luni, 10 iulie 2017

Dame de companie Curtea de Arges

Pofta excesiva de "carnat", face din extrem de multe fete din Curtea de Arges prostituate autentice. Etalonul frumusetii nu inseamna aruncarea ca orbetele in patul celui care ofera tariful premium, si nu este stabilit de o curva notorie care si-a depasit conditia din relatii multiple productive bazate pe sex platit, pe prostitutie. E clar ca frumusetea deschide multe usi (in cazul curvelor doar pentru cateva minute sau ore) insa o femeie desteapta si cu caracter frumos deschide o singura usa pentru o viata! Damele de companie deconspirate din Curtea de Arges sufera de nimfomanism incurabil si crunt. Ele nu pot respira fara barbati in preajma lor, barbatii pentru ele reprezinta un drog, un drog pe care daca nu si-l administreaza constant, intra in sevraj. Curva o cunosti facil si tot facil constatabil este faptul ca se da ultragiata din orice fleac. Practic ele se deconspira singure. "Barurile e viata mea", este motto-ul damelor de companie.


In Curtea de Arges gruparile de crima organizata implicate in prostitutie si proxenetism, au spalat de-a lungul timpului sute de milioane de euro. Fenomenul "prostitutie si proxenetism" nu exista la Curtea de Arges din 2013, gruparile mafiote care racoleaza fete pentru prostitutie, activeaza conspirativ si subversiv de foarte multi ani. Structurile de forta locale (Politie, SRI, etc) aveau cunostiinta de existenta lor de foarte mult timp, In anumite zone ale tarii, politia trebuie sa cotizeze (cu bani din spagi sau de la interlopi si prostituate) la sefii IJP care la randul lor cotizeaza (pentru pastrarea functiei) la chestorii IGP, acestia mai departe, cotizeaza la campanii electorale si sprijina politic pe unul sau pe altul. Din pacate in anumite zone ale tarii, totul se face doar pentru impresie artistica, proxenetii sunt plimbati cu duba prin fata camerelor de luat vederi de ochii lumii, dupa care primesc niste pedepse simbolice (daca primesc), ...apele se linistesc, dupa care proxenetii isi reiau activitatea. De ce in China proxenetii sunt executati pe stadioane?


"Traim intr-o lume fara onoare si fara limite morale...", a spus marele regizor si actor, unic in istoria cinematografiei romanesti, Sergiu Nicolaescu! "Aici ne-au adus politicienii ordinari, hotii improvizati astazi în moralisti, ministrii care s-au vândut o viata întreaga, deputatii contrabandisti… Nu ne prabusim nici de numarul dusmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricosatoare de meningita morala." - Octavian Goga. Discursul halucinant, expus pe reteaua de socializare Facebook, de un politician  iubitor de proxeneti din Curtea de Arges, fost lider de partid (PNL) si aspirant la functia de primar, n-ar trebui sa mire pe nimeni. Partidul National Liberal este un partid al mosierilor si burghezilor, un partid al inechitatilor sociale, un partid care afiseaza dispret fata de omul de rand. Partidul National Liberal, aflat la guvernare in 1907, a dispus ca armata sa traga cu tunul in taranii rasculati pentru ca acestia puneau in pericol averile nemuncite ale boierilor. Peste 11000 de tarani au fost ucisi si sate întregi au fost literalmente rase de pe fata pamantului.


Pentru acest politician, pentru orice vaca proasta si sinistra aflata cu neuronii in vacanţa de cand a fost fatata de mama ei, pentru orice berbec care face pe "avocatul diavolului", punctual trebuie facute cateva clarificari. Nu exista "dama de companie", "animatoare" sau "dansatoare la bara", cu contract sau fara, care sa nu plece dupa terminarea programului cu unul dintre clienti acasa, pentru "a se da in balansoar" pe bani, pentru a face sex pe bani.  "Fetita"", pentru a obtine "tariful premium" de la diferiti mosi senili lipsiti de judecata, le jura acestora, la fiecare in parte, separat of course, o dragoste permanenta si exclusiva (deloc nealtruista). Dupa ce a acumulat de la tencheri o valiza de "euroi" si una de "verzisori", uraaa si la gara, ne mai vedem cand ne intalnim. Banii rezultati din prostitutie si proxenetism, daca sunt adusi în tara si cheltuiti pe diverse ori folositi pentru deschiderea unor afaceri, nu înseamna ca sunt impozitati. Inseamna ca sunt SPALATI! Spalarea de bani este infractiune si înca una deosebit de grava!


"Fetita" care lucreaza (cu acte) ca dama de companie, animatoare sau dansatoare la bara, castiga conform contractului 900 de euro sau dolari pe luna. Un calcul elementar ne arata un castig anual de 10800 dolari pe an. Stupoare insa! Dupa un an de zile "fetita" isi cumpara apartamente, masini si infiinteaza si cateva firme, ...toate acestea cu 10800 de dolari. Poate ca matematica invatata la scoala de "fetiţe" e diferita de cea invatata de oamenii cinstiti, ...sau ele in "desteptaciunea" lor au revolutionat principiile matematice. Pe scurt, sa aperi proxeneti, sa te erijezi in "avocatul diavolului", tu ca politician, e limita cea mai de jos la care poate coborî un om politic. Sa invoci ca argument suprem faptul ca niste lichele aduceau bani în tara, desi practicau cea mai josnica îndeletnicire din lume, cea de CODOS, e oribil. La Curtea de Arges se pot strange inca doua liste de genul celei prezentate presei pe data de 4 iulie 2017. La Curtea de Arges un politist poate fi cumparat de o curva si o betiva notorie care are "fetite" la produs, cu o ciorba si cateva beri... si e lesne de inteles de ce.

Niciun comentariu: