vineri, 1 decembrie 2017

Maria Andria

Maria Andria este o cantareata originara din Grecia, mama sa fiind romanca, tatal grec. Maria are un timbru vocal unic, care seamănă cu vocea unui copil. In martie 2016 Maria Andria a lansat prima ei melodie „Love in Dubai“, care vine "la pachet" şi cu videoclip. Prima aparitie la televizor a avut-o la matinalul de la Antena 1, Neatza cu Razvan si Dani. "Mi-au dat sa beau Palinca, o puternica bautura locala, din cauza asta am fost asa vesela! De pe pagina oficiala de facebook a artistei mai aflam ca este indragostita de Bucuresti si de Romania in general. Dupa ce a lansat melodia "Love in Dubai", melodie ce a generat peste 27 de milioane de vizializari pe Youtuebe, a urmat a doua melodie "Mamma mia" o piesa de dragoste.


“Ma bucur nespus ca pot lansa aceasta piesa in Romania, prin intermediul Cat Music. De-a lungul timpului, am remarcat talentul producatorilor romani, ascultand piese romanesti care au reusit sa ajunga pe radiourile si in cluburile din Grecia si Cipru.”, adauga Maria Andria.

Maria Andria la "Neatza cu Razvan si Dani"


Aparitia la Antena 1 a fost de-a dreptul criminala. "O mamma mia, ea este Maria." Maria Andria pare ultimul element virgin, moral si neintinat de pe Terra, la prima vedere, dar lucrurile scapa complet de sub control in timpul interviului. Un interviu bestial, din care am inteles urmatoarele: ca piesa "Mamma mia" este despre, citez, "piesa vorbeste de iubire nu de morcovi", ca o confuzie se poate face foarte usor intre cuvantul romanesc "bici" si cuvantul din engleza care se pronunta "bici" ("bitch", in traducere insemnand curva), ca ea, Maria Andria, a iesit micuţa, de unde iesim toti cand venim pe lumea asta, bine, nu iesim toti din aceeasi "iesire", si ca, ...in fine, si multe alte chestii.


Maria Andria este frumoasa dar dupa cate se poate observa foarte usor, este putin "plastificata", chirurgical, cineva i-a adus cateva modificari la o varsta la care putine fete apeleaza la bisturiu. Nasul, e evident ca a fost modificat precum si buzele. Se pare ca Maria Andria foloseste si lentile de contact. Acum de, nu e mărul cum e para si nici iarna cum e vara, cam asta e ideea centrala.


O parte din comentatorii de pe youtube o acuza pe Maria Andria de falsitate dupa ce au urmarit interviul de pe Antena 1, fara sa ţina totusi cont de faptul ca frumoasa Maria nu cunoaste bine limba romana si ca cineva rau intentionat i-ar fi oferit spre degustare cateva paharute de palinca inainte de a intra in direct in emisiunea matinala de la Antena 1, "Neatza cu Razvan si Dani".

Niciun comentariu: