marți, 27 iunie 2017

Curva falsa si perfida

Standardul obiectivitatii nu defineste o curva, un portret de "ex" facut de o curva e intotdeauna fals. Curva e o proasta falsa si perfida care vrea lichidarea trecutului cu orice pret deorece el defineste. Trecutul este viu si nu poate fi lichidat. Curva e o structura manipulativa stramba, obtuza, cretina si redusa care calca in picioare acel set de norme si reguli formale si informale care definesc normalitatea, definesc o societate sanatoasa. Curvele mizeaza mult pe credulitatea, naivitatea si indiferenta prostilor. Curva e intruchiparea mediocritatii care sub o aparenta consistentza pare ancorata in activitati onorabile si altruiste. Dincolo de aceste aparente, exista un scop, curva nu vrea conversatii nelucrative si chilotareli inutile. O curva notorie vrea tariful premium in timp ce ascunde un caracter indoielnic. Simtul realitatii poate fi anulat de un viciu, de o patima, curvele stiu asta.


Curvele traiesc intr-o mare eroare, ele cred ca au doar drepturi nu si obligatii si responsabilitati. Mereu avide de un trai in puf nimeni nu le poate multumi. Ca "lucrezi" ca si clienta falsa in cluburi, baruri si restaurante, asta nu inseamna asumarea unor responsabilitati, inseamna ca esti doar o curva notorie. Termenii "hostess", "dama de companie" sau "escorta", nu pot fi asociati unei meserii. Acesti termeni definesc o curva notorie fara virtuti. Insetata dupa popularitate, egocentrism si atentie, curva, cu filozofia ei de bordura, cauta fiinte primitive usor de manipulat care sa-i satisfaca orgoliul si cerintele. Ea declara ca iubeste permanent, exclusiv si altruist un singur barbat, dar actiunile ei evidente, dovedesc altceva. O femeie serioasa si fara vicii "domiciliaza" pana la 4 dimineata prin baruri?


O curva notorie nu poate fi definita de virtuti, poate fi caracterizata doar de aparente, vicii, duplicitarism, ... si purtare neomeneasca, de multe ori falsa si insalubra. Constiinta culpabilitatii, acea emotie universala care defineste un om, nu exista la curve, ele nu se fac vinovate de nimic, ele nu regreta nimic, ele sunt niste sfinte care considera ca au facut o alegere gresita. Una dintre particularitatile principale care caracterizeaza o curva falsa, este absenta totala a vinovatiei. Ele nu simt sentimentul vinovatie, nu le mustra constiinta pentru ca nu au asa ceva. Curva e doar o scroafa nesimtita care isi ascunde caracterul murdar, perfid si ultra oligofren cu aparente. Curva are un caracter perfid, jegos si josnic.

Niciun comentariu: