joi, 9 noiembrie 2017

Curva notorie

Romania e tara curvelor de pripas, exceptiile fiind nesemnificative. Curva notorie inseamna o "recidivista" (curva penala), adica o "petarda" care se cupleaza cu diversi barbati, potenti sau mai putin potenti financiari, barbati care ii ofera o viata frumoasa si lipsita de griji, rasfatand-o cu posete, blanuri si finanţe. O curva notorie se ghideaza in viata dupa deviza: "urmatorul este mai bun". "Faima" (faima de curva) din orasul natal nu o recomanda ca o potentiala partenera de viata dezinteresata? Nici o problema, pentru orice curva exista un fraier. O curva notorie nu e o tarfa atipica, curva nu poate sa fie atipica si poate fi identificata dupa un sablon comportamental care spulbera aparentele prin care ea incearca sa-si construiasca o imagine pozitiva. 


Ce face presa mercenara securista din Romania? Reclama perfecta prostituatelor devenite model adolescentelor... Rusineeee! Deja multi dintre parinti se gandesc sa-si trimita afara "la studii" fetele inca din liceu sa nu mai astepte pana la facultate, parinti pierduti ei însisi într-o cursa materialista pentru ca navlegi vrajiti de farmece provinciale, de o curva notorie, sunt "fara numar". Toti oligofrenii se cred importanti doar pentru ca sunt prostiti de niste individe false si fara scrupule. Femeia falsa si smintita sufera de un tembelism intelectual acut si e de o ireversibila proasta crestere. Norocul ei sunt cativa babuini oligofreni usor de manipulat si exploatat de o curva notorie pusa pe capatuiala.



Fiul seicului miliardar din Dubai, Khalaf Al-Habtoor, printul Mohammed Al-Habtoor o jigneste la un moment dat in ultimul hal pe Bianca Dragusanu, pe un site de socializare.: "Trebuia sa vii din Romania in Dubai ca turista, nu sa te culci ca o curva notorie cu un barbat pentru bani." Pentru titulatura de curva fatarnica nu e nevoie de argumentatie riguroasa. Pentru o curva si o betiva notorie, o banala si normala activitate poate fi considerata deviatie comportamentala. De ce? Pentru ca ea nu e definita de normal, de o stare de normalitate, ci doar de aparenţe inselatoare. Într-o lume în care valorile s-au rasturnat si normalitatea aproape a disparut in totalitate, nici nu e de mirare ca o tarfa e considerata femeie de succes.


Corupţia generalizată din Romania, în pofida spectacolului mediatico-televizat, a creat pungi de puroi în toate instituţiile centrale şi locale. România nu mai produce sportivi de valoare, în schimb este campioană în promovarea curvelor şi a proxeneţilor. "Oamenii nu vor sa auda adevarul pentru ca nu vor sa le fie distruse iluziile" - Friedrich Nietzsche. Vor in schimb sa vada si sa auda o curva notorie la Tv. Vantoarea de rating a transformat canalelele TV in scena perfecta a unor personaje obscure lipsite de caracter si a unor curve dezaxate. Pentru starea deplorabila in care a ajuns societatea romaneasca se fac vinovate si institutiile statului care ignora voit o situatie evidenta.


"Oradencele care se prostitueaza în strainatate, demascate pe internet de un grup de anonimi." Bomba în "lumea mondena" locala! O pagina de Facebook recent lansata a devenit o adevarata platforma de "executie" a mai multor fete care îsi vând farmecele si trupurile în strainatate. Odata cu aceasta initiativa se panicheaza fetele pe facebook mai ceva ca la Revolutia Franceza. Nu stiu ce-ar fi de demascat cand toata lumea stie cine sunt curvele din Romania, curvele cartierului, curvele comunei, curvele satului, judetului, etc. Oare crezi tu ca daca la ora 23:30 te deplasezi la o distanta de 150 m de domiciliu, ca sa te urci in masina amantului care vine la rand, pentru un "blowjob" deloc altruist, nu stie lumea ca esti o curva notorie?


Daca iti umpli masina cu curve si pleci cu ele la f...t in Ramnicu Valcea, chioara de beata, crezi ca nu stie lumea ca esti o curva notorie care are fetite la produs? Daca "sponsorul" tau din Italia, Spania sau Japonia, investeste in "trageri succesive la poarta" crezi ca nu stie lumea ca ai curvasarit prin strainatate pentru depasirea conditiei financiare? Daca ai frati in BOR asta inseamna ca ai "dezlegare" la curvasareala? Oare de ce curvele care lucreaza la multinationale, inainte de a intra in schimb, fac aproapre intotdeauna o "halta" prin barul preferat? Pentru ca barurile "e viata" lor, a curvelor notorii.



Acum sa nu se supere alea pe care le-am omis, un update e gata in cateva minute daca e nevoie...si pentru o curva notorie n-am decat un sfat: NU FI VACA, FIE ROATA SI PATRATA TOT SE-NTOARCE EA O DATA!!!

Niciun comentariu: