miercuri, 28 iunie 2017

Frumoasa Anghelache Loredana Elena

Printesa de Aur, pe numele ei adevarat Anghelache Loredana Elena, este o cunoscuta cantareata de manele si este nascuta pe 24 februarie 1986. O mâna de om nascuta în frumoasa Moldova, dar ajunsa pe plaiuri argesene (Pitesti), a fost una dintre senzatiile show -ului "X Factor". Vocea sa lucrata si neobisnuit de buna i-a convins pe cei care iau deciziile cele mai importante in cadrul acestui show.  A cântat de-a lungul timpului cu nume mari din lumea manelelor, iar piesele ei au spart topurile de-a lungul timpului. "Eu am recunoscut-o si eram curioasa sa vad daca, si ea va recunoaste ca e cine e." Eu cred ca Delia a vrut altceva, a vrut, a incercat sa o puna pe Loredana intr-o lumina negativa prin prisma faptului ca ea este cantareata de manele. Nu a reusit, din contra acest fapt nu a avut nicio relevanta.


Gurile rele afirma ca Delia ar face parte din masonerie (organizatie secreta care urmareste anumite interese) si ca de cele mai multe ori ea n-ar fi obiectiva tocmai din cauza acestui fapt. Anghelache Loredana Elena este o cantareata de succes, o demonstreaza numarul de vizualizari si aprecierile primite pe popularul canal You Tube. Chiar Delia recunoaste ca are mai multe vizualizari ca Horia Brenciu. Printesa de Aur a primit mii de aprecieri si sustineri pentru faptul ca ea s-a hotarat sa cante si alte genuri de muzica. In ceea ce o priveste pe Delia e clar ca a incercat intr-un mod rudimentar sa manipuleze. Nu a reusit.


"Nu vrea sa recunoasca ca e manelista de rusine." Eu n-as interpreta asa, un artist adevarat e definit de modestie, bun simt, respect fata de fani. Anghelache Loredana Elena (Printesa de Aur) este un nume consacrat in lumea manelistilor, ea are tot dreptul sa se mandreasca cu talentul ei, dar nu a facut-o, a ales modestia, o calitate din ce in ce mai rar intalnita.Nicoleta Nuca si Marcela Scripcaru sunt alte doua nume care au cunoscut celebritatea inainte de momentul X Factor, dar in cazul lor Delia nu s-a repezit la telefonul mobil sa arate acest lucru celorlalti membri ai juriului. E evident ca in cazul Loredanei, Delia a gafat impardonabil. Printesa de aur la X Factor, Loredana, este concurenta care l-a facut pe Brenciu sa spuna: „Ai muscat cuvintele ca nimeni alta!”

Niciun comentariu: