luni, 2 iulie 2018

Fete de calitate

Numai fete de calitate nu pot fi considerate destrabalatele capitalismului, in rest in orice fel pot fi catalogate. Tu si numai tu, o doamna sau domnisoara aparent serioasa, posesoare de iubit sau casatorita, dupa cateva sticle de "lubrifiant social" (Grasa de Cotnari sau Feteasca Regala), golite impreuna cu cel mai bun prieten al tau, sigur faci ca linia subtire dintre prietenie nevinovata si iubire patimasa sa dispara cat ai zice "peste" ...sau "combinator". În spatele (aproape) oricărei curve (dame de companie, cliente false, animatoare, prostituate) se ascunde un proxenet cu un plan. Epidemia de blonde si de femei siliconate si botoxate este evidenta dar niciodata indestulatoare. Asa e in infectul capitalism, principala marfa tranzactionata fiind nevasta sau prietena curva. "Tranzactionarea" nevestei, cumnatei, s.a.m.d.  e "sport national" in capitalism.


Curva feminina sau masculina este tot timpul nemulţumită de ceea ce o înconjoară. Nimeni nu este bun, nimeni nu se ridică la nivelul pretenţilor şi aşteptărilor sale, nimeni nu o merită, nimic nu-i ajunge, nimic nu o satisface, nimeni nu o apreciază pe măsura valorii ei, nimic nu-i convine. Curva este moartea pasiunii; fiind tot timpul nemulţumită şi avidă de mai mult. Trebuie mentionat ca in capitalism exista mai multe curve masculine decat curve feminine. Curvele nu stiu ce înseamna rusinea (decat prin simulare), nu se simt niciodata vinovate de nimic si nici nu au avut vreodata remuscari. Creierul lor a blocat efectiv procesarea unor astfel de sentimente. Îsi vad numai propriul interes, chiar daca asta înseamna sa se foloseasca de ceilalti. Curvele nu sunt fete de calitate.

Trupa Serebro - fete de calitate?


Fetele care alcatuiesc trupa Serebro sunt fete de calitate? ”Serebro - Mama Luba” - maimutareala, prosteala, schimonoseala, sclifoseala, decolteu adanc, pe scurt scalambaiala si sexualitate excesiva, ... cam astea sunt acum ”calitatile” si ”valorile” apreciate in capitalism, e atat de evident. Toate acestea, combinate cu relatii pasagere productive, reprezinta acum cheia succesului pentru multe fete sau femei in toata firea. Sufletele tinere sunt sistematic agresate de libertinajul mediatic care le arata gustul pentru vulgaritate, pornografie, violenţă şi desfrâu. Or, gustul viciat devine mentalitate, iar mentalitatea deviată răstoarnă valorile, consfinţind anormalitatea drept normalitate, în interiorul unei libertăţi prost înţelese şi rău folosite.


Cine e Chloe Sims? O alta ”cauciucata”, o alta ”valoare inestimabila” a infectului capitalism. Inca o botoxata nemultumita de felul in care arata. Vaci autiste care toata viata cauta fraieri si care de regula isi depasesc conditia, isi completeaza veniturile sau pur si simplu traiesc din relatii pasagere productive, mai pe romaneste din prostitutie. Evident, toate vacile autiste au o parere buna despre ele. Pe langa aceste ”borduriste” autiste, vesnic nesatisfacute si nemultumite, gasim milogii care cersesc atentie pentru a-si atinge scopurile ascunse, nu pentru o banala si nevinovata conversatie. Acum se relationeaza mai mult doar din ratiuni de manipulare si castig. Aceasta Chloe Sims e urata cu spume dar nu conteaza, e nevoie de botoxate pe banda rulanta.


Cetele de babuini au nevoie de curve pe banda rulanta nu de fete de calitate. Curve prea putine, retardati prea multi, asta face ca cererea de prea-caucicate gen Kim Kardashian sa fie tot timpul la cote maxime. Calitatea lor nu conteaza, cantitatea e importanta. Sa te lauzi ca la tineretea ta ai avut multe curve, demonstreaza cat de retardat ai fost si probabil esti. Numai retardatii si oligofrenii au ”schimburi constante de fluide” cu curvele aflate pe punctul de a face implozie de la cat cauciuc sub presiune au in ele. Ce placere perversa, sa te ”ventuzezi” cu una care are buzele cat roata de la tractor, sanii cat doua dirijabile si un fund cat China de mare, evident din cauciuc. Placerea asta sinistra demonstreaza cat esti de ”obezofil”. Adeptii capitalismul sunt niste ciudati cu placeri ciudate.


Curva sau curvarul e o iluzie, e o marfa alterata foarte dorita de imbecili/imbecile, oligofreni/oligofrene si retardati/retardate. In capitalism, in general femeile atrăgătoare, mai ales cele căsătorite, aflate în curtea responsabilităţii nataliste, cauta cordaci, amanti. Iubirea neconditionata este o optiune de fond a fiintei umane de a se raporta cu deschidere, incredere si recunostinta la intreaga viata si este expresia unei conexiuni adanci intre tot ce inseamna viata. E usor sa gasesti motive pentru a desfiinta aceste conexiuni si curva/curvarul le distruge fara pic de regrete, doar pentru ca nu vrei sa fi "bancomatul" ei/lui sau puntea de legatura spre prosperitatea profitoarei/profitorului. Fiecare cu prosperitatea lui, ...daca nu respecti acest principiu sigur esti victima imprejurarilor. Doar curva, curvarul, escrocul si borfasul brusc e cuprinsa/cuprins de suparare daca nu poate profita de pe urma ta.


E bine a nu se confunda binele mecanic (cu un scop) facut de niste curve sociopate cu binele facut de niste fete de calitate. Curva o cunosti facil si tot facil constatabil este faptul ca se da ultragiata din orice, deci sigur asta nu e o fata de calitate. Panaramele nu sunt fete de calitate, astea doar lasa impresia ca sunt dar si asa pot fi usor identificabile. Curvele in general se considera singure de o verticalitate si moralitate maxima (curva e un fenomen vertical pentru o dorinta orizontala) dar sigur nu sunt fete de calitate. Ele sunt puse intr-o lumina pozitiva doar de alte curve sau de diferiti betivi si borfasi, un om integru si intelept condamna curvele si faptele lor.

Niciun comentariu: