duminică, 8 iulie 2018

Maria Linda

Cu siguranta Maria Linda, fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 3 este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Inalta, inscrisa in trendul femeilor slabe (cu toate ca cu putin mai multa grasime i-ar sta mai bine) si fara machiaj ar arata cu cel putin 10 ani mai tanara. Frumusetea e energie. Maria Linda are 35 de ani, este necasatorita si pana acum s-a implicat  in tot ce tine de profesie. Nu e vazuta prin cluburi, evenimentele la care alege sa fie prezenta fiind bine alese. E evident ca frumoasa Maria Linda, cu toate ca exista suspiciunea ca si-a pus silicoane, a fost educata bine (tatal ei a fost militar de profesie), absenta ei din cluburi demonstrand asta, prin cluburi umbla in general femeile de o moralitate indoielnica si nu prea inteligente.


Substantivul Linda in spaniola inseamna frumoasa si este intalnit mai des pe continentul american, dar si in Italia, Ungaria, Bulgaria si Germania. Chiar daca Maria Linda are silicoane, cu siguranta ea nu traieste, si sigur nu si-a depasit conditia din ”relatii pasagere productive”, asa cum fac majoritatea ”plastificatelor” din Romania. Ea e ingenuua si fermecatoare tocmai pentru ca a ales sa nu-si petreaca timpul liber prin tot felul de cluburi obscure, in compania sau tinand companie celor care cauta placeri de o noapte. O femeie serioasa si frumoasa in adevaratul sens al cuvantului nu umbla prin baruri pana la 4 dimineata. La o incercare de documentare sumara despre Maria Linda gasesti mai mult ”misterioasa brasoveanca” decat date care sa faca referire la viata ei privata.

Maria Linda are silicoane?


Chiar daca din cand in cand e urmarita pe strada de cei de la Cancan, in speranta ca vor afla ceva (evident scandalos) despre ea, Maria Linda, sexi-matinala de la TVR, ramane aceeasi candida, stralucitoare, naturala si misterioasa faptura. Omul îşi formează in timp o personalitate unică, un caracter unic ce învăluie trăsăturile emoţionale, cognitive şi comportamentale specifice fiecărui individ, învăţate şi dezvoltate prin experienţă şi relativ consistente de-a lungul timpului. Degeaba umbla obsedatii astia de la Cancan dupa frumoasa Maria Linda, in speranta ca vor afla ceva (denigrator) despre ea.


Personalitatea femeilor de o moralitate indoielnica este formata, dezvoltata si socializata în directia sigura a comiterii actului antisocial sau imoral, femeia cu o moralitate indoielnica reprezinta cel mai inalt grad de inadaptare sociala, scopul ei in viata fiind infidelitatea (infidelitatea in sine nu inseamna intotdeauna ceva fizic). Frumoasa Maria Linda chiar daca si-a pus silicoane nu va deveni subiect constant al revistelor mondene. Moralitatea femeilor care umbla prin cluburi e formata prin diverse cluburi, logica elementara. Niciodata sau aproape niciodata o femeie care respecta acel set de norme si comportament moral, etic, si de bun simt nu va fi subiect constant al revistelor de scandal.


O inima indragostita de frumos nu imbatraneste niciodata. Frumusetea e definitorie pentru natura umana. Frumusetea insotita de virtute este perfectiunea feminina. O femeie frumoasa cu silicoane are valoare estetica. O femeie frumoasa si cu un caracter frumos e de doua ori mai apreciata decat cea doar frumoasa. O femeie frumoasa e considerata frumoasa datorita unor calitati fizice dar si pentru ca are un caracter frumos.

Poze cu Maria Linda

Niciun comentariu: