duminică, 17 iunie 2018

Fete pentru statul paralel

Statul paralel e incordat ca un arc si are nevoie de fete pentru destresare. Ce inseamna, ce este statul paralel? Un sistem care foloseşte instituţiile statului într-un mod nelegitim. "Am avertizat public ca Romania este in pericol sa devina un stat mafiot, iar pericolul acesta s-a transformat in realitate!" Ion Pitulescu - general (r). Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi în lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul român. Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. Mafiotii statului paralel au nevoie de fete. Cine sunt mafiotii statului paralel? In dezvaluirile incendiare relatate de www.tolo.ro aflam cine sunt acesti mafioti, ofiteri cu functii inalte din SRI si DGIPI, generali, sefi de Gardă Financiară, procurori, ofiteri de informatii, politisti, etc.


Dezvaluirile facute de ziaristii de la www.tolo.ro n-ar trebui sa mire pe nimeni. Cei mai mari proxeneti din Romania au epoleti si ei au nevoie de fete, se stie. Politia Romana are si angajaţi oneşti, dar acestia sunt sufocati de gloata celor care apara interesele celor mai mari borfasi si celor mai mari curve. In Romania un proxenet sau o matroana (matroana = o curva si o betiva notorie care in complicitate cu mai multi puscariasi are fete ”la produs”) corupe un politist cu o ciorba si cateva beri, asta am vazut cu ochii mei. Nu suntem doriti in spatiul Schengen? Cu ce sa intram in spatiul Schengen, cu curve notorii, cu tentative de politisti care ”se vand” pe o ciorba si cateva beri si cu miile de gasti compuse din escroci, hoti, talhari, proxeneti si prostituate?


Zeci de înalti oficiali români au fost, în toti acesti ani, si sunt încă la mâna unei mafii cu centrul de comandă în afara tării. In urma dezvaluirilor celor de la www.tolo.ro putrem trage o singura concluzie. Putreziciunea coruptiei a distrus Romania. Traficul de droguri sau de arme din Romania este condus direct de politie sau SRI, mai exact tirurile incarcate cu arme sau droguri sunt escortate, au ca antemergator masini cu politisti sau agenti SRI corupti. Si vrem in Schengen. ”În spatele ideii de relatii statale China – România, niste mafioti si oficiali corupti din ambele state au câstigat multi bani!” - Ofiter care a participat la destructurarea retelei ”Shanghai”. Marea lovitură dată de reteaua ”Shanghai” statului român este santajarea a zeci de ofiteri si functionari, care au tot crescut în grad, sub picătura răbdătoare a intereselor chinezesti. Prostitutie, droguri,  trafic de arme, trafic de persoane, crima organizata, evaziune fiscala, coruptie generalizata, interceptari ilegale, dosare fabricate, in doua cuvinte - statul paralel.


”O, da, au fost multi, multi de tot cei cu care eram puse să ne culcăm! Si de fiecare dată treaba noastră era să ne asigurăm că-i filmăm”, confirmă pentru ziar una dintre fete. Clientii de baza ai bordelurilor clandestine din Romania sunt politistii, procurorii si judecatorii corupti, cei care reprezinta statul paralel, crima organizata. Cât timp a fost lăsată să-si facă treaba, procurorul Olga Vrînceanu si-a tinut promisiunea dată victimelor, fete sărace, venite de la tară si chinuite de proxeneti: ”Voi duce acest caz până la capăt”. Judecătorii au notat, dezgustati si ei de slăbiciunea statului român, faptul că unele dintre fete, venite tocmai din Maramures, ajunseseră să depună mărturie pe banii interlopilor! Bineinteles ca pana la urma dosarul ”Shanghai” a fost prescris. Romania e stat mafiot cu institutii complet nefunctionale, condus de grupari mafiote-economice..


Acum cred ca intelegeti ce inseamna crima organizata si de ce proxenetul satului (ala care pleaca la ”greci” cu duba mascatilor) si proxeneta satului (paranoica care pana sa devina o matroana psihopata si mereu beata, era scoasa la produs de un puscarias, in spatele fostului cinematograf Unirea) zburda veseli pe plaiurile patriei,  obsedati dupa fete pentru prostitutie, fara sa se teama de perspectiva incarcerarii. Romania e stat foarte mafiot cu institutii nefunctionale, condus de statul paralel, de statul mafiot. România si Bulgaria au sindicate infractionale sofisticate, cu retele de selectie si formare care sunt adânc implantate în statele bogate ale Europei. Doar intr-o tara complet condusa de crima organizata infloresc si prolifereaza in voie atat coruptia generalizata la nivel inalt cat si toate genurile de mafii.


Fete romance inseamna in general, cu mici exceptii, boarfe de tufis care vor tarif premium si care fac "sex-tururi" prin lumea intreaga. Principala cauza a fluxului mare de fete care aleg sa presteze ca prostituate (prostitutie ilegala) în alte parti ale lumii este diferenta castigului, nu neaparat saracia. Un alt aspect este discretia, aspect deloc neglijabil. Curva - matroana e mandra de ignoranta ei si de faptul ca s-a "ridicat" din cenusa drumului cu fundul ei absolut universal - in sensul ca si l-a dat neaparat pentru a parveni, pentru a-si depasi conditia materiala, financiara si sociala. Ea a acumulat capital din activitati ilicite datorita statului paralel si sprijinita de statul paralel. E plina Romania de patroane ”blowjob-iste” care s-au pricopsit din prostitutie ”hardcore” practicata pe diferite meleaguri straine si de tarani-proxeneti care spala bani obtinuti din prostitutie si proxenetism prin diverse firme obscure.


"Pentru ca si eu aveam o afacere, aveam un cazino deschis, aveam o ocupatie, aveam niste angajati care plateam impozite la stat. Judecatorul care m-a condamnat m-a facut ca eram interlop, ca eram recidivist...". Culmea e ca omul, interlopul Mavrichie recunoaste (in filmuletul de mai sus) ca a furat bani din conturi bancare prin folosirea unor dispozitive cu care mai intai obtinea codurile pin ale victimelor dar nu se considera implicat in activitati de crima organizata, mai exact interlop. Dupa cate putem observa foarte clar, interlopii, cele mai mari curve din Romania si patroanele-matroane care au fete "la produs", vor sa fie considerati antreprenori de succes, cu toate ca trecutul lor vorbeste, demonstreaza cine sunt.

Surse:

www.tolo.ro
veghepatriei.wordpress.com
DIICOT SECRETIZEAZĂ NUMELE PROCURORULUI CARE A CLASAT, FĂRĂ SĂ CERCETEZE, DOSARUL GENERALILOR SRI, M.A.I. SI AL FRATELUI SEFULUI SIE, RECUNOSCU?I DE MINORELE ABUZATE SEXUAL LA ”SHANGHAI”!
RETEAUA OFITERILOR PEDOFILI SI-A CONSERVAT PUTEREA! COMISARUL GEORGE CIOCLEA VEGHEAZĂ AZI PESTE 140 DE MILIOANE DE EURO PE AN CA DIRECTOR ECONOMIC LA PRIMĂRIA SECTORULUI 4!
LOVITURĂ DE TEATRU: DOI GENERALI DIN SERVICIILE SECRETE URMĂRITI DE DIICOT, CRIMĂ ORGANIZATĂ SI SRI ÎN DOSARUL SHANGHAI!
POLITISTUL BRÎNDUS, ALT OFITER RECUNOSCUT LA DIICOT DE FETELE ABUZATE, A AJUNS ÎN SECRETARIATUL GENERAL AL GUVERNULUI SI ACUM LA COMPANIA DE AUTOSTRĂZI!
EI SUNT CEI 10 OFITERI PE CARE I-AU RECUNOSCUT LA DIICOT FETELE, ÎN DOSARUL DE PEDOFILIE SI DE TRAFIC DE PERSOANE
POLITISTUL MÂNDROC, CEL RECUNOSCUT DE O MINORĂ OBLIGATĂ SĂ FACĂ SEX CU EL, A AJUNS SEFUL FIRMEI CARE ASIGURĂ PAZA STADIONULUI NATIONAL!
„MAMĂ, SUNT SECHESTRATĂ ÎN STRADA BRÂNDUSELOR, APARTAMENTUL …”! MAMA FETEI DE 15 ANI A SUNAT LA POLITIE, IAR OFITERII NICI MĂCAR N-AU INTRAT ÎN APARTAMENTUL UNDE MAFIOTII TINEAU MINORELE!
RECUNOASTERI LA DIICOT: MARIUS OLTEANU FELICIAN,  PROCUROR SEF DE SECTIE LA CURTEA DE APEL MILITARĂ, A FOST INDICAT DE O VICTIMĂ DE 16 ANI DREPT PREZENT LA DISCUTII, CÂND MINORA A FOST OBLIGATĂ DE CHINEZI SĂ SATISFACĂ UN POLITIST. VICTIMA SCRIE CĂ PROCURORUL A RĂMAS ÎN TIMPUL ACELA CU O ALTĂ FATĂ!

Niciun comentariu: