miercuri, 7 martie 2018

Cea mai frumoasa femeie din lume

Cand vorbim despre cea mai frumoasa femeie din lume, vorbim despre frumusetea absoluta, despre ceva care nu suporta comparatie. Frumusetea e definitorie pentru natura umana. Ce este frumusetea? Adevarata frumusete are in ea ceva divin. In primul rand frumusetea nu inseamna plastic si emotii fabricate, contrafacute. Doar femeile de-o moralitate indoielnica apeleaza la interventii chirurgicale estetice si emotii false. Frumusetea suprema nu implica botox, silicon sau bisturiu, frumusetea suprema e captivanta si rapitoare prin naturalete, modestie si emotie. Cea mai frumoasa femeie din lume e definita de armonie fizica si spirituala, de echilibru, control comportamental, simetrie, educatie (cei sapte ani de acasa) si bun simt. Frumusetea interioara conteaza, are o mare importanţa pentru felul in care esti perceputa de cei din jurul tau.


Cea mai frumoasa femeie din lume trebuie sa aiba o atitudine corectă faţă de valorile sociale si morale, faţă de ordinea de drept şi faţă de regulile de convieţuire socială, si toate acestea se asimileaza doar prin educatia (multa educatie) care nu o primesti doar la scoala. Cultura indiana e fascinanta in comparatie cu cultura si educatia romaneasca care in esenta inseamna, se rezuma doar la cultivarea si asimilarea viciilor de orice fel de catre individ. Nu cred ca scursurile societatii moderne au reuşit să altereze structura sufletească şi umană, si ca normalitatea valorii umane a fost deteriorata de tot felul de epave, de deseuri umane pline de vicii, de lacomie, prostie, betie, curvasarie si orgoliu. Pur si simplu societatea romaneasca, din cele mai vechi timpuri a fost cunoscuta ca fiind o societate nedreapta, primitiva si complet corupta.


La 29 iunie 1524, agentul diplomatic al Habsburgilor, raguzanul Michael Bocignoli, intr-o scrisoare vorbea despre Tara Romaneasca: "Regiunea (Tara Romaneasca) este productivă în toate cele privind nevoile traiului, în afară de vin, de care acest neam este foarte doritor ca unul ce e aplecat la betie si la lăcomie (…) se locuieste nu în orase, ci în sate dar cu populatie foarte deasă (…) Spiritul poporului este grosolan si necioplit, ei sunt deopotrivă cu vitele lor; nu se îngrijesc nici de slujba ostăsească si nici de treburile obstesti; sunt atât de porniti pe hartă si pe ceartă, încât de cele mai multe ori nu se dau în lături de a-si omorî domnii (…) românii la îndemnul comitelui care se temea de sufletul schimbător al acestei natii înclinate întotdeauna spre trădare si desfrau (…) Iar valahii vesnic nemultumiti oricum ar sta lucrurile, nu l-au lăsat să domnească mult nici pe acela (…)." O descriere atat de exacta a romanescului primitiv... a societatii romanesti.


Cu alte cuvinte niciodata o romanca n-are sa fie vreodata desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, n-are sa castige vreodata concursul de frumusete Miss World si asta din cauza materialului genetic din care ea este plamadita. Majoritatea romancelor frumoase sau urate sunt doar niste vaci cu doua picioare, incredibil de proaste si de nesimtite, niste javre cu care ti-e rusine sa umbli pe strada si care traiesc doar in si din spoiala tradarilor convenabile, un alt fel de a spune ca majoritatea sunt niste curve notorii care socializeaza doar din ratiuni de manipulare si castig. Am facut referire la cultura indiana pentru ca India a avut pana acum doua castigatoare la concursul de frumusete Miss World. Cea mai frumoasa femeie din lume in anul 1994 a fost desemmata frumoasa  Aishwarya Rai din India, si in anul 2017 Manushi Chhillar, tot din India, tara care are o cultura si o civilizatie veche de peste 4500 de ani. Vis-a-vis de cultura, civilizatie si valori morale, Romania e varza (calita). Romancele, in proportie de 90% s-au nascut sa fie tarfe.


"Valahia si Moldova, provincii vasale imperiului otoman, au asimilat naravurile orientale negative (ciubuc, coruptie, lene, hotie). Obscura poarta romaneasca cu toti dregatorii ei se afla in aceste zone de cultura." Geografic suntem in Europa, cultural NU!. Au incercat regii germani dar n-am fost capabili sa ne integram in cultura occidentala, sa asimilam valorile acestei culturi (demnitate, responsabilitate, seriozitate, cult al muncii...). Acum intelegeti de ce o romanca n-are sa fie niciodata considerata cea mai frumoasa femeie din lume? Tara cu cele mai multe si mai mari si mai proaste curve din lume, Romania, n-are cum sa castige vreodata concursul Miss World, si asta din cauza genezei, din cauza amprentei genetice care spune tot.

Frumoasa Aishwarya Rai


Cultura frumosului feminin implica multe aspecte, cel mai important fiind aspectul moral. Atunci când vorbim despre cea mai frumoasa femeie din lume, fiecare dintre noi are în minte un model, o "matrita", căci cu totii ne raportăm la un sablon de frumusete în momentul în care spunem că acea femeie este cea mai frumoasă. Acest model de frumusete nu poate fi decat Aishwarya Rai, cea mai frumoasa femeie din toate timpurile. Frumusetea nu înseamnă doar armonia naturală a formelor, o frumusete suprema trebuie sa fie definita de cateva repere morale obligatorii pentru a nu fi confundata cu frumusetea superficiala, artificiala, imorala, luciferica.


Sa spui "frumoasa Madalina Ghenea" e total fals, gresit, neadevarat. Nu trebuie sa fi un specialist renumit ca sa-ti dai seama ca Madalina Ghenea nu e o femeie frumoasa si pana la urma parerea asa zisilor specialisti in frumusete chiar nu conteaza. Chiar daca esti frumoasa ei te vor in saloanele lor de frumusete sau injectata cu botox si silicon. Sunt multe femei frumoase in lumea asta mare care apeleaza la interventii chirurgicale estetice fara discernamant, doar pentru ca e la moda sau pentru ca prietena sau nu stiu ce vedeta si-a adus nu stiu ce imbunatatiri. Frumusetea absoluta, sublima, divina si naturala n-are nimic in comun cu bisturiul, cu siliconul, cu duplicitarismul, cu oportunismul, cu tradarile convenabile si cu socializarea din ratiuni de manipulare si castig de orice fel, ...dar absolut de orice fel.

Niciun comentariu: