sâmbătă, 24 iunie 2017

Laura Chiriac cu amantul in 2016

Povestea e clasica. Ca în toate cazurile de amantlâc. De care, dealtfel, Laura Chiriac pare a fi devenit dependenta daca luam în calcul si episodul cu Cristian Diaconescu, ministru de externe la acea data. Pe 23 aprilie, paparazzii de la cancan.ro au filmat-o pe Laura Chiriac pe parcursul întregii zile. Nimic care sa  conduca spre un amantlâc. Dimpotriva, în jurul prânzului, candidata vedeta TV (care apare negresit, în fiecare seara la televizor) a mâncat la restaurant cu sotul ei, iar dupa-amiaza au mers împreuna pâna la Manastirea Casin. Acolo, Octavian a pozat-o cu telefonul mobil pentru ca, ulterior, Laura sa posteze fotografiile pe retelele de socializare. Frumos si romantic, nu?


A doua zi, duminica 24 aprilie, doamna Chiriac-Basoc a plecat de acasa, din Pipera cu putin dupa ora 12.00, cu masina sotului ei, un Mercedes Benz CLA 250 4Matic. A trecut, mai întâi, prin studioul unei emisiuni TV, unde a intervenit în direct, apoi a ajuns la sediul ALDE de la Arcul de Triumf. ”Treaba la birou” s-a prelungit pâna aproape de ora 20.00, când Laura Chiriac a urcat în masina si s-a dus catre Hotelul Ramada din zona de nord a Bucurestilor. A parcat în fata, moment în care un domn a întâmpinat-o. Au intrat amândoi în hotel, s-au asezat la cafenea si au comandat doua ape plate. Discutiile dintre ei au curs relaxat. Mai mult decât zâmbitoare, Laura a tresarit, la un moment dat, când domnul a mângâiat-o discret pe picior. Doar un gest, ati spune!, insuficient sa probeze o poveste de dragoste interzisa. ”Preludiul” dintre candidata ALDE si fostul ”vice” de la ANRP a durat aproape doua ore, în cafeneaua hotelului.


Hop si limba-n gura!

Înainte de ora 22.00, cei doi s-au ridicat de la masa, domnul a achitat nota si s-au îndreptat spre masini. În parcare, dialogul lor, amical pâna atunci, s-a transformat spontan într-un… sarut pasional. Laura Chiriac n-a schitat niciun gest de opozitie desi era evident ca fusese luata usor prin surprindere de ”curajul” domnului. Domnul fiind Sergiu Diacomatu (casatorit si el!), fost vicepresedinte la ANRP, un personaj despre care s-a scris pe larg în ultimii doi ani. În fata procurorilor DNA, Dorin Cocos l-a indicat pe Diacomatu ca fiind omul caruia i-a platit 400.000 de euro, ”la punga”, ca sa-l ajute în patru dosare de la Restituirea Proprietatilor. Mai mult, Elena Udrea l-a caracterizat (culmea, chiar într-un interviu acordat în ianuarie 2015… Laurei Chiriac!) pe Sergiu Diacomatu ca fiind un mafiot care facea o groaza de ilegalitati la ANRP.


Sergiu Diacomatu beneficia însa – destanuia Udrea – de protectia mai multor figuri importante din PDL si PMP (printre care si Teodor Baconschi sau Cristache Radulescu), întrucât le împartea bani acestora. ”Nu eu l-am adus în PMP. Eu l-am gasit acolo si cred ca amândoi ne-am socat, eu stiind despre cine e vorba, el la rândul lui stiind ca din cauza sesizarilor pe care eu le-am facut la partid a fost retras de la ANRP!”, îi declara Udrea jurnalistei de atunci Laura Chiriac. De altfel, la sfârsitul anului trecut, Diacomatu (cel pentru care candidata – vedeta TV îsi risca azi casnicia) a si fost retinut de DNA într-unul dintre dosarele despagubirilor ANRP.

Sursa: www.comisarul.ro

Niciun comentariu: