Eterna optiune e raul cel mai mic. Ce inseamna capitalismul? Capitalismul e definit in principiu de un fals sistem de valori si de acumularea nelimitata. Capitalism inseamna specula, manipulare si exploatare. „Maselor li se poate acorda libertatea gândirii, pentru că ele nu gândesc” - George Orwell, scriitor englez. Capitalismul in esenta lui nu inseamna decat exploatarea si manipularea omului de catre om. Capitalismul, atata vreme cat a avut principii bazate pe moralitate a fost societatea care a stabilit raporturile corecte intre toti oamenii. "Cea mai bine plătită prostituată din SUA", "cat castiga cea mai bine platita prostituata", cam la asta se rezuma "valorile democratiei" actuale, la curve si la promovarea lor. Intr-o societate sanatoasa evolutia spirituala este principalul obiectiv, nu promovarea subtila a prostitutiei.
Capitalismul promoveaza si sustine consumatorismului haotic, mentalitatea de dobindire materiala fara limite, nedreptatea sociala, hotia, imoralitatea si dezechilibre de orice fel. Exponentii principali ai capitalismul, mai exact exponentele degradantului Occident sunt "plastificatele", "botoxatele" care au invadat, au pus stapanire pe media, pe care o folosesc doar in scop propagandistic. Ce calitati, ce virtuti o recomanda pe prea mediatizata Kim Kardashian de exemplu? Aceasta "celebritate", acest model negativ, a devenit cunoscuta datorita unor filmulete deochiate care au circulat, la liber, in spatiul virtual. Kim Kardashian, aceasta "zana suprema", e "femeia kilometraj" care e luata in "facaleţ" de sultanul sau seicul potent financiar, care vine la rand, dama de consumatie deja "consumata", ...foarte consumata.
Ce inseamna capitalismul? Capitalismul inseamna salarii hazlii pentru majoritatea clasei muncitoare ca sa nu zic salarii in bataie de joc, si profit maxim pentru exploatatori. In capitalism prospera in general doar "plastificatele" si exploatatorii, ...si proxenetul satului (proxenetii satului, ca sunt mai multi), ala care zice ca a fost la greci, in timp ce era la beci. Cam o luna de zile la beci, asta e pedeapsa pentru proxenetism in Romania. Nu ţi-e ma rusine sa fii proxenet? Nu te mustra constiinţa? In capitalism, principalele "valori ale democratiei", sunt prostitutia si proxenetismul, ...printre altele (bisnita, camataria, inselatoria, etc). Singura obligatie a cetatenilor este sa actioneze in limitele impuse de lege, indiferent in ce tip de societate ei traiesc, ori asta cu respectarea legilor nu prea se intampla in capitalism, respectarea legii e ceva optional pentru unii.
Schimbarea care s-a produs in Romania dupa decembrie 1989, a avut elemente definitorii ale economiei capitaliste. Capitalismul e un sistem economic falimentar, bazat pe oportunism, jaf si manipularea pieţei de capital, adica pe un mare rahat. Capitalismul in totalitatea lui e o mare minciuna. Capitalismul este o ideologie creatoare de grave inechitati sociale si de mizerie sufletească, in general tarfele si escrocii fiind singurii avantajati de acest sistem economic perfid. Necontenit societatea umana a dorit pacea, insa de fiecare data ea a fost temporara si limitata din cauza tarfelor si borfasilor de orice fel, care sunt incapabili sa se integreze intr-o societate care functioneaza in baza unor norme, legi si reguli. Starea firava de calm si armonie este spulberata de tarfe psihopate si profitori disperati dupa atentie si castig nemeritat din bișnita.
Germenii capitalismului se pot observa în timpul Renasterii. La baza acestuia au stat cămătarii evrei (crestinilor le era interzis să perceapă camătă/dobândă; de aceea si azi lumea bancară este detinută de evrei). Oamenii sunt transformati în sclavi ai sistemului bancar. Acesta le oferă temporar o alinare financiară dar periodic îi inrobesc. In capitalism omul se transforma intr-o "maimuta corporatista" al cărei tel în viată este doar să producă bani … doar bani. Orasul capitalist isi pierde busola morala. Ce inseamna capitalismul? Capitalismul este un sistem muribund, ineficient, barbar, generator de inechitate socială, curve si crime de orice fel. In capitalism nu exista repere morale, in general exista doar profit ilicit si tarfe nesatule.
Capitalismul nu trebuie îmbunătătit, ci eliminat! Beneficiarii sistemului capitalist, au introdus pe piata tot felul de "tiribombe" si "bombe" plastificate (Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, etc), marmote propagandistice menite să ne distragă atentia de la fondul problemei. "Sistemul este bun, omul este rău." Cel ce spune acest lucru este un propagandist capitalist dornic de imbogatire rapida prin exploatarea clasei muncitoare. In capitalism, excluzând crimele pasionale, majoritatea infractiunilor sunt monetare. Dacă fiinta umană nu ar avea în minte imperativul acumulării de capital, ea nu ar mai fi atrasă de mirajul obtinerii (facile) de bani prin intermediul infractiunilor de orice fel. Curvele care pleaca "la produs", ca dame de companie, prin Italia, Spania, Germania, Japonia, etc, sunt un exponent clar al pagubosului capitalism.
Bineînteles că a existat curvasarie, prostitutie si în vechime, dar capitalismul a transformat satul si orasul românesc într-un bordel clandestin. Ţărăncutele cu ţarana im buletin, vrăjite de mirajul Marilyn Monroe, Kim Kardashian sau Hannah Montana, ar face orice numai să aibă un stil de viată asemanator acestora … dar majoritatea sfârsesc prin a comite prostitutie (prin diferiţi boscheti, in apartamente inchiriate, la domiciliul clientului sau pe islazul comunal). Nu putem considera aceste vaci psihopate - obsedate antreprenori de succes, pentru ca ele sunt doar niste curve care si-au depasit conditia materiala, sociala si financiara prin prostitutie. "Exista mai multe variante de prostitutie, nu numai pe centuri", a spus Nicolae Robu - primarul Timisoarei. Aici vorbim despre curve scelerate, despre psihopate, care cam tot timpul cersesc atentie si respect, si care socializeaza doar din ratiuni de manipulare si castig de orice fel. Cat de ciumpalac, cat de martalog trebuie sa fii ca sa te manipuleze o vaca ciudata, o vaca autista, o soparla toxica pusa pe capatuiala.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu