sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Angela

Angela Similea, o cunoscuta cantareata (datorita unor fraieri) din "epoca de aur" a stralucit pe scena, dar calitatea ei de om a fost egala cu zero, spun cei care au cunoscut-o cu adevarat. Elementul familie nu a existat la ea. Angela este o aroganta mincinoasa cu nasul pe sus. Familie nu a stiut sa aiba niciodata, a zburat din floare in floare, dupa barbati cu averi. Cuvantul familie presupune o relatie continua, bazata pe o dragoste permanenta, exclusiva si altruista, o stare reala de comuniune si armonie continua, de iubire, care este elementul esential al unitatii familiei. Angela Similea nu a stiut niciodata la ce anume se rezuma acest element esential, dragostea. Bataia de joc si rasul ei isteric, ironic, pe furis, vorbele urâte despre semenii care i-au facut bine si au iubit-o neconditionat, au adus-o in situatia actuala, muritoare de foame si plina de datorii.


Angela Similea are patru casnicii la activ: Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) si Victor Surdu (om politic). Al doilea sot al Angelei Similea si tatal unicului copil pe ca ea l-a avut, Sorin Movileanu, despre care s-a spus ca a murit de cancer, traieste si a vorbit despre relatia sa cu Angela Similea. "Cand am cunoscut-o, Angela era o amatoare. Eram chitarist - basist in orchestra radio. Si i-am pregatit o piesa pentru un trofeu in Bulgaria, piesa cu care ulterior a castigat. Ea mai fusese o data si era foarte suparata ca nu luase nimic (...) Dupa ce a castigat trofeul "Orfeul de Aur", soacra mea mi-a spus: "Fata mea e vedeta, o cantareata internationala, tu ce esti? Un muzicant". Mi s-a urcat tensiunea. Si Angela a spus ca maica-sa are dreptate. Si eu le-am spus: "Luati copilul si plecati de aici, dispareti!". Si au plecat. Nu m-am gandit ca pleaca de tot", spune Movileanu.


Dupa numai cateva zile, Sorin Movileanu a plecat in turneu in Israel. Iar relatia, desi intrerupta dintr-un motiv nedemn de un divort, nu s-a mai legat din nou. Pe una care "penduleaza sentimental" intre mai multi barbati, o cunosti facil, si tot facil constatabil e faptul ca se da ultragiata din orice fleac. Movileanu spune ca a urmat o perioada in care a incercat sa se impace cu cantareata, care cu siguranta, in nimfomania ei incontrolabila, folosea microfonul ca substitut. Angela insa a declarat ca relatia nu mai e ca inainte si a spus, in fata nasilor (Titus Munteanu si sotia sa), ca nu este de acord sa "reincalzeasca ciorba" si ca ar fi mai bine sa puna capat relatiei. "Sa reincalzeasca ciorba...", tipic pentru o "pendulatoare", ca atipic n-are cum sa fie.


Angela se pare ca a fost o "blowjob-ista" de succes in tumultoasa ei tinerete. In anii '80 "lustruia bastoane" in apartamente de lux inchiriate la Intercontinental. Cea mai lunga casnicie a Angelei a fost cea cu olandezul Jan Hilgen, care i-a înfiat si fiul, pentru a-l putea trimite la studii peste hotare. Pe Victor Surdu, interpreta îl cunostea de cel putin 30 de ani, dar s-au casatorit abia în 1999, când artista a divortat de Hilgen. Casnicia cu Surdu a durat pâna în 2011, când acesta a murit de o boala necrutatoare. Despre idila dintre Florin Piesic si Angela Similea, ani de-a rândul au circulat tot felul picanterii. Se pare ca "artista" era atât de îndragostita de "vrajitorul" Florin Piersic, cum îl alinta ea, încât nu suporta sa stea nici o zi fara acesta.


Lumea vorbeste ca Surdu a platit-o pe Angela Similea ca sa-i duca "pionierul la ecluza". Avea intalnire cu el la Inter, i-a prins Jan Hilgen impreuna, dar adevarul gol golut este ca o buna prietena a tradat-o pentru suma de 5000 de marci, Hilgen a rugat-o sa-i spuna la care hotel se f... cu Surdu. Au fost prinsi in flagrant si au fugit cu masina. Nu isi mai aduce nimeni aminte de accidentul ei din 89, cand se zvonise ca a murit? Ei bine, atunci Angela era cu Surdu in masina. D-zeu i-a pedepsit cum a crezut de cuviinta. Ca a fost platita de Surdu pentru servicii sexuale stie o lume intreaga, de la compozitorii cu care a colaborat pana la omul de rand. Angela Similea a fost o patachina nesatula cu fumuri de vedeta.


Se pare ca Angela s-a mutat în America unde ar avea o idilă cu un obscur fermier texan, pe nume Michael Deaf, un prieten de familie al fiului artistei, Sorin Hilgen. Oficial, Angela Similea a declarat ca s-a mutat in State pentru a fi mai aproape de familia ei, având acolo fiul, Sorin Hilgen, si cei doi nepoti, Jean Christian si Grace. De ani buni Angela Similea n-a mai avut niciun concert in România, acumulând multe datorii, pe care a încercat să le stingă vânzând vila pe care a construit-o fostul ei sot, politicianul Victor Surdu, însă fără succes. S-a speculat că Angela Similea ar fi fugit de creditori în America.


Bogdan pe www.click.ro: "Pe timpu' lui nea nicu ,cuurvele erau numite cantarete ,azi....se numesc pitipoance! Similea? Mai mult decat mediocra! Cum se numeste una care tine patru bărbati? Usuratica, nestatornica, etc.. Cum se numeste una care si-o trage cu altul, cand ea e măritată? Zdreanta. Angela Similea a reprezentat generatia turnatorilor la securitate si militie si a coardelor mascate in cantarete!"

Surse:

cetin.ro
www.bzi.ro
www.click.ro
turmyhebdo.wordpress.com

Niciun comentariu: