sâmbătă, 9 decembrie 2017

O zi cu doua prostituate

Din 1996, Brian Bates si-a folosit camera video pentru a reflecta realitătile secrete ale prostitutiei stradale fortate sau de buna voie, in unele cazuri prezentate de el pe canalul sau de youtube, fetele implicate fiind minore. Metodele lui sunt simple. El se ascunde intr-o zonă din sudul orasului Oklahoma City (USA), cunoscută pentru prostitutie, asteaptă ca o prostituată să urce în vehiculul unui client si îi urmareste pe acestia în mod discret pana ii prinde in fapt. In materialele video prezentate, realizate de Brian Bates, clientul prostituatei este denumit "John", oarecum similar cu numele de John Doe folosit ca pseudonim pentru o persoană a cărei identitate reală este necunoscută.


Filmuletul de mai sus este intitulat "O zi cu doua prostituate", si dupa cum explica Brian Bates, in el este vorba de doua fete prostituate care lucreaza pentru o "matroana" pe nume Germaine Coulter, matroana care dupa prezentarea materialului video a fost arestata. Dupa cum afirma Brian Bates, un experimentat observator al crimei organizate, "crima organizata inseamna ceva foarte bine organizat, ca intr-o afacere", si de regula cand doua fete se prostitueaza, fac asta pentru a treia persoana implicata in aceasta "afacere". "Persoana prostituată face parte dintr-un efort criminal organizat - conjugat al mai multor persoane" - Brian Bates. Foarte buna si exacta definiţia.


Fetele isi incep "ziua de lucru" la ora 9:00 AM in zona unei spalatorii auto din sudul orasului Oklahoma City (USA), unde deja au facut rost de un client. Dupa ce "l-au lucrat" mai bine de o ora pe primul client, fetele se deplaseaza intr-o alta zona. De la 10:30 AM pana la 12:15 PM cele doua prostituate au prestat la "bordura" undeva in sudul orasului, dupa care ele decid a se muta mai departe spre nord, de-a lungul autostrăzii Interstate 35 din Edmond. 12:50 PM si tinerele prostituate gasesc o multime de clienti la un fel de popas unde opresc tiruri. La un moment dat se vede cum una dintre ele arunca un prezervativ folosit. Dupa ora 3:00 PM fetele observa un politist si parasesc zona...


Ora 4:26 PM si aceste doua prostituate "lucreaza" acum in zona unor hoteluri de langa parcarea in care opreau tirurile. Aici una dintre ele, deja are un client care ii solicita serviciile, si pe care il lasa fara "seva" la modul "fast" chiar in masina lui. Ora 5:00 PM, o pauză rapidă la umbra este intrerupta de un alt client. De data aceasta clientul inchiriaza o camera si fetele il urmeaza. Ziua de "lucru" se incheie dupa ora 7:00 PM. In concluzie, dupa cum lesne se poate observa, adevaratele "meseriase" fac "traseul" cu masina proprie, si cum frumos si deloc exagerat spunea cineva, "profesionistele" sunt intr-o continua "repoziţionare" sau altfel spus tarfelor tot timpul "le-o trage" cineva.

Niciun comentariu: