marți, 3 aprilie 2018

Mennel Ibtissem

Mennel este o frumoasa cantareata de origine siriana, are 22 de ani, ochi albastri si o voce divina, o voce care se contopeste cu universul. Frumoasa cantareata este considerata de fani un adevarat inger si adevarul este ca numai un inger poate canta ca ea. Mennel Ibtissem a impresionat întreaga lume cu interpretarea sa din cadrul concursului „The Voice”, Franţa, concurs din care s-a autoexclus din cauza unor grave derapaje ale autoritatilor franceze profund rasiste.. De ce se amesteca autoritatile franceze intr-un inofensiv concurs de muzica? Pentru ca frumoasa Mennel, prin cantecele sale condamna razboiul din Siria, razboi in care au murit pana acum peste 400000 de oameni si care a transformat tara intr-o ruina. In urma conflictelor armate Franta are de castigat, prin vanzarea de arme catre ambele tabere aflate in conflict. 


Acesta fiind adevarul, micii promotori ai pacii precum Mennel Ibtissem, trebuie exclusi rapid din peisaj, pentru ca lovesc in interesele Frantei. Pentru autoritatile franceze nu conteaza ca in razboaiele alimentate cu armament din Franta mor oameni. NATO - organizatie militara terorista, reprezinta o alianta imperialista agresiva, dominata de SUA, a carei singura ratiune de a exista, in momentul de fata, este mentinerea suprematiei politice, economice si militare a Statelor Unite in lume. Asa zisii militari romani implicati in diferite "teatre de operatiuni", sunt de fapt mercenari platiti de statul roman, pentru a urmari si apara interesele SUA in lume. In fata acestui gigant malefic numit NATO, metaforic vorbind, frumoasa si talentata cantareata Mennel Ibtissem nu e decat o particula infima de praf, spulberabila intr-o fractiune de secunda.


Statele Unite ale Americii vor o stare conflictuala intre Romania si Rusia, o situatie conflictuala care sa justifice achizitionarea de armament de la diferite state membre NATO, deci, inclusiv Franta. In timpul conflictului armat dintre Ucraina si Rusia, Franta condamna amestecul Rusiei pe teritoriul Ucrainei, dar in acelasi timp furniza tehnica militara rebelilor si mercenarilor sustinuti de Rusia. NATO este in totalitate un instrument, o unealta a imperiilor financiare. NATO si CIA sustin premeditat si planificat teroristii AL QAIDA din Siria. Strigatul unui mitropolit sirian: "Unde este credinta crestina, asta inseamna credinta crestina, masacrarea si martirizarea crestinilor sirieni prin complicitatea Occidentului?" Frumoasa cantareata Mennel Ibtissem este un ambasador al pacii, dar liderii mondiali nu vor pace, vor razboi acolo unde nu pot coloniza..


Faptul ca in spatele NATO se ascunde o structura masonica malefica nu mai este demult un secret. Chiar masonii nostri s-au laudat ca au pus „o vorba buna” ca sa intram in NATO, alianta militara care a ucis sute de mii sau chiar milioane de oameni nevinovati, prin bombardarea haotica a tarilor suspectate ca detin "arme chimice". Mii de copii au fost ucisi fara discernamant, scoli, gradinite si spitale au fost rase de pe fata pamantului de organizatia terorista NATO, de bombele americanilor. Cantareata Mennel Ibtissem, in cantecele sale vorbeste despre razboiul din fosta Iugoslavie, despre razboiul din Siria si situatia din Palestina. Prin cantecele sale, frumoasa Mennel expune o situatie reala si indeamna Palestina sa zambeasca. Sa condamni razboiul si nedreptatea, si sa indemni la pace, armonie si liniste reprezinta cea mai inalta virtute.


In Siria zeci de copii sunt ucisi zilnic de bombele americanilor. Zilnic adevarate masacre, zeci de copii sunt sfartecati de bombe sau ingropati de vii sub daramaturi. Dati search pe orice motor de cautare sa vedeti cum sunt copiii scosi de sub ruine, copii de toate varstele, plini de sange sau desfigurati. In Siria nu se respecta nicio regula a razboiului, sunt bombardate de-a valma, cartiere in care locuiesc civili, institutii publice, spitale, scoli si gradinite. NATO este cea mai cruda organizatie terorista din istoria omenirii. Bilanţul total al intervenţiei in Yugoslavia, căreia oficialii NATO îi spuneau „umanitară”, a fost de 5.700 de morti si 20000 de raniti. Numeroase surse independente afirmă că în Serbia de azi se moare încă din cauza diferitelor cancere provocate de bombele cu material radioactiv, „umanitar”, aruncate de NATO asupra Iugoslaviei.


Sub masca unor „aparatori ai pacii si securitatii” adevaratii teroristi ai planetei se ascund probabil undeva nestiuti de nimeni, pentru ca nimeni sa nu-i poata acuza ori ataca. Ei reusesc insa sa manevreze economic, politic, militar, social, mediatic, spiritual, cultural si educational, o multitudine de guverne, corporatii, organizatii mondiale, etc. In timp ce conducatori de paie defileaza prin fata camerelor de luat vederi, pe la tot felul de conferinte si summit-uri, fluturand virtualele amenintari teroriste ale unor presupuse sau inventate grupari si clamand ca fac razboaie pentru a aduce pace (oare oamenii realizeaza aberatia acestor lideri criminali?), armatele marilor puteri dezvolta tot mai multe tehnologii de control si manipulare ce sunt aplicate mai ales in domeniul civil. Liderii mondiali nu doresc pacea, ei doar simuleaza aceasta dorinta.


Mennel Ibtissem cunoaste niste adevaruri si a indraznit sa le expuna prin cantecele sale. Cineva spunea ca serviciile noastre secrete lucreaza in interesul mafiei mondiale. Eu spun ca aproape toate serviciile secrete lucreaza pentru mafia mondiala. In Romania tot ce inseamna structura mafiota, se afla sub directa indrumare si protectie a institutiilor de forta (Politie, SRI, etc). Angajati cu functii inalte din Politie "se vand" pe o ciorba si cateva beri. Practic suntem o tara ocupata, o colonie condusa de o mafie mondiala. Aceasta mafie mondiala a defrisat padurile, a distrus economia romaneasca si a ajutat la proliferarea coruptiei. Romania e un lagar infractional unde exponentii la varf ai institutiilor de forta sunt un scut pentru clanurile mafiote.


Nedreptatea comisa de autoritatile franceze rasiste, pentru ca asa a fost considerata, rasism pur, a fost sanctionata dur de publicul larg. Milioane de fani din intreaga lume si-au exprimat nemultumirea fata de actiunile Frantei la adresa cantaretei de origine siriana, Mennel Ibtissem, si si-au declarat sustinerea fata de aceasta. Cantareata Mennel este vazuta de fani ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind comparata de acestia cu un inger, datorita frumusetii si talentului care o definesc, si datorita ideilor pacifiste promovate in cantecele sale. Sa condamni o cantareata doar pentru ca umbla cu capul acoperit, asa cum cere orice religie crestina, mi se pare mai mult decat penibil. Un crestin adevarat se poarta asa cum cere legea crestina, nu cum vor niste criminali perfizi care pozeaza in aparatori ai pacii si securitatii.


Surse:

searchnewsglobal.wordpress.com
www.closermag.fr
www.youtube.com

Un comentariu:

dobrescu valentina spunea...

Da, din pacate, ceea ce ati scris este profund dureros si adevarat. Probabil ca ne va veni si noua rândul...