luni, 8 ianuarie 2018

Roxana

Sublima Roxana Nemes este un exemplu convingator de frumusete absoluta. "Frumusetea trezeste sufletul la viata." - Dante Alighieri. Un chip frumos este cel mai frumos dintre toate spectacolele. Frumoasa blonda Roxana Nemes a făcut balet sapte ani, a participat la cursurile scolii de modelare "Costin Marculescu," si a fost membra a unei trupe de dans din Targu Mures. În 2007, ea a apărut în videoclipul "Lucrurile simple" ale trupei "Active". În 2008, ea a pozat pentru revista FHM si a fost distinsa cu premiul Miss Congeniality. Roxana Manuela Nemes s-a nascut pe 16 aprilie 1989, este Berbec, culoarea ochilor, albastru, culoarea parului, blond, are 1.74 m inaltime, greutate: 57 kg, dimensiuni: 89-64-91, educatie: Facultatea de Jurnalism. A lucrat si ca hostess.


În urma apariţiei pictorialului fierbinte din Playboy, mulţi bărbaţi au suspinat adanc după ea şi au început să viseze frumos. Voluptoasa blondă este una dintre cele mai sexy şi dorite femei din România, multe femei si-ar dori sa arate ca ea, insa putine stiu ca Roxana Nemes face mari sacrificii sa nu se ingrase. La un moment dat un seic putred de bogat, i-a propus Roxanei Nemes să vină la el si să fie printesa palatului timp de două săptămâni: să cânte, sa danseze, să facă atmosferă, pentru 300.000 de euro.


Lumea vorbeste ca Roxana Nemes s-ar fi folosit de Radu Groza (impresarul ei si in acelasi timp si iubit) pana si-a gasit altul! "Dar culmea era ca Groza, in naivitatea lui, credea ca Roxana il place." Mai grav insa, se pare ca Roxana Nemes inchiria apartamente in Targu Mures si intretinea relatii sexuale "zgomotoase" cu tot felul de barbati, de se auzea din strada, ...asta se intampla pe vrema cand era cu Radu Groza! "Love is the way", asa cum afirma Roxana in unul dintre videoclipurile ei. Ca sa nu-i dea de banuit lui Radu Groza ca il inseala, Roxana pleca de acasa sub pretextul ca merge la coafor. Vizitele tot mai dese ale Roxanei la salonul de cosmetica din centrul capitalei se mutau de fiecare data la domiciliul lui Hagima (noul iubit), aflat la doi pasi de salon.


Precauta, Roxana le spunea angajatelor coaforului ca merge pana la o farmacie naturista, in caz ca Radu Groza voia s-o verifice. Radu Groza a inceput sa fie suspicios in privinta viitoarei sotii abia cand aceasta lipsea cu orele de acasa, Roxana motivandu-i ca e la sala, iar factura telefonului blondinei incepuse sa ajunga la costuri enorme. “Dupa ce mi-a venit ultima factura 19 milioane (lei vechi), i-am inchis numarul, era pe firma mea. Cu vreo trei zile inainte de a parasi domiciliul, am intrebat-o ce face cinci, sase ore la sala de sport, nici sportivii de performanta nu stau atat”, a declarat Radu Groza.


Roxana a plecat din caminul conjugal fara sa-i spuna nici macar adio celui care a facut-o celebra si cu care a impartit sase ani de iubire. Initial, Roxana Nemes a negat vehement legaturile amoroase cu omul de afaceri. “Nu este adevarat ca am plecat din cauza altui barbat. Nu exista niciun barbat in viata mea si nicio femeie in viata lui, din cate stiu eu. E urat sa implicam oameni care nu au nicio legatura'', declara Roxana, la scurt timp dupa ce l-a parasit pe Radu Groza. Insa blondina a postat pe contul ei de socializare dovada clara ca a mintit. A afisat o fotografie in care il saruta tandru pe afaceristul Hagima, si pe care il descrie ca fiind dragostea ei.


Cateva minute mai tarziu, insa, Roxana a sters postarea, cel mai probabil, la indemnul omului de afaceri. Divortat, acesta n-ar avea ochi doar pentru Roxana. Surse din anturajul celor doi sustin ca Hagima ar mai avea inca doua iubite. Radu Groza a rămas falit după ce fostele lui colaboratoare, Anna Lesko şi fetele de la Heaven, l-au dat în judecată pentru a-şi recupera zecile de mii de euro pe care acesta le datora, din concerte. Astfel, impresarului i s-au blocat conturile şi i-a fost luată casa. Din pricina datoriilor, Radu şi Roxana Nemes locuiau la hotel, iar banii pe care iubita lui îi câştiga din concerte intrau pe mâna lui. Nu erau mulţi, iar impresarul îi drămuia pentru cheltuielile cuplului. Sătulă să mai trăiască în sărăcie, Roxana şi-a făcut bagajul şi a tras uşa după ea.


Daca stam sa judecam drept de ce ar sta o femeie ca Roxana Nemes cu un munte de ozanza? Din interes, of course. Dupa ceva vreme s-a despartit si de Hagima definitiv. După ce s-a despărţit de Călin Hagima, Roxana s-a cuplat cu Ionuţ Bîrsan, fiul unui patron de service din Focşani. Potrivit surselor, foarte bine informate, sexy-mecanicul Ionuţ Bîrsan ar fi fost căsătorit cu o milionară, care l-ar fi părăsit pentru un antrenor de fitness.

Surse:

www.click.ro

Niciun comentariu: