sâmbătă, 4 februarie 2017

Pacalit de o romanca

Cum sunt vazute romancele in SUA? Filmul american de succes Pain & Gain, in care joaca Mark Wahlberg si Dwayne Johnson, vine sa confirme ce deja tot universul stie, ca majoritatea romancelor sunt niste curve. In acest film, femeia romanca este reprezentata de o dama de companie, dansatoare într-un club de noapte, prostituata (ceva de genul acesta), al carui IQ am putea spune ca era sub nivelul oceanului. Ea este interpretata de Bar Paly, o actrita/un model de origine israeliana. Degeaba se supara legionarul de la deveghepatriei.wordpres.com, ca asta e adevarul, majoritatea romancelor sunt niste prostituate nevropate care, în spoiala tradarilor convenabile si curatate de orice sentiment uman, isi controleaza sentimentele pana la anulare in timp ce golesc portofelele fraierilor din Spania, Italia, Japonia, etc.


O îngrijitoare românca din Italia, l-a pacalit pe batrânul de care trebuia sa aibe grija, spunându-i ca îl iubeste si este gata sa faca orice pentru a ramâne împreuna. Batrânul în vârsta de 85 de ani, naiv din fire, s-a îndragostit pe loc de focoasa femeia românca. Potrivit gazetaromâneasca.ro, femeia în vârsta de 45 de ani, s-a lingusit cum a stiut ea mai bine pe lânga batranul asistat. Având noroc de un corp de invidiat, femeia i-a promis mosului marea cu sarea. Ba mai mult aceasta i-a zis ca o sa întretina relatii sexuale cu el si o sa-l ingrijeasca toata viata, doar ca are nevoie de bani pentru a divorta.


Încrezator în cuvintele cu care femeia l-a vrajit si îndragostit pâna peste cap, barbatul s-a atins de economiile pe care le-a agonisit întreaga viata. Prima data aceasta i-a oferit curvei 10.000 de euro dupa care 120.000  de euro cu cecuri circulare. De îndata ce fostul functionar public a ramas fara bani, romanca a disparut ca prin minune. Nimeni nu stie daca romanca a ramas în Italia sau s-a întors acasa în România. Conform sursei mentionate mai sus, femeia avea grija de un batran italian în orasul Valdobbiadene, Italia. Potrivit informatiilor aparute în presa, barbatul nu a fost casatorit niciodata si nu avea nicio ruda, asa ca a fost o prada usoara pentru aceasta femeie din Romania.


Acum barbatul a ramas si fara bani si fara femeia care i-a promis ca va fi alaturi de el toata viata. Înca nu se stie daca individul a depus plângere împotriva femeii pentru înselaciune sau a povestit totul doar presei din Italia. Din nefericire acesta nu este singurul caz în care o femeie din Romania ”goleste” de bani un om cu mult mai în vârsta decât ea. Într-adevar viata bate filmul, dar cu siguranta, aceasta va fi o lectie pentru toti barbatii bogati din Italia carora le fug ochii dupa femei tinere si frumoase din Romania. Acestea mereu vor sti sa se foloseasca de calitatile lor si sa îi ademeneasca pe barbati în plasa lor, pentru ca multe dintre ele sunt inainte de toate doar niste curve care umbla dupa tariful premium.


Cu toate ca nici româncele nu au o viata usoara în strainatate o parte din internauti au acuzat-o spunând ca face tara de rusine. Pentru oligofrenii care cred ca aceasta femeie este desteapta, nu am decat un mesaj, sunteti niste monumente de prostie. Femeia asta este doar o curva proasta, restul e de forma. Culmea nesimtirii este ca aceste curve care isi depasesc conditia prin prostitutie, se intorc in tara sa predea lectii de moralitate si conduita conationalelor.

Niciun comentariu: