luni, 26 iunie 2017

Eliza Cojocaru dama de companie

Eliza Cojocaru este o alta dama de companie exportata in Dubai de primul exportator de prostitutie din Europa, Romania. Cea mai mare problema a Romaniei e criza spirituala si criza morala, ale caror efecte se fac vizibile în mentalitatea poporului român care s-a pierdut intr-o cursa a materialismului. Marca noastra nationala, pentru care suntem cunoscuti si recunoscuti in toata Europa, nu este Dacia. Treziti-va la realitate, patriotilor! Exportul de baza al României este prostitutia si furtul. "Din cauza crizei, Europa s-a umplut de prostituate din Romania." Prostitutia e o alegere ca oricare alta alegere si nu e determinata de ceva anume. Atatea abureli justificative ca prostitutia sa fie pusa intr-o lumina pozitiva. Prostitutia e ceva condamnabil indiferent de cauzele care o determina. Suntem un popor crestin, dar numai în vorba, faptele noastre demonstreaza contrariul, demonstreaza ca credinta noastra e contemplativa, nu aplicata.


Românii au ajuns atât de obsedati de mondenitati, incat numai vor sa distinga intre normal si anormal, firesc si nefiresc, valoare si nonvaloare. Cine este Eliza Cojocaru? Inca o dama de companie din Romania ajunsa in Dubai, ca multe alte romance. Din Spania pâna în Suedia, toti stiu despre România un lucru: ca e tara damelor de companie si a hotilor. Pentru foarte multe romance prostitutia este prima optiune, daca nu reusesc sa se impuna in "industria" locala, atunci sigur in Italia, Spania, Germania, Emiratele Arabe Unite, Japonia, etc, e loc suficient "de intors". Ce este o dama de companie? O femeie foarte discreta plina de secrete rusinoase, care nu iese doar de placere in oras, o profesionista in arta sexului fara obligatii emotionale, ci doar financiare.


O astfel de femeie este total lipsita de inhibitii si capabila de orice marsavie, Eliza Cojocaru nu este o exceptie. Pe Mariana Cojocaru, mama Elizei, o cunoaste toata lumea de la televizor, pentru previziunile pe care le face sistematic cand se intampla cate un eveniment important, iar aceasta este chemata sa… ghiceasca in stele. Mariana Cojocaru se recomanda nu doar astrolog, ci si psiholog, numerolog, specialist in marketing politic si comunicare, avand specializarea doctorala in genetica medicala. Eliza este fata ei, care este de o frumusete diafana, insa pe care nu a aratat-o niciodata in public. Am aflat si motivul, frumoasa blonda din Romania, lucreaza ca dama de companie, escorta de lux in Dubai!


Dupa cate putem observa, si in cazul de fata gasim termeni pomposi, titluri si specializari inalte. Mariana Cojocaru este "astrolog, psiholog, numerolog, specialist în marketing politic si comunicare, având specializare doctorala în genetica medicala". Un singur lucru nu se specifica, ...si anume ca fata ei e dama de companie in Dubai. Cosmetizarea prostitutiei, asta e prioritar, camuflarea prostitutiei evidente cu titluri si functii pompoase detinute de mamica sau orice alta ruda, cu realizari marete (cu bani proveniti din prostitutie si proxenetism). Asta e o practica des intalnita si nu numai in acest domeniu. In ceea ce o priveste pe Eliza Cojocaru, dovada ca e dama de companie a venit la scurt timp dupa ce au aparut si pozele cu ea, imbracata sumar, pe un site specializat, unde isi spune Kimberly.


Cu o nesimtire bovina, presa mondena romana afirma doar ca "Eliza este o rasfatata a sortii", ca "tânara locuieste în Dubai, unde traieste într-un lux exorbitant", si ca desi nu pozeaza cu vreun iubit, ea "este rasfatata cu multe cadouri scumpe de la admiratorii care spera ca Eliza sa le acorde atentia". Sa te prapadesti de ras, nu alta, meseria "dama de companie" presupune doar socializare cu clientul, nimic altceva, asa cum afirma si Gina Felea, matroana-patroana care cauta "fetite", ...sa nu fim rautaciosi, aici nu e vorba de prostitutie, e vorba doar de captarea atentiei. Toate "damele de companie" vor doar captarea atentiei, nu vor si nu e nevoie "sa se dea in balansoar" pe bani si alte foloase materiale, ca le-ar mustra constiinta daca ar face asa ceva. 


Dupa spusele presei mercenare din Romania, putem trage o singura concluzie: Eliza Cojocaru, la fel ca Diana Guresoaie, se plimba linisita prin Dubai, cand deodata un seic, calare pe o camila aratoasa, a remarcat-o in trafic si a "lovit-o" intempestiv in cap cu un "mertzan" de ultima ora, cu o valiza plina de dolarei si cu inca una de euroi, doar pentru a-i capta atentia. Zvonurile rautacioase cum ca ulterior fetele au facut o "halta" prin patul seicului generos, nu sunt credibile pentru ca romancele sunt credincioase, se duc la Biserica, postesc, dau de pomana, ele nu ar fi capabile de asa ceva, le-ar fi rusine, ar intra in pamant de rusine.

Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu: