luni, 1 ianuarie 2018

Escroci sentimentali

Un escroc sentimental sau escroaca sentimentala este prin definitie un papusar, are o personalitate multipla, cameleonica, care se adapteaza situatiei sau in functie de victima. Conform statisticilor, cei mai mulţi escroci sentimentali sunt de genul feminin. Atunci cand "victima" iese in spatiul public, alaturi de asa-zisul partener sau partenera, cunostiintele, amicii sau prietenii se abtin, din politeţe, să nu râdă. Nu doar banii si sexul sunt valutele tranzactionate pe piata escrocheriilor sentimentale, daca el sau ea vrea sa obtina orice altceva de la tine, te manipuleaza in cel mai josnic si rudimentar mod, apeland la santajul emotional, sentimental. Un escroc sentimental este politicos si întotdeauna vrea sa lase impresia ca-i pasa de tine, el sau ea e un fel de "aparat de facut bine" care se dovedeste ulterior a fi un bine deloc altruist.


In general narcisistii, sociopatii si psihopatii sunt specialisti in manipularea emotionala sau de orice alt fel, aceasta fiind arta prin care vor sa te converteasca in adoratorii lor, arta prin care vor sa te faca sa le acorzi toata atentia, increderea si respectul. Sociopatul sau sociopata este o persoană care suferă de tulburare de personalitate antisocială, mai pe romaneste este acea persoana conflictuala, toxica, care vrea neaparat sa te faca pe tine sa crezi ca el sau ea e o persoana deosebita, placuta, calma, rationala, ca este demna de incredere, ca reprezinta o reala putere financiara, ca ea (sau el) este cea mai buna dintre cele mai deosebite, ca el urmeaza sa, ca el are capacitatea sa, ca este o persoana influenta, el fiind doar un escroc mitoman jalnic sau o mincinoasa disperata care te copleseste cu jumatati de adevar sau cu minciuni.


Escrocii sentimentali sunt niste curve, pe romaneste, niste indivizi sau individe care provin din randurile sociopatilor si psihopatilor, si care relationeaza si actioneaza grandomanistic, duplicitar si schizofrenic, doar din ratiuni de manipulare si castig de orice fel. Un model, un sablon de escroaca sentimentala autentica este Simona Mărgăian Tiriplică, individa despre care am vorbit intr-o postare anterioara, care, in virtutea unor minciuni a reusit sa-l "debaraseze" pe un prostanac de italian, de 780000 de euro. Curva (feminina sau masculina) e un aparat de facut bine nealtruist, incalca regulile sociale, e simpatica doar in aparenţa, in realitate ea fiind definita de emoţii contrafăcute, egoism, multa manipulare, mitomanie si jumatati de adevar.


"Incalca regulile sociale...", adica, printre altele, curva, care nu e altceva decat un profitor, un oportunist si un escroc lipsit de scrupule, intelepciune si educatie, are un comportament gresit de abordare si relationare. O escroaca sentimentala poate fi considerata si cea care vede in casatorie o "afacere matrimoniala", mai pe romaneste cea care se casatoreste din interes. O escroaca incalca acel set de reguli formale sau informale generatoare de ordine in raporturile sociale. Nu spun ca odata ce te-ai casatorit ai interzis la a conversa si cu alti barbati, spun doar ca exista niste limite, reguli si norme in raporturile sociale. Majoritatea curvelor n-au capacitatea sa inteleaga acest aspect. Chiar si o femeie libera, necasatorita, trebuie sa respecte regulile si legile sociale, respectarea normalitatii te recomanda ca o potentiala partenera de viata.


Femeie libera nu inseamna aruncarea ca orbetele in patul celui care vine la rand, daca faci asa inseamna ca esti o curva notorie, nu femeie libera. Escroca sentimentala, e o femeie libera, chiar daca e casatorita, si graviteaza de regula in zona situatilor anormale, nefiresti si exagerate. „M-am dus într-un restaurant unde stiam ca lucra tipul. De fapt, noi eram prieteni buni, dar pierdusem legatura si am pretins ca nu stiam ca lucreaza acolo. Am alergat la el si i-am spus ‘O Doamne, lucrezi aici? Habar nu aveam’. Este cel mai manipulant lucru pe care l-am facut în întreaga mea viata, dar totul a mers bine, deci nu am regrete”, a declarat o actrita celebra. Cine nu stie ca, in general, actritele sunt niste curve "violate" de producatorii de filme, care sa casatoresc ca sa divorteze, cel mai evident exemplu fiind Elizabeth Taylor.


"Este cel mai manipulant lucru pe care l-am facut în întreaga mea viata ...", exact despre ce vorbeam. In aceeasi ordine de idei si ca si concluzie, femeile (ca sa nu zic curvele) pe interes, relationeaza ciudat, din ratiuni de manipulare, castig de orice fel, din iubire pentru bani, pentru trai indestulat si asigurat de ciumpalaci manipulabili, si pentru marirea de sine. Femeia pe interes, escroaca sentimentala sau escrocul de orice alt gen, e un psihopat si un sociopat narcisist conflictual, un ciudat cu un control comportamental scăzut care cerseste atentie si respect, si care se vrea in centrul atentiei, ...si care se considera singur foarte popular. Calitatile, cum ar fi modestia, bunul simt, respectul, sunt temporare (daca sunt) si nu definesc curva, escroaca sentimentala (vezi tu la urma, adevaratul ei caracter, cat de mult te respecta sau cat de modesta e).

Niciun comentariu: