vineri, 30 iunie 2017

Mentalitate de curva

Numai un tencher, un pucar, un barbat cu mentalitate de curva poate sa faca o pledoarie complet idioata pro feminista, o mizerie incredibila care din pacate e insusita si acceptata de multi barbati talambi. Ceva mai mizerabil, mai abject, nu cred ca exista. Cum poti sa scrii asa ceva, sa expui asemenea idei in spatiul public, bai inconstientule? Cum poti sa dai pacatului valoare? "A fi curva adica interesata de traire, libertate, experienta, barbati si extaz, este dreptul si mai ales obligatia femeii de a-si exprima natura intima care aduce sens, prosperitate, echilibru si motivatie în viata de pe aceasta planeta." Asa ceva ...! Daca s-ar urma in cel mai mic punct aceste sfaturi cel mai probabil nu ar mai exista casatorii si/sau intemeieri de familii in sensul normal si traditional al cuvantului. Deja multe familii nu se mai intemeiaza in sensul normal din cauza unor gunoaie umane care promoveaza idei false despre viata.


Nu sunt de acord cu cei care spun ca femeile trebuie sa fie servile barbatului, conceptie pur medievala, dar despre erotismul exagerat prezentat in aceste idei, consider ca femeile si-ar manjii numele si demnitatea in acest mod, exagerarea libertatilor femeii da o nota negativa evidenta. Curvele sunt cele care profita de tine, te manipuleaza si te transforma (nu indoaie vantul pomul, cum transforma curva omul), din diferite motive. Cum poti sa prezinti actiunile ei ca fiind ceva bun si normal? Cum poti sa prezinti o curva cu tot ce o defineste (idei, fapte, filozofii de bordura) intr-o lumina pozitiva? Cum poti sa dai credit unei curve? Trebuie sa fi foarte tembel, trebuie sa ai o mentalitate de curva ca sa faci asa ceva. De unde vine prostia inconmensurabila a acestor suboameni?


"Daca totusi se insista pe folosirea cuvantului, as zice ca curve in sensul propriu al cuvantului sunt femeile lipsite de integritate sau onestitate, ceea ce nu are nici o legatura cu numarul de indivizi cu care fac sex." Deci asta e tampit rau, cazut in cap din prun, si ca el sunt multi, foarte multi. Ce inseamna integritate morala? Sau cum se face diferenta intre bine si rau, ce si cine genereaza raul si cine binele, normalul? Femei lipsite de integritate si onestitate nu inseamna si determina curvasarie, idioata creatura? O femeie curva nu poate exista intr-o sfera a normalitatii decat prin simulare. De ce esti ba pacaliciule asa de idiot? Curva e definita de lipsa de integritate morala si onestitate, si asta determina direct numarul de indivizi care-i trec prin pat, logica elementara. Baaa Cristi (daca asta e numele tau adevarat), tu ai o mentalitate de curva in cap.


Pentru minti lipsite de simtul realitatii, pentru pucari, tencheri si navlegi, imbecilul propune oficializarea dezmatului. Minti spalate de niste curve. "Pâna barbatul se trezeste si isi aminteste ca a fi barbat înseamna a contribui la prosperitatea femeii..." Cum reuseste sa se suporte creatura asta? Baa, tu promovezi profitorismul in forma pura. Exista obligatii si responsabilitati faţa de familie, faţa de nevasta dar pana la un anumit punct. Sigmund Freud facea urmatoare „clasificare" a femeilor: Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar sunt usor de luat. Adevarul este ca mai usor gasesti o "prea vulcanizata" care domiciliaza aproape tot timpul, chioara de beata prin baruri, decat una integra si fara vicii de tot felul.

Niciun comentariu: