldură si iarna te făceai sloi cu cinci cojoace’n spate, penele de anvelope se rezolvau doar cu cricul, levierele si muschii din dotare, iar cele tehnice le rezolvai, tot de unul singur, cu tot felul de improvizatii ca să poti ajunge undeva să dai o spagă pentru ceva piese de schimb", zise un rautacios. 


"Umh? Acum când și o maimuță se poate ține de volan deoarece camioanele aproape merg singure și service’uri vin la tine oriunde ai fi de la doar 10-15 minute distanță 24/7/365, deh.....vitejie, da?" a mai completat rautaciosul Florin Grig pe frumusetileromaniei.biz Ca si completare la ce spune rautaciosul Grig, tinand cont si de nivelul coruptiei din Romania, un permis de conducere de sofer profesionist, un atestat si un post de soferita la o firma de transport serioasa care ofera salarii deosebit de atractive, toate acestea se post obtine cu sfanta mita., ...acum cand afirm asta nu fac referire la Elena Birsan.

Surse:

www.botosaneanul.ro
botosaninews.ro
frumusetileromaniei.biz
Elena Barsan canal Youtube

Niciun comentariu: