marți, 14 noiembrie 2017

Prostituata moderna

Curva traieste doar în spoiala tradarilor convenabile. Curva nu demonstreaza doar fractura logica, ea practic desfiinteaza prin prostie orice principiu matematic. Dupa matematica ei, daca ai 0 lei in buzunar poti sa iti cumperi geanta Louis Vuitton care valoreaza 1200 de euro. Matematica curvelor nu este aceiasi cu matematica oamenilor cinstiti. "Aveti idee cati bani strang anual serviciile secrete din prostitutia de lux, de pe urma bordelurilor clandestine si a videochat-ului? Intre 700 si 850 de milioane de euro! Banii sunt "albiti" legal prin diferite firme si reinvestiti in magazine, baruri, discoteci, cluburi de noapte, case, apartamente, restaurante, terenuri, etc" - veghepatriei.wordpress.com.


"Jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil, în timpul patrulării pe raza municipiului Piteşti, au observat 3 persoane de sex feminin care atrăgeau persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, faptă prevăzută de art. 2, pct. 6 din Legea nr. 61/1991 privind sanţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Acestea au fost sancţionate contravenţional, două dintre ele fiind sancţionate cu amenzi în valoare de 500 lei, respectiv 700 lei, iar una primind avertisment." Mirobolant, fascinant pana la lacrimi!! Ramane Romania fara prostituate cu atatea sanctiunii contraventionale. Amenzile contraventionale se dau doar atunci cand prostituatele refuza sa mai suga "organul" organului.

Politist, filmat cu o prostituata! (min 8:00)


Adevaratele prostituate au firme, functii, mii de euro in conturi, multe dintre ele sunt inregimentate politic. Trebuie sa fi foarte naiv sa crezi ca in Romania prostitutia si proxenetismul sunt infractiuni combatute in adevaratul sens al cuvantului. Conform statisticilor oficiale, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie ilegala din Europa este Romania. Cu alte cuvinte Romania e un imens bordel ilegal. Am vazut cu ochii mei cum o "matroana" care are fetite la produs prin toata Europa, "cumpara " un politist cu o ciorba si cateva beri in Curtea de Arges,


Ideea e ca unele neveste de "organ" sunt mai curve ca "borduristele" si "OMV-istele" amendate, deci detectez ipocrizie maxima din partea lu' organ.. Veritabilele prostituate fac "traseul" cu masina proprie, au firme, functii, j'de mii de euro sau echivalentul in lei, prin diferite conturi. Cele mai mari prostituate nu stau la bordura, practica cea mai veche meserie din lume folosindu-se de tehnologie. Curve care au 100+ contacte stabilite prin intermediul telefonului si al retelelor de socializare. Pentru o prostituata moderna, tehnologia reprezinta un instrument care-i eficientizeaza "munca". O prostituata "neamendabila" in general poate fi barmanita, vanzatoare, ospatarita, dar poate face parte si din alte categorii profesionale ... sau poate sa fie si o eleva de liceu.


O prostituata moderna e "neamendabila" pentru ca se deplaseaza de la un client la altul cu masina proprie sau cu taxiul si declara peste tot ca are un iubit stabil la care domiciliaza. Cine e iubitul ei? Cine vine la rand. In CI-ul curvelor la sectiunea "Domiciliu" ar trebui trecut simplu si clar: "la cine vine la rand". O prostituata moderna "neamendabila" domiciliaza doua sapatamani la Vasile, care tocmai a venit din Anglia cu 5000 de lire sterline, pe care il abureste ca ea crede doar intr-o dragoste permanenta, exclusiva si altruista (pana-i toaca naivului banii, dupa care dispare ca magarul in ceata). Dupa ce expira timpul naivului numarul unu, trece la prostanacul numarul 2, Popescu, care tocmai a venit din Italia cu 3000 de euro, pe care il usureaza de bani tot cu o "gogoasa", cu o  falsa "dragoste permanenta, exclusiva si altruista".


Dupa prostovanul numarul 1 si 2 urmeaza prostovanul numarul 3 of course. Si o tine tot asa pana la prostul numarul 14. Dupa ce il lasa fara "seva" si pe numarul 14, se intoarce la numarul 1, cu o noua "strategie de marketing". "Stai sa vezi, sa-ti povestesc, ca parintii mei nu erau de acord cu relatia noastra, bla, bla, bla...". Cam asa procedeaza o prostituata moderna "neamendabila". E chiar asa de greu sa-ti dai seama ca o eleva-prostituata nesimtita si nerecunoscatoare incearca sa te pacaleasca? Faptul ca e o eleva fara nicio sursa de venituri care atunci cand te intalnesti cu ea, niciodata nu uita sa faca referire la lipsurile ei financiare si materiale dar in acelasi se deplaseaza tot timpul cu cel mai scump mijloc de transport, nu te face sa intelegi ca e doar o tarfa mincinoasa? Doar curvele cam tot timpul au o problema serioasa de logica si vor de fiecare data cand te intalnesti cu ele sa castige ceva de pe urma ta.
 

Acum, oare crezi tu ca daca "pozezi" in iubita unui fost taximetrist care obisnuia sa transporte fete la diferite adrese in vederea practicarii prostitutiei, pacalesti pe cineva. Fratele "iubitului" tau pana la urma e doar consumator de droguri sau si dealer, ca umbla "blindat" cu aparatura de inregistrare, stiu.

Niciun comentariu: