marți, 11 iulie 2017

Invazia tarfelor din Curtea de Arges

Orb sa fii si tot poti sa-ti dai seama ca tarfele din Curtea de Arges au invadat mai mult decât oricând spatiul vest-european. Curtea de Arges e fabrica de proxeneti a Romaniei. Cu anumiti politicieni care il "pastoresc" sau l-au "pastorit", politicieni iubitori de chiolhanuri organizate de proxeneti locali, nici nu e de mirare ca cele mai mediatizate curve din vestul Europei sunt din Curtea de Arges. Recent, unul dintre ei a gafat impardonabil. Retelele de crima organizata din Curtea de Arges reprezinta o amenintare la adresa sigurantei statului, prin infractiunile de trafic de droguri, de fiinte umane, prostitutie, proxenetism, reciclare financiara si santaj pe care le comit. Un politician liberal-democrat britanic, Paul Holmes, a îndemnat cetatenii sa voteze în favoarea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, argumentând ca în tara au venit "prostituate si violatori din Romania". "Marea Britanie are nevoie de imigranti calificati. Nu avem nevoie de interlopi, prostituate si violatori din Romania, nu avem nevoie de cersetori agresivi".


Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane, traficul de droguri, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ, in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si politicului. "Femeile voastre, tarfele noastre" se lauda doritorii de senzatii tari din Italia, Spania, Germania, etc. Adevarul este ca foarte multe femei din Romania aflate in aceste tari "la munca", se afla la limita superioara a gravitatii.


"Ca sa nu vorbeasca, angajatii erau dusi de matroana - patroana in plimbari pe la Milano...". Aveti voi idee cate patroane - proxenet exista in zona Curtea de Arges? In zona Curtea de Arges proxenetismul e sport local, aici un politist poate fi cumparat de o curva - proxeneta care are "fetite" la produs, cu o ciorba si cateva beri. Pe deasupra, aceste curve - proxenete care pozeaza in antreprenori de succes si care cersesc atentie si respect intr-o disperare crunta, au devenit aparatoarele unor concepte care n-au nicio legatura nici cu profilul lor moral si nici cu trecutul, cu scopul clar de a disimula. Numai prin disimulare o proxeneta - patroana care a fost "vulcanizata" de aproape toti puscariasii din Curtea de Arges, poate racola fete pentru prostitutie. Ea ofera locuri de munca tot timpul, la mica publicitate, in ziare locale sau la sediul firmei paravan pentru prostitutie, ca sa para cat mai credibila in "bunele" ei intentii.


Intr-o retea de prostitutie sunt conectate multe persoane, eu cred ca si beneficiarul de placeri platite ar trebui inclus in retea, pentu ca la randul lui promoveaza direct "fetitele" in cercul lui de prieteni, devenind involuntar membru activ al retelei. Intr-o retea de prostitutie exista subordonare ierarhica, ea, reteaua, este compusa din mai multi membri. O retea de genul acesta are inclusiv contabil. Problema e urmatoarea: lista cu persoanele suspecte de proxenetism din 4 iulie 2017 e haotica, s-a luat din cateva grupari mafiote cate un membru sau doi, gruparile in sine ramanand in continuare nedestructurate. Deci undeva, cumva, cineva protejeaza interesele mafiei. NU VA LASATI PACALITI!!! Zona Curtea de Arges colcaie de proxeneti, escroci, hoti, sarlatani, matroane si prostituate, mai exact curve care isi depasesc sau si-au depasit conditia din prostitutie.

Niciun comentariu: