vineri, 3 noiembrie 2017

Irina Tanase - blonda lui Dragnea

O investigatie realizata de Rise Project (cine-or mai fi si astia) arata ca Liviu Dragnea si-a dus iubita, blonda Irina Tanase, de cel putin cinci ori in Brazilia, la Fortaleza. Asa si, te oftici sau ce? "Gagica lui Dragnea, cu 30 de ani mai tânără decât el." vârsta e doar un număr, iar te oftici. Pana la urma e ilegal in Romania sa ai gagica tanara sau ce? Rise Project: "PSD a plătit 100.000 de dolari pentru ca Liviu Dragnea să se întâlnească cu Trump". Si ce daca, bine ca a avut de unde sa plateasca. "Liderul PSD a avut parte de o surpriză plăcută din partea cumnatei şi nepotilor. Liviu Dragnea a primit din partea acestora un BMW X5, scrie el în declaratia sa de avere, fără a preciza însă cu ce ocazie." - B1.ro. Cu ce ocazie? Cu ocazia echinoctiului de toamna. Tot B1.ro a aflat ca "bemveul" e condus de iubita lui, blonda Irina Tanase.


Ofticatii astia de la B1.ro sau "irealitatea" tv sunt copii mici pe langa ofticatii de la comisarul.ro (vorbeste lumea ca ar fi proprietatea unui fost general SIE). Astia pe fiecare zi au cel putin un articol despre Gabriela Vranceanu Firea, mai exact nu trece o zi sa nu se lege cu dintii de fundul ei, pardon de expresie. Irina Alexandra Tănase, ca despre ea vorbim astazi, i-a fost asistentă lui Dragnea pe vremea când politicianul era la comanda Ministerului Dezvoltării. "După divortul de fosta nevasta, seful PSD a făcut-o pe Irina asistentă pe probleme sentimentale, care să se îngrijească de... viaţa lui personală", mai relateaza ofticatii de la B1.ro.


„Usor, usor, tanara de 24 de ani s-a integrat in casa lui Liviu Dragnea si nu doar ca si-a carat toate lucrurile acolo, ci si-a facut si o dublura dupa cheile de la intrare. Relatie serioasa. Dovada ca marti seara, dupa o sesiune de shopping la mall, Irina Tanase a ajuns in jurul orei 22.00, la imobilul unde locuieste impreuna cu liderul social-democratilor. A parcat in subteran (am remarcat ca avea si telecomanda de la bariera!), iar peste doua ore avea sa apara si marele Boss, care pana atunci fusese in direct, la Antena 3. Politicianul a tras masina de serviciu in acelasi garaj subteran, iar pana a doua zi, putin dupa pranz, au ramas amandoi in apartament”, scrie Cancan.


"Irina Tanase prin declaratia ei de avere, arată că este săracă lipită pământului. nu are casă sau masină in Romania, bijuterii sau conturi în bănci. Trăieste doar din salariul anual de 24.122 lei, adică de vreo 2.000 de lei pe lună", aflam de pe www.bugetul.ro. Si 2000 de lei pe luna inseamna săracă lipită pământului? E clar ca astia de la bugetul.ro nu au proprietatea cuvintelor. In fine daca ea e considerata "săracă lipită pământului" atunci e evident ca PSD-ul are grija de generatia tanara din Romania, prin drept de folosinta ("bemveul" meu e si "bemveul" tau) dat unei "saracii", ca si exemplu. Degeaba se agita inutil "reactionarii". 


Patronii (tentativele de patroni) din Romania sunt ofticati ca PSD-ul le impune acestora sa ofere angajatiilor salarii decente. Asta e singura problema generatoare de nemultumiri. Eii, i-a ofera tu niste salarii decente de 800-1000 de euro, sa vezi ca va trebui sa mai deschizi inca 97 de fabrici in Romania...! Mai invatati-va sa dati si bani, nu numai sa "oferti" de munca! Omul s-a saturat sa-si rupa carca de 30 de ani, pentru un pumn de monede...! Munciti voi pe salarii de 1400 lei, sa vedem, va place? Nuuu, nu va place! Voi trebuie sa spargeti 5000 de euro pe o sampanie cu cate doua curve pe bulan in cluburi la Mamaia, iar prostimea sa-si rupa oasele, satisfacandu-va voua fanteziile!

Gabriela Vranceanu Firea - Ana Birchall - Ecaterina andronescu - Irina Tanase


PSD-ul ramane singura alternativa viabila pentru Romania. Daca nu PSD atunci cine? PDL-ul care a taiat pensiile si salariile cu 25% sau PNL-ul, partidul care reprezinta doar patronii si multinationalele? Atata timp cat PSD-ul va avea grija de pensionari, bugetari si oameni cu venituri mici, va fi number one pe scena politica romaneasca. Generatorii de inechitate sociala sunt tentativele de patroni care nu au capacitatea sa ofere salarii decente. Nu poti sa oferi un salariu decent, nicio problema, treci in randul clasei muncitoare, exploatatorule!

Niciun comentariu: