duminică, 19 februarie 2017

Istoria e plina de curve

Oribile fiinte ....cat de scarboasa e oare viata lor, viata curvelor? Moralitatea curvelor, formata prin diferite bodegi si carciumi, are ca tel unic interesul personal, restul e doar simulare. Curva e un simulator care nu are decat aparenta unui talent, ea fiind definita doar de vicii. Curva asculta doar de vicii si de nevoi, nu de principiile si regulile normalitatii. Legea suprema la o curva este secretul, "...sa nu impartasim nimanui taina noastra!" Curva are mintea ingusta, ea nu reuseste sa iasa din cercurile evenimentelor, ca sa vada cauzele lor. Curvele preschimba dragostea in instrument de imbogatire. Actiunile lor marsave sunt mijloace, si nu vad decat telul. Curva, desi se pretinde potenta intelectual are o prestatie mediocra. Curva de multe ori e aparatorul unor concepte care n-au nicio legatura cu profilul ei moral. Curva, dincolo de aparente e doar o vaca sinistra, proasta si nesimtita.


Marilyn Monroe (1926 - 1962) - Blonda câstiga vreo 500 de dolari zilnic întretinând relatii sexuale cu directori si producatori, facând filme porno si vizite pe la casele mai multor bogatasi. Apoi a devenit faimoasa. Cica exista câteva site–uri unde poti sa vezi filme deocheate cu ea, bineînteles, contra unei sume destul de mari. Marilyn Monroe ar fi fost ucisa de CIA, agentia americana de spionaj, deoarece presupusele relatii de amor cu presedintele de la acea vreme, J.F. Kennedy, dar si cu fratele mai mic al acestuia, Robert, care fusese procuror general, devenisera incomode pentru serviciile secrete si nu numai. O curva notorie in anturajul presedintelui nu dadea bine la imagine.


Ilse Koch (1906 - 1967) - Supranumita "Curva de la Buchenwald" a fost sotia lui Karl Koch, comandant de lagare de concentrare la Buchenwald intre 1937 - 1941 si Majdanek 1941 - 1943. Beata de puterea absoluta acordata de catre sotul ei, Ilse Koch a excelat la tortura si obscenitate. Faimoasa pentru suvenirurile pe care le colectiona, tatuaje luate de la detinutii condamnati la moarte si pentru orgiile organizate. Dupa ce a construit o sala de sport cu 250.000 de marci germane furate de la detinuti, in 1940 a fost numita sefa femeilor gardian de la Buchenwald. Ea s-a sinucis prin spanzurare in inchisoare pentru femei de la Aichach pe 1 septembrie 1967.


Irma Grese (1923-1945) - Un alt produs nazist a fost Irma Grese sau "Tarfa din Belsen". Ea a fost gardian la lagarul de concentrare Ravensbrück, Auschwitz si Bergen-Belsen. Transferata la Auschwitz in 1943, (trebuia sa demonstreze entuziasm si devotament special la locul de munca), a fost promovata numarul 2 intre femeile gardian de la Auschwitz pana la sfarsitul anului. Raspunzand de peste 30.000 de prizoniere evreice, Irma Grese avea ca activitate de zi cu zi: omorarea prizonierelor de catre caini antrenati si infometati, excese sexuale, impuscarea arbitrara a prizonierelor, batai sadice cu biciul si selectarea prizonierelor pentru camera de gazare. Ea se bucura de tortura fizica aplicata prizonierelor si obisnuia sa poarte cizme grele si pistol la brau.


Ecaterina a II-a (Ecaterina cea Mare) (1729 - 1796) a fost o celebra tarina a Imperiului Rus. S-a nascut cu numele de Sophie Augusta Fredericka de Anhalt-Zerbst si a devenit împarateasa a Rusiei dupa asasinarea sotului ei, Petru al III-lea al Rusiei. Dupa unii istorici, era isterica, nimfomana si practicanta destoinica a perversiunilor sexuale. Ecaterina fusese arvunita printului Petru, mostenitorul tronului, aranjament convenit între familii. Petru era foarte urât, avea fata “cioplita” de urmele unei variole si un alcoolic notoriu. Istorii vorbesc si despre faptul ca Petru suferea de fimoza, ceea ce îl împiedica sa aiba relatii cu Ecaterina. Asta a facut-o pe tânara împarateasa sa caute iubirea în orice barbat cu stare. La 67 de ani, înainte de a muri, Ecaterina ar fi avut 1 sot, 14 amanti tineri, dar si o multime de relatii pasagere.


Maria Tereza (1717 - 1780) - Pasiunea pentru cai si calarie i-a atras una dintre cele mai zguduitoare legende care au circulat de-a lungul timpului despre marii lideri politici ai lumii: aceea ca întretinea relatii sexuale cu armasarii din grajdul imperial si ca unul din episoadele zoofile i-ar fi cauzat si moartea. Mai precis, Maria Teresa ar fi fost zdrobita de copitele unui armasar feroce pe care l-ar fi biciut în timpul actului sexual.


Elena Ceausescu (1916 - 1989) - Elena Ceausescu a avut numerosi amanti în timpul casniciei cu Nicolae Ceausescu, scrie click.ro. Desi subiectul a fost unul tabu pe perioada comunismului si nici membrii securitatii nu aveau voie sa vorbeasca despre asta, dupa Revolutie detalii incredibile depre viata privata a sotiei dictatorului au iesit la iveala.


Elena Lupescu (1895 - 1977) - Elena Lupescu a fost pasiunea regelui Carol al II-lea. Se spune ca regele era în stare sa sacrifice orice pentru amanta sa. Atasamentul sau fata de ea a fost explicat prin cauze fizice: bine dotat de la natura, regele cu greu îsi putea gasi o partenera care sa-l rabde. Când a dat de Elena Lupescu (despre care se zice ca ar fi fost mai înainte sa-l cunoasca pe rege, prostituata de bordel) Carol al II lea nu si-a mai dorit alta femeie. Cert este ca Elena Lupescu stia sa-l manipuleze pe rege (manipularea - particularitate definitorie pentru toate curvele). Generalul Gavrila Marinescu, un intim al camarilei regale, îi spunea lui Constantin Argetoianu ca regele, Elena Lupescu si Ernest Urdareanu „faceau figuri în trei” si ca nu doar regele era infidel si se culca cu diverse prostituate, dar si Elena Lupescu îsi insela prostanacul ori de câte ori avea ocazia.


Niciun comentariu: