vineri, 29 iunie 2018

Top cele mai frumoase femei - iunie 2018

Un top cu cele mai frumoase femei niciodata nu o sa fie unul obiectiv, unul care sa satisfaca toate gusturile. Frumusetea este o perceptie individuala. Aşa cum sigur nu există bine sau rău absolut, doar manifestări ale conştiinţei cu ale ei imperfecţiuni, tot aşa în planul omenesc nu există frumuseţea perfectă, frumuseţea este un concept relativ, având pentru fiecare individ altă semnificaţie. Prin personalitate înţelegem elementul stabil al conduitei unei persoane sau ceea ce o caracterizează şi o diferenţiază de alte persoane. Cum am spus frumusetea e relativa, ea exista in proportii mai mici sau mai mari si nu e stabila. Toate femeile sunt frumoase, mai mult sau mai putin si la un moment dat. Frumoasele lunii iunie 2018: Tina Karol si Hande Erçel.


Cele doua frumoase, Tina Karol si Hande Erçel, sunt din Ucraina si respectiv din Turcia. Tina Karol are 1.68 m, s-a nascut la data de 25 ianuarie 1985 in Orotukan, fosta URSS. A fost casatorita cu Eugeny Ogir intre anii 2008 si 2013 si are un copil. A reprezentat Ucraina la Eurovision in 2006, cu cântecul Show Me Your Love, unde s-a clasat pe locul 7. Hande Erçel este o actrita si model care s-a nascut pe 24 noiembrie 1993 in provincia Balikesir, Turcia, nu este casatorita si nu are copii. A obtinut in 2012 titlul de Miss Civilization care a avut loc in Turcia si locul 2 la concursul Miss Civilization of the World. In 2016 a obtinut in Turcia premiul pentru cea mai buna actrita si premiul pentru cea mau buna actrita debutanta. In concluzie avem doua frumuseti cu adevarat frumoase si valoroase.

Tina Karol - Ucraina


Personalitatea unui individ se formează încă de la naştere şi continuă să se dezvolte sau sa stagneze pe tot parcursul vieţii, având la bază ereditatea şi fiind puternic influenţată de relaţiile interpersonale şi sociale sau mai pe romaneste, cum spune un proverb, ”spune-mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti”. In cazul frumusetii lucrurile stau putin diferit. In cele mai multe cazuri ea este ereditara, ca si personalitatea, adica mostenita de la parinti si bunici. Cu alte cuvinte e un dar. O femeie cu adevarat frumoasa are si un caracter frumos sau cum spunea cineva, ”frumusetea este o jumatate de har dar insotita si de intelepciune este un har intreg”. Din pacate frumusetea fizica este stricata de cele mai multe ori de uratenia unui caracter infect.


Cliseul, „frumusetea este in ochii privitorului” arata ca perceptia este cheia. Perceptia frumusetii este deci in ochii privitorului. Nu putem include femeile lipsite de caracter, lipsite de cele mai elementare notiuni de conduita si comportament, intr-un top cele mai frumoase femei. Relativitatea frumuseţii este uimitoare uneori când întîlneşti un farmec răpitor, o frumuseţe a chipului uimitoare, ca să constaţi ulterior, foarte rapid că sub trăsăturile ce tind spre perfecţiune, se ascunde un suflet pustiu, o fiinta golita de orice substanta emotionala. Cred ca Tina Karol si Hande Erçel nu se incadreaza in aceasta descriere. Sufletul ar trebui sa fie precum o primăvară înflorită, ce radiaza de sfioşenie şi puritate interioară. Frumosul se reprezinta pe sine ca fiind un foarte articulat „plan” emotional si inteligent.

Hande Erçel - Turcia


O actrita, o artista celebra are consilieri de imagine care tot timpul o invata, o indruma de-a lungul carierei. Succesul nu poate fi dobandit fara o echipa de sfatuitori. In general artistii de succes tot timpul sunt, se afla sub atenta indrumare a consilierilor. Frumoasa actrita Reese Witherspoon, castigatoarea unui premiu Oscar, dupa ce a apostrofat un politist care a indraznit sa o sanctioneze pentru tulburarea ordinii publice, spunandu-i acestuia ca ea e mare vedeta, si-a cerut scuze ulterior, de mai multe ori, spunand ca ii e rusine pentru ce a facut, pentru ca fanii au condamnat-o pentru comportamentul ei, aducandu-i aminte ca in fata legii toti suntem egali. Cu siguranta Tina Karol si Hande Erçel, doua dintre cele mai frumoase si de succes artiste din lume, nu fac exceptie de la regula si beneficiaza de sprijinul unor consilieri priceputi.


”Frumuseţea s-a născut înaintea ochilor care au privit-o” - C. Robinsco. Probabil că ordinea şi simetria stau la baza comceptului cele mai frumoase femei. Daca le analizam putin pe Hande Erçel si Tina Karol cam asta observam. Totusi frumuseţea fizică este relativă şi trecătoare. Odată cu trecerea nemiloasă a timpului, trupul şi chipul se degradează ireversibil, în schimb frumuseţea interioară poate rămâne neschimbată sau poate fi adusă la un nivel spiritual superior. Relevante sunt încercările de atingere a perfecţiunii chipului şi trupului, recurgând la metode lipsite de orice discernământ, silicoane, implanturi cu substanţe miraculoase ce împiedică degradarea cărnii, sau orice alte metode ce sfidează Creaţia şi perfecţiunea ei.


Niciun comentariu: