miercuri, 10 ianuarie 2018

Floriana

Floriana Jucan (nascuta la 1 decembrie 1974) este o fosta ziarista necunoscuta, care, la jumatatea anilor ’90, mai exact 1996, a devenit „celebra” datorita relatiei sale scandaloase cu ambasadorul Elvetiei la Bucuresti, Jean Pierre Vettovaglia, relatie cica impusa de SRI. Mai exact a fost amanta ambasadorului. Dupa acest scandal, Jean Pierre Vettovaglia a fost rechemat în Elvetia, iar Floriana Jucan a alergat, cu limba scoasa, dupa noi "partide". De ani de zile, Floriana traieste pe picior mare, desi scoate o obscura revista colorata, „Q Magazine”, pe care nu o cumpara nici Scaraotchi. Nu se intampla asa cu mai toate antreprenoarele de "succes"? Veniturile lor nu se potrivesc cu luxul afisat. Întrebarea este: de unde au banii?


Realitatea insa este alta. În 1990, pe cînd avea 16 ani, s-a culcat cu bardul stalinist Dan Desliu (tigan, ca si ea) si cu septuagenarul Emanuel Valeriu. Apoi, a sarit din pat în pat, ca la sporturi extreme. A urmat Virgil Magureanu, a carui amanta a fost o lunga perioada de timp. "Sarpele cu Ochelari", cum era numit Virgil Magureanu de Corneliu Vadim Tudor, a fost cel care a bagat-o în cercul restrîns al ofiterilor SRI cu putere de decizie si a finantat-o multa vreme, cu bani furati. Sursele spun ca, în perioada în care Floriana Jucan se "iubea" cu ambasadorul Elvetiei, apartamentul în care statea ea era platit de Virgil Magureanu – nu din buzunarul propriu, evident, ci din anumite fonduri secrete ale SRI, de unde, probabil, îi dadea si ei sume de bani, evaluate la circa 1.000 de dolari pe luna.


Floriana Jucan intre candoare si patima profesionala

Dupa ce l-a consumat pe Virgil Magureanu, Floriana a sarit în patul lui Gigi Kent (care, vorbeste lumea, a murit cu "socoteala" in dansa), pe care l-a stors de bani. În 2002, puscariasul care înhatase marele hotel de la Cota 1.400, din Sinaia, a murit, asa ca zburdalnica Floriana i-a luat la rînd pe mai multi infractori din Guvernul Nastase, dintre care îi amintim pe Serban Mihailescu (Miki Spaga) si Marian Saniuta. La schimbarea regimului, în 2005, frumoasa Floriana Jucan intra în gratiile unui important personaj din SRI, adjunctul Florian Coldea. În 2008, îl trece în palmares pe un alt tigan, Sebastian Lazaroiu. Din 2012 Flori îi da limbi asiduu (cel putin în revista) patronului RTV, ofiterul SRI Sebastian Ghita, pe care l-ar fi supt pîna acum cam de 100.000 de euro.


De altfel, vorbeste lumea ca fiecare dintre personajele enumerate mai sus a strecurat sume importante de bani în buzunarul de cangur al rapandulei, în schimbul favorurilor sexuale. In mintea lor plina de iluzii bolnavicioase traiesc cica o poveste de genul femme fatale, avion la dispozitie si valeti dupa fundul ei, femme fatale care face si desface jocuri ale serviciilor secrete la cel mai inalt nivel, se plimba prin toate colturile lumii, etc. Vorbeste lumea ca frumoasa Floriana Jucan traieste din santaj sexual, escrocherii, tepe date cu ajutorul unora din SRI, si asa mai departe!


Floriana Jucan, o dama de consumatie deja "consumata", s-a oferit de buna voie sa fie prostituata de lux a Serviciului Roman de Informatii (SRI) si sa stranga „intelligence” cu toate partile anatomice posibile! Glasuind sexos, îmbracata simplu si decent, mimând atitudini studiat plictisite dar promitatoare de prostituata de lux, pe când era angajata minimogulului Diaconescu la OTV-ul de dinainte de acea temporara închidere, Floriana acumula prin lupte grele, purtate prin paturile tencherilor potenti financiari, sume consistente de bani dar si diverse beneficii. Flori, ca orice dama de consumatie deja "consumata", isi foloseste pretiosul timp pentru a prosti alţi idealişti naivi care să o poarte mai departe, pe cele mai inalte culmi ale prosperitatii financiare, materiale si sociale.

Surse:

www.ziartricolorul.ro
romanicablues.wordpress.com
deveghepatriei.wordpress.com

Niciun comentariu: