marți, 4 iulie 2017

Retelele de prostitutie din Curtea de Arges

“România e un stat mafiot condus de institutiile de forta” - Ion Cristoiu, jurnalist, scriitor, analist politic român. Intr-un sistem partial degenarat si corupt, grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi în lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul român. Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. În atâtia ani au ajuns sa controleze oameni politici din aproape toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai încercat sa preia controlul ori de câte ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aibe putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete si sa condamne haotic rivali incomozi. Aceasta realiate exista si la Curtea de Arges.


Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire. In spatele unor firme din Curtea de Arges care ofera locuri de munca pentru tinere, se ascund de fapt retele specializate in racolarea de fete care sfarsesc prin a se prostitua. Aceste firme sunt folosite drept paravan pentru a sustine activitati ilegale, pentru a spala bani, dar si pentru ca liderii mafioti sa fie vazuti drept antreprenori de succes. Pe langa aceste firme, in stransa legatura cu ele, in Curtea de Arges exista mai multe grupari mafiote care actioneaza subversiv si conspirativ in tara si strainatate, grupari care cu complicitatea unor taximetristi locali, racoleaza, transporta si plaseaza fete pentru prostitutie, fete care ulterior sunt traficate extern.


Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt fete romance, in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania. Fara complicitatea anumitor politisti, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila. In zona Curtea de Arges, 35% (cel putin) din firmele existente au fost infiintate cu bani proveniti din prostitutie, proxenetism sau inselaciuni. In aceasta dimineata la ora sase, 31 de descinderi au avut loc la Curtea de Arges, la blocurile C1 si C2 din cartierul Posada, dar si la Baiculesti, Valea Iasului, Valea Danului si Albestii de Arges, iar una în Bucuresti, la apartamentul unuia dintre împricinati care e din municipiul Basarabilor în cadrul unui dosar penal întocmit de judiciaristi ai Biroului Investigatii Criminale Curtea de Arges.


Important de remarcat este faptul ca in lista (extrem de scurta) furnizata presei mercenare din Romania, de IPJ Arges, care contine numele persoanelor banuite de proxenetism, nu se regasesc multe nume sonore din "underground-ul" orasului Curtea de Arges, fapt care te face sa crezi ca acestia sunt doar "pioni de sacrificiu". NU VA LASATI PACALITI!!! Se pare ca actiunile politiei Arges se fac doar pentru impresie artistica, sunt sacrificati doar pionii gruparilor mafiote care racoleaza fete pentru prostitutie. Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt anumiti politisti, procurori si judecatori. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de anumiti procurori, judecatori si politisti. Inhaitarea unor politisti din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara, inclusiv in judetul Arges. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia.


Exista inca cel putin doua liste de proxeneti,  de genul celei prezentate astazi de IPJ Arges, liste care compun adevaratele grupari mafiote din Curtea de Arges. Aceste grupari mafiote, sub pretextul ca ofera locuri de munca sau prin metoda "Loverboy", racoleaza fete pentru prostitutie,  si o parte din membri care compun aceste bande sunt "inregimentati politic" in diverse partide. La Curtea de Arges, o curva si o betiva notorie care are "fetite la produs", "cumpara" un politist cu o ciorba si cateva beri.

Niciun comentariu: