sâmbătă, 24 iunie 2017

Haifa Wehbe

Haifa Wehbe este o adevarata si recunoscuta frumusete a Orientului Mijlociu, un model de fata, înzestrat cu abilitati vocale si calitati fizice de invidiat, unice. Haifa Wehbe s-a nascut la 10 martie 1976 în Beirut, Liban. Ea a fost pasionata de muzica inca din copilarie, tot timpul ascultând jazz si R & B. La 16 ani s-a inscris la mai multe concursuri de modeling, la unul dintre ele castigand titlul de Miss South Lebanon. Urmatoarea distinctie a primit-o în 1995, când a câstigat titlul de cea mai frumoasa libaneza.

Haifa Wehbe (videoclip)


Viata ei personala este un mister, se stie prea putine despre ea. Haifa Wehbe a fost fortata sa rupa logodna ei cu omul de afaceri saudit, Al Tareq Jafali, sub presiunea familiei sale deoarece nu o considerau demna pentru el. La începutul anului 2005, popularitatea ei a fost atât de mare încât Haifa Wehbe a fost considerata un posibil candidat pentru un loc în parlament. Totusi mass-media conservatoare a criticat întotdeauna partea ei sexuala, provocatoare.

Haifa Wehbe - Badde Shouf (videoclip)


Haifa Wehbe biografie

Locul nasterii: Mahrouna, Liban
Data nasterii: 10 martie 1976
Frati / surori: Trei surori si un frate care a murit
Culoare ochi: Albastru
Culoarea parului: Negru
Înaltime: 1,73 cm
Greutate: 54 kg
Sot: Ahmed Abu Hashima (de care a divortat dupa 3 ani de casnicie)
Copii: O fata Zeinab Zaza

Haifa Wehbe - Ya Hayet Albi (videoclip)


In anul 2009 Haifa Wehbe a jucat în Dokkan Shehata, un film-drama egiptean de mare succes. Filmul a fost produs de catre Khaled Youssef. Acesta a fost lansat în iunie 2009 si a devenit imediat un succes imens în Orientul Mijlociu. Haifa Wehbe este un exemplu negativ pentru tineri arabi, asa cum considera societatea conservatoare araba? Cu siguranta nu, Haifa Wehbe este o artista, numai o societate preistorica si primitiva poate condamna o vedeta autentica si de succes.


Haifa Wehbe - pagina ei oficiala de Facebook are 7,445,496 de like-uri· Haifa Wehbe este cu adevarat o diva. Intotdeauna frumos imbracata, plina de feminitate, stilul ei este fantastic, pur, autentic, definitoriu. Haifa Wehbe este cu adevarat un etalon al frumusetii libaneze. "People Magazine", a declarat în 2006, ca este una dintre cele mai frumoase persoane din lume, dintr-un top format din 50 de oameni.

Haifa Wehbe - Samme3ni

Haifa Wehbe sway with me

Niciun comentariu: