joi, 2 noiembrie 2017

Interlopi in uniforma statului

"Cele mai importante saloane de masaj/studiouri de videochat din Bucuresti se afla in propietatea gunoaielor de la varful Politiei Romane! Aveti idee cati bani isi trag jegurile alea de acolo? Drogurile sunt ale SRI-ului, gunoaiele din Politia Romana mananca de pe curve si interlopi…", declara un fost agent de teren al Serviciului de Informatii Externe, pe blogul veghepatriei.wordpress.com. Imi pare rau dar stiu de foarte mult timp ca un politist din Romania poate fi "cumparat" cu o ciorba si cateva beri, de o curva si o betiva notorie care are in complicitate cu mai multi puscariasi (atunci cand ei nu sunt la "facultate"), "fetite" la produs prin toata Europa. Si pana la urma vorbim de logica elementara, Romania nu e primul exportator de prostitutie din Europa datorita sau din cauza lui Bruce Willis, ...sau a lui Florin Piersic.


Politia mafiota - interlopa romana are ca principali "clienti" baba care vinde patrunjel in locuri neautorizate sau cate un betiv recalcitrant. Cine credeti ca sunt primi clienti, clientii de baza ai bordelurilor clandestine din Romania? Cea mai corupta institutie din Romania este Politia mafiota - interlopa romana. Colcaie Romania de prostituate si proxeneti, din cauza lor. Am vazut cu ochii mei cum "cumpara" o curva si o betiva notorie (cuvantul "matroana" sau "proxeneta" e prea onorant pentru o zdreanta care umbla pana la 4 dimineata prin baruri dupa P) care are "fetite" la produs, un politist. Ce a aflat, ce stie fostul agent SIE de la altii, eu am vazut "live".


"SRI si Ministerul de Interne: astia sunt adevarata CRIMA ORGANIZATA, clanurile interlope sunt tinute in fata cu acordul lor pentru ca bietul romanesc sa nu inteleaga nimic din ce se intampla", mai declara fostul agent S.I.E pe blogul veghepatriei.wordpress.com. Si un copil de 4 ani, prin deductie logica poate sa-si dea seama ca legea in Romania e facuta de clanurile interlope. Proxenetii sunt plimbati de politie cu duba prin fata jurnalistilor (mare parte din ei ofiteri acooperiti precum Robert Turcescu) si condamnati la pedepse simbolice, daca sunt condamnati. E diferenta mare intre a cerceta pe cineva pentru proxenetism, si a condamna. Doar a cerceta sau a pedepsi simbolic, nu inseamna ca politistul mafiot - interlop roman sau ca "porcurorul" roman isi face datoria fata de cetatean, inseamna doar ca isi face datoria fata de ala sau aia care "l-a cumparat" cu o ciorba si cateva beri.


Conform blogului veghepatriei.wordpress.com interlopii cand sunt chemati la audieri toarna si ce au in frigider. Cu alte cuvinte ei sunt informatorii, "ciripitorii" SRI-ului. "Pana unde merge statutul de turnator la DIICOT sau la Politie, sau la alte servicii speciale?" - Corneliu Vadim Tudor. In general "pestii" mari toarna "pestii mici", adevaratele grupari mafiote nu sunt destructurate niciodata, pentru ca ele au "calitatea" de surse de informatii. In Curtea de Arges cea mai importamta grupare mafiota este o firma de taximetrie care pe langa serviciile pe care le ofera o firma de acest gen, "livreaza" si "fetite" la domiciliu, cu alte cuvinte o firma paravan pentru prostitutie si proxenetism. Tariful practicat de "fetite" este de 100 de lei, fetele fiind transportate si plasate de catre taximetristi de la aceasta "firma - ciripitoare" la SRI.


In legatura cu aceasta firma paravan pentru prostitutie si proxenetism, informatiile au fost obtinute de la un fost angajat, deci din sursa sigura. Domnule fost agent SIE, nu spui nimic senzational, nimic nou, nu faci dezvaluiri incendiare cand spui pe blogul tau ca SRI-ul are la dispozitie zeci de curve, plantate pe te miri unde, ca 98% din societatile comerciale din Romania fac evaziune si SRI-ul se comporta ca in lumea interlopa, ca o mare parte a agentilor SRI zac chiori de beti prin cluburile de lux din Bucuresti, ca fostii si actualii sefii SRI sunt masoni si asa mai departe. Stie toata rasa romaneasca cum functioneaza sistemul in Romania. Vrei un post intr-un spital de stat, spaga la angajare depaseste si 2000 de euro, vrei sa lucrezi in orice alta institutie de stat trebuie sa dai spaga la angajare daca nu esti ruda cu primarul, managerul, s.a.m.d, "incoruptibilul" politist roman "se vinde" pe o ciorba si cateva beri, la licitatiile pentru obtinerea contractelor se prezinta trei firme care apartin aceluiasi patron, etc.


SRI-ul se comporta ca in lumea interlopa: „Dai bani sau te duci la inchisoare?”. O cota parte din banii societatii implicate in evaziune, sute de mii de euro, ajung la SRI pe zece cai ocolite de care nu stie nimeni si banii respectivi sunt redistributi in interior: „Generalul 15.000, colonelul 5.000, capitanul 2.000…”. Aaa, se gaseste unul care sa faca pe "zmeul" si nu vrea sa "doneze" bani, atunci se trimite dosarul catre Parchetul General si la sase dimineata sunt mascatii peste el in casa, dupa doua ore apare comunicatul in presa: „Serviciul Roman de Informatii, alaturi de DIICOT, a destrucurat o retea de evazionisti…”. De ce credeti voi ca Romania este primul exportator de prostitutie din Europa? De ce colcaie Romania de proxeneti si prostituate? Pentru ca Romania este stat mafiot cu institutii nefunctionale, condus de crima organizata. Cum se procedeaza in cazul evazionistilor asa se procedeaza si in cazul gastilor de proxeneti. Nu cotizezi cu bani sau curve plictisite la "organ", te cauta doua dube cu mascati acasa cat ai zice "peste"...

Niciun comentariu: