duminică, 11 februarie 2018

Loredana

Loredana Anghelache, cunoscuta mai bine ca „Printesa de aur”, este inca o dovada clara ca esentele tari se tin in sticlute mici. Frumoasa Loredana a reusit prin talentul si frumusetea ei sa fascineze milioane de fani. Pitesteanca Loredana Anghelache, fenomenul muzical din cel de-al saselea sezon X Factor, este o artista care reuseste sa captureze atentia si admiratia publicului, reuseste sa transforme si sa obtina aprecieri chiar de la cei care pana nu de mult o considerau doar o cantareata de muzica ieftina. Cei care pana nu de mult o criticau si o desconsiderau din cauza ca reprezenta un anumit gen muzical pana la momentul X Factor, recunosc acum ca "au rupt" butonul Replay pe YouTube, reascultand interpretarile acesteia de la X Factor.


Sa faci anti menalistii sa te iubeasca si sa-i faci "sa rupa" butonul Replay, asta inseamna sa fi un artist apreciat si respectat. Loredana a demonstrat prin talentul si daruirea ei totala, prin emotiile pe care le transmite publicului, ca este un adevavarat fenomen. Piesele "Listen" si "Hello" au fost interpretate de Loredana mai bine ca Beyonce, Loredana atunci cand canta pune suflet in fiecare nota impresionand la maxim si ridicand in picioare intreaga sala cu interpretarile sale de exceptie. "Super voce pacat ca nu a castigat." De ce nu a fost desemnata castigatoare Loredana Anghelache de catre juriul X Factor cand toata lumea o vedea "number one"?

Loredana Anghelache (Printesa de Aur) - Fade Away


Frumoasa Loredana nu a castigat pentru ca Romania inseamna discriminare, nedreptate si aranjamente de culise. Romania niciodata nu a fost capabila sa-si recunoasca si sa-si aprecieze valorile si cand spun asta ma refer strict la factorii de decizie, la cei care decid subiectiv cine sa fie declarat castigator si cine invins. E profund nedrept ca o artista sa nu fie apreciata la adevarata ei valoare. Trebuie sa recunoastem ca si Marcel Rosca a cantat frumos dar spre deosebire de Loredana, care efectiv si-a lasat sufletul pe scena, el nu a transmis acea emotie sublima cu care Loredana a reusit sa inunde intreaga sala de la X Factor. Imi pare rau dar cred ca Marcel Rosca poate fi comparat cu un lemn care a cantat frumos.


Oare cat de obiectiva poate ramane sau cat de impartiala poate fi o persoana (Delia) despre care multi afirma ca ar face parte din Masonerie ? Ce este Masoneria? Theodor Roosevelt, cel de-al douăzeci si saselea presedinte al Statelor Unite ale Americii a dat o definitie exacta in legatura cu aceasta organizatie oculta: „În spatele guvernului la vedere tronează un guvern invizibil care nu este credincios poporului şi nici răspunzător faţă de popor. A distruge acest guvern invizibil, alianţă fără Dumnezeu între afaceri corupte şi politică mârşavă, este datoria şefului statului.” Masoneria lupta cu o ura neimpacata impotriva crestinismului si a libertatii reale a oamenilor, neezitand nici cand este vorba de crime sau chiar genocid.

Antonie Iorgovan (senator PSD) - ucis prin otravire la ordinul Masoneriei


Loredana mica, frumoasa si scumpa, talentul si daruirea ta au fost subapreciate de niste jigodii care cauta sa controleze viata culturala, economica si sociala. Toata lumea te vedea castigatoarea competitiei, dar soarta ta la acest concurs a fost decisa marsav, printr-o decizie mai mult decat discriminatorie si partinitoare. La Delia intalnim un duplicitarism specific masonilor care una declara cu gura (ca sa fie la sentimentul majoritatii) dar alta fac cu fapta. Delia ar trebui eliminata din juriul X Factor, pentru ca ea prin deciziile ei evident influentate, striveste si submineaza talentul electrizant care ridica o sala intreaga in picioare.

Beyonce - ”Listen”. Interpretarea Loredanei Anghelache din a doua gală live X Factor

Beyoncé - Halo. Vezi interpretarea Loredanei Anghelache, la X Factor!


Niciun comentariu: