marți, 14 februarie 2017

Raisa Maximovna Gorbacheva

Raisa Gorbaciova, pe vechiul nume Titorenko, s-a nascut la 5 ianuarie 1932 si a fost sotia lui Mihail Gorbaciov, groparul URSS, sluga Occidentului. Tatal ei a fost inginer feroviar. Când Raisa avea numai trei ani, tatal ei a fost închis timp de patru ani pentru ca a criticat agricultura colectivizata. In contrast cu discretia incolora si inodora a fostelor sotii de lideri, Raisa Gorbaciova parea unora o intrupare a unui exhibitionism politic incompatibil cu doctrina. In contrast cu poza alb-negru a altor consoarte, mondena Raisa nu s-a sfiit sa se imbrace si sa se poarte ca o veritabila sotie de lider european si sa promoveze valorile Occidentului.


Gorbaciov are suficienta experienta în a produce catastrofe. A tradat Rusia, pe care a ruinat-o iremediabil economic, politic, militar si a pus pe tava marii finante oculte a americanilor, fostele state din blocul sovietic ajunse în colaps si faliment, indiferent ca e vorba de România sau Polonia, Cehoslovacia, Iugoslavia, Ungaria, Bulgaria, Letonia, Estonia, Lituania. Din cauza acestui bandit mondial, unealta a SUA, au disparut state autonome de pe harta lumii, s-au desfasurat razboaie secesioniste  sângeroase cu sute de mii de pierderi de vieti omenesti si cu destine distruse.


Acest criminal GORBACIOV, ajuns în solda americanilor, a dat RDG-ul pe nimic si nu a fost capabil sa incheie un tratat ferm de limtare a largirii Nato si de protectie a Rusiei, ajunsa dintr-un fost temut imperiu o tara de care sa rada pâna si turcii. Si ca tacâmul sa fie complet jigodia Gorby a ascultat umil si cuminte ideile de lux si admiratie pentru Occident ale iubitei sale nefaste Raisa Gorbaciova. Gorbaciov nu a fost nici serios, nici competent, nici patriot si nici loial cu aliatii tarii sale.

Niciun comentariu: