luni, 9 iulie 2018

Darci Lynne

Darci Lynne este una dintre cele mai talentate domnisoare din lume, este castigatoarea concursului ”America's got Talent” - 2017 (emisiune de divertisment cu format identic ca al show-lui ”Romanii au talent”). Darci Lynne Farmer s-a nascut la data de 12 octombrie 2004, in Oklahoma City, statul Oklahoma, Statele Unite ale Americii si se poate spune ca este de profesie ventrilog. Ventrilogul este o persoana care poate rosti cuvintele fara a misca buzele. Inzestrata cu un talent deosebit, frumoasa Darci si-a dorit de mica sa cante in fata publicului dar din cauza emotiilor nu putea. Mama ei i-a daruit o papusa care sa o ajute sa treaca peste emotii, si asa cum spune chiar ea ”iata-ma aici”, in felul acesta si-a depasit emotiile si a ajuns la ”America's got Talent”.


Chiar daca a mai participat si la alte concursuri, pe tot parcursul show-lui ”America's got Talent”, tanara si frumoasa domnisoara Darci Lynne a fost coplesita de emotii. Nu castigi un concurs de talie nationala (si SUA e mare) daca nu simti emotii si nu transmiti emotii, ...si daca nu ai in juriu oameni competenti care stiu sa aprecieze adevarata valoare. Juriul emisiunii-concurs ”America's got Talent” are capacitatea de a aprecia adevarata valoare, din pacate nu acelasi lucru se poate spune despre cel de la ”Romanii au talent” care se afla in totalitate sub influenta toxica a unei obsedate sexual, a unei libidinoase. Oare ca sa ajungi in juriu unui asemenea concurs nu trebuie sa te reprezinte, sa te recomande niste virtuti, niste titluri care sa ateste ca ai fost talentata la randul tau?

Cea mai talentata domnisoara din lume - Darci Lynne


Frumoasa domnisoara Darci Lynne primeste felicitari pentru prestatia sa la concursul ”America's got Talent” din intreaga lume, din Brazilia, India, Italia, Indonezia, Azerbaijan, etc. ”E uimitoare. Vocile interpretate de ea sunt atat de amuzante si realiste.” - Miss HappyChattyCat (youtube). ”Cum poti jongla cu trei personalitati diferite?WTF!!!” - Jeff Lynch (youtube). ”Ea este foarte talentată, are multa imaginatie si este un mare interpret” - BlissEnergyAlchemy (youtube). ”Duet minunat. ea este incredibilă.” - Craig Tiffany. ”Ea este atât de uimitoare, de talentată si nu ma pot opri din vizionarea videoclipurilor ei.” - Paul Marden. In concluzie, in baza aprecierilor care au venit din intreaga lume, putem spune cu certitudine ca Darci Lynne este cu adevarat talentata.


Acum sa vedem comentariile care domina, referitoare la castigatorul ”Romanii au talent” - 2018. ”Inca un Blat la Pro TV.” - x x?. ”O dezamagire. Atatea talente adevarate si premiul ajunge la un gay pe tocuri...” - Daniel Ghencea. ”Un bulangiu care câstiga un concurs de bulangi, numai hoti in tara asta?” - Mihaela Cristina. ”E PUTREDA RAU DE TOT..din cate am citit a colaborat cu protv, este coregraf la 'Vocea Romaniei". Ce sa ne mai mire, sunt din familie, cine imparte, parte isi face!!!!!!! In acest context nici nu ar trebui sa fie admis ca si concurent! RUSINE SA VA FIE!!!!!!Nu aveti caracter! Doamna  profesoara Cristina Dascalescu care a cantat adorabil muzica fado, ori acel domn care a cantat mai ceva decat insusi Tudor Gheorghe...de ce Doamne nu i-ati trecut mai departe in semifinale? Ce criterii aveti in acesta selectie? ...oamenii vin si isi pun talentul si sufletul pe tava, voi va folositi de ei pentru a realiza o emisiune de calitate, iar pe parcurs si in final va bateti joc arbitrand samavolnic ori pe pile si interese felurite! Cata iresponsabilitate, ce mizerie!? ” - Whocares.


Cu alte cuvinte coruptie peste tot in Romania, chiar si la un concurs de talente. Deci ce se intampla in Statele Unite ale Americii, nu suporta comparatie cu ce se intampla in Romania. Ce se intampla in Romania se numeste bataie de joc. Asa se intampla cand un intreg spectacol se afla in totalitate sub influenta toxica a unei obsedate sexual, a unei libidinoase care pana la urma nu o recomanda niciun talent. Decizii partinitoare, coruptie cat cuprinde, concursuri aranjate, manipulare, intoxicare, prostitutie de orice fel, cam asta e Romania. Daca concursul ”America's got Talent” ar fi avut juriul din Romania, juriul de la concursul ”Romanii au talent”, frumoasa domnisoara Darci Lynne n-ar fi avut nicio sansa sa castige acest concurs. In opinia mea, Darci Lynne e un adevarat fenomen, un talent inestimabil.


Denigrarea, dezinformarea, nediferenţierea faptelor de opinii, prezentarea cu rea vointa a unor informatii false, sunt tehnici de manipulare folosite de presa romaneasca mercenara. Pro Tv (impreuna cu Realitatea Tv) este cea mai compromisa televiziune posibila. O televiziune care incearca sa para de buna credinta, nepartinitoare si obiectiva. Ceva mai abject, mai josnic si mai mizerabil nu exista.Aceste doua televiziuni manipuleaza sau formuleazaza opinii eronate, de multe ori false, majoritatea telespectatorilor devenind neincrezatori si suspiciosi la relatari.

Niciun comentariu: