sâmbătă, 23 decembrie 2017

Cea mai frumoasa prezentatoare din Romania

E foarte greu sa ramai obiectiv cand trebuie sa alcatuiesti un clasament "Cea mai frumoasa prezentatoare din Romania". Pretendentele la titlu sunt Alexandra Badoi si Andreea Berecleanu de la Antena 1, Simona Patruleasa de la Kanal D, Ioana Maria Moldovan si Livia Graur de la Prima TV, Magda Vasiliu, tot de la Prima TV, Maria Linda, Emma Zeicescu si Monica Ghiurco de la TVR 1, Genţiana Coman si Nadia Ciurlin de la B1 TV, Iulia Zgripcea de la TVR 2, Amalia Enache, Oana Andoni, Iulia Vantur, Magda Palimariu si Monica Dascalu de la PRO TV. Cu asa frumuseti, nu e foarte greu de observat ca toate sunt exemple convingatoare de frumusete absoluta. In poza de mai jos o avem pe frumoasa Magda Palimariu de la PRO TV.


Candidata perfecta pentru prima pozitie in topul "Cea mai frumoasa prezentatoare din Romania" ar putea fi fermecatoarea Monica Dascalu. Monica Dascalu s-a născut la 30 martie 1978, în Târgu-Mures, si imaginea sa se identifică permanent cu stirile ProTv de la ora 17, luminând cu zâmbetul ei fermecator informatiile cu fond pozitiv si mai înseninând cenusiul sinistru din cele cu mesaj negativ, cu albastrul mirobolant al ochilor sai. Dacă infamul calendar n-ar contabiliza si n-ar calcula cu o precizie sadica varsta, privind-o pe Monica Dascălu n-ai zice că este aproape ajunsă în pragul schimbarii celui de-al patrulea "prefix".

Magda Palimariu, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro Tv, in costum de baie


Tulburător de frumoase pot fi considerate si cele doua gingase prezentatoare, Genţiana Coman si Nadia Ciurlin de la B1 TV, niste fiinte sarmante si pline de farnec. Nici Livia Graur de la Prima TV nu poate sa nu fie luata in calcul pentu top-ul "Cea mai frumoasa prezentatoare din Romania". Monica Ghiurco, născuta pe 30 noiembrie 1973, chiar daca e cam "multa", arata ca la 25 de ani, semn că „fratele timp” a fost extrem de îngăduitor cu ea. Asa stand lucrurile, sa desemnezi "Cea mai frumoasa prezentatoare din Romania", pare sa fie misiune imposibila asa ca n-am sa fac nicio alegere, si am sa le declar pe toate "Cea mai frumoasa prezentatoare din Romania".

Cele mai frumoase prezentatoare din Romania - poze


Genţiana Coman - B1 TV



Nadia Ciurlin - B1 TV


Ioana Maria Moldovan - Prima TV



Andreea Berecleanu - Antena 1


Alexandra Badoi


Livia Graur - Prima TV




Magda Vasiliu - Prima TV


Monica Dascalu - Pro TV




Iulia Vantur





Oana Andoni


Amalia Enache


... din nou Alexandra Badoi




Maria Linda - TVR 1


Monica Ghiurco - TVR 1


Emma Zeicescu - TVR 1


Simona Patruleasa - Kanal D



Iulia Zgripcea - TVR 2

Un comentariu:

Anonim spunea...

Toate bune și frumoase,dar Gențiana Coman are mania de a își arată nurii.Se simte jignită dacă nu îi remarci decolteul...mai multe nu zic!