sâmbătă, 1 iulie 2017

Tarfa libera

Termenii "femeie libera si independenta" nu exista decat in mintea unor prosti. Exista doar termenii "tarfa libera care se scalda in minciuni si nesimtire". Adevarul te va elibera doar daca nu esti tarfa. Toti cei cu aspiratii sincere catre integritate în relatia cu sexul opus, au o sansa reala sa se dezlipeasca de lumea toxica a relationarii bazata pe interes, duplicitate si competitie, numai daca aleg sa respecte un set de norme de comportament moral si etic, pentru ca orice ar intreprinde, oamenii au nevoie de reguli pentru ca lucrurile sa functioneze asa cum trebuie. Comunicarea nu este solutia problemelor noastre relationale asa cum afirma unii "specialisti" in probleme de cuplu. Curvele se mint singure si incearca sa amageasca si pe altii cu "punctele lor de vedere", cu niste idei goale, fara continut, fara substanta, idei sustinute doar de aparente si interes personal.


Gura turmelor de oameni ipocriti promit libertate si independenta dar ei insasi sunt robii deciziilor proprii daca nu gasesc fraieri, prosti. Pana la urma de asta au nevoie, de fraieri. Cuvintele curvelor, borfasilor si profitorilor de orice fel au devenit doar un mod de a crea aparente si de a induce în eroare. O tarfa libera nu e libera decat teoretic pentru ca practic ea e roaba viciului de orice fel. Tarfa e caracterizata doar de vicii, aparente si un calcul rece al finantelor, acel set de norme de comportament moral si etic, care defineste normalitatea, e doar o aparenta la curve. Pe langa aceste caracteristici, curva e foarte teatrala. Însa, oricât talent pentru teatru ai în sânge, rolurile astea devin obositoare, întrucât este dificil sa mimezi non stop inclusiv în relatie cu tine însusi, opusul a ceea ce esti.


Sa traiesti în minciuna este cel mai epuizant lucru de pe pamânt. Curvelor va sufocati fiinta cu minciuna, când ea are nevoie de adevar, cinste, sensibilitate si armonie. Când îti tradezi propriul suflet care exista pentru a face lumina în jur, asteapta-te la reversul medaliei. Comunicarea autentica este o problema de asumare, integritate si responsabilitate si din acest motiv este atât de dificila. Pe langa toate acestea exista consecintele. Curva nu e capabila sa iasa din cercul evenimentelor pentru a vedea cauzele ce le determina. Tarfa nu e libera, tarfa e o proasta dependenta de barbati prostibili. Ea exista prin prosti si datorita prostilor. Cum facem ca tot la prosti ajungem. Fara ei ar fi plictiseala mare pe pamantul asta.


Prostii sunt cei care genereaza haosul. Comunicarea nu este o solutie la nimic înainte de a învata lectia smereniei, lectia responsabilitatii. Sa fi smerit nu insemna prostie, inseamna virtute. Pâna la comunicare avem nevoie de cuplarea la structurile interioare relevante care contin sau pot furniza ceva demn de comunicat despre noi însine, nu abureli, realizari marete din prostitutie, omiteri, falsuri, minciuni, jumatati de adevar si aparente.

Niciun comentariu: