joi, 5 iulie 2018

Marie Brethenoux

Frumoasa Marie Brethenoux este un model franco-portughez, s-a nascut la 10 iunie 1989 in Columbres, Franta si a obtinut mai multe premii de specialitate. Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate. Marie Brethenoux se incadreaza perfect la aceasta descriere. Frumosul e ca un rasarit de soare ca o hrana pentru ochi. Percepţia frumosului e o chestiune sigur absolut subiectivă. Fiecare intelege diferit frumusetea dar cred ca frumoasa Marie Brethenoux e un sablon de frumusete, un model in adevaratul sens al cuvantului. Standardele si criteriile de frumusete stabilite de societatea noastra au fost manipulate si uneori sunt gresite, nerealiste. Ochii privitorului sunt mai obiectivi decat campaniile de promovare.


In cele mai multe cazuri, campaniile de promovare sunt o minciuna. Selectiile pentru cea mai frumoasa, cea mai sexy sau cea mai fermecatoare femeie sunt castigate de multe ori, din pacate, de pretendentele care au dovedit disponibilitate spre ”schimb de fluide” cu diversi sponsori si intermediari, directori de reviste, editori, etc. Marie Brethenoux e frumoasa  Poate ca ar fi bine sa ne schimbam perceptia despre frumusete si sa alegem modele de frumusete intr-un mod mai realist. Tiparele de frumusete n-ar trebui sa mai fie stabilite de un libidinos propritar de revista sau de un maniac sexual influent care te-a promovat ca fiind cea mai frumoasa femeie sau cel mai frumos model doar pentru ca l-ai lasat fara ”seva”, i-ai ”curatat instalatia” in casa lui de vacanta din Miami.

Marie Brethenoux - cea mai frumoasa femeie din Franta?


Putem observa cu usurinta ca frumoasa Marie Brethenoux e definita de niste trasaturi fizice deosebite. Un model aflat foarte aproape de perfectiune si aceasta realitate nu o schimba o suta de talambi. O suta de handicapati retardati, lipsiti total de educatie si bun simt, care se dau valorosii pamantului, nu fac cât un singur om intelept. Cand intelepciunea nu te defineste, poti doar sa arati ca esti un babuin cu comportament de pestera. Oare majoritatea francezilor se poarta cu o femeie asa cum se poarta un orangutan cu o vioara? Oare majoritatea francezilor sunt niste badarani, niste prost crescuti? Marie Brethenoux demonstreaza ca are caracter, bun simt si educatie chiar daca ea trebuie sa faca slalom printre nesfarsite siruri de prosti.

Daca ai un canal pe youtube in care arati cat esti de tampit inseamna ca ai valoare? Nici sub forma de gluma, badarania nu poate fi considerata o virtute. E plin pamantul de retardati care se considera superiori doar pentru ca se poarta ca niste maimute handicapate. Revenind la subiectul central, o putem considera pe Marie Brethenoux cea mai frumoasa femeie din Franta?

Poze cu frumoasa Marie Brethenoux

Niciun comentariu: