joi, 23 februarie 2017

Curve si retardati

Media din Romania promoveaza multe curve si multi retardati. De ani buni, promovarea non-valorilor, ca persoane, tendinte sau curente asa-zis artistice s-a transformat, dintr-o chestiune tolerata, într-una ridicata la rang de strategie de marketing. Sub influenta acestui fenomen, generatiile tinere sunt pur si simplu supuse unui asediu. Statisticile europene arata ca suntem cei mai primitivi, analfabeti si superficiali oameni din toata Europa. Acum cetele de fete curve si de retardati vor sa o dea dreasa: "avem olimpici". Olimpicii sunt exceptia care confirma regula, cativa olimpici nu pot repara imaginea negativa a romanilor din strainatate. Un popor lipsit de un set de valori solide, pozitive, care sa-i confere încredere, consistenta în actiuni si în atitudini, îsi va alege prost liderii, si va asista neputincios cum devine subjugat în propria tara de diferiti profitori imorali (curve si retardati) pusi pe capatuiala.


Sa analizam putin harta de mai sus, harta prostitutiei europene. Dupa reprezentarea grafica, putem constata cu usurinta ca suntem primul exportator de prostitutie din Europa. Cete intregi de retardati si fete curve jubileaza la aceasta statistica sinistra. Aceste fiinte primitive considera aceasta performanta negativa un motiv de fala. Capitalismul falimentar instaurat in Romania a intors pe dos sistemul de valori. Media promoveaza mai mult fete curve si retardati, scandalul facand ratingul cel mai mare. Ce altceva poate sa faca un retardat incoerent si agramat, care nu poate nici macar articula bine cuvintele. Prima particularitate care defineste un retardat, un betiv idiot, este incapacitatea lui de a se exprima cat de cat logic si clar. Principala caracteristica care defineste retardatul este lipsa de logica. Desfasurarea logica si argumentativa la retardati este inexistenta sau in cazul in care exista, este partial lipsita de sens si haotica.


Mii de fete romance, ce n-au implinit inca 15 ani, au devenit mame. In loc sa fie cu capul la carte, sunt cu capul la altceva. La 15 ani, cu plozi legati de git, fara scoala, fara educatie, fara sot si familie, fara credinta si Dumnezeu, fara speranta. Iata materialul genetic dezastruos din care se va naste omul nou, "evoluat" spiritual, la umbra promiscuitatii si a cazanului de tuica. Indobitocirea, indepartarea de adevaratele valori si depersonalizarea indivizilor si a popoarelor a inceput cu foarte mult timp in urma si a prins radacini adanci. Ca sa combati flagelul de prostie si narcisism fuzionate puternic in constientul retardatilor si al curvelor din Romania, nu cred  ca se poate. Cand spui curva, spui retardat si cand spui retardat, spui curva, spui fiinte primitive incapabile sa iasa din cercurile evenimentelor, ca sa vada cauzele lor. Acum fiecare are dreptul sa fie ce vrea, e dreptul tau sa fii imbecil, retardat, curva proasta sau cocalar.


Va obliga cineva sa va uitati la "tembelizor" si sa urmariti mizeria furnizata de trusturile media? Nu butoanele de schimbat canalul trebuie apasate, ci cel mare si rosu. Un popor întreg, unul care este la marginile civilizatiei, un popor ajuns intr-un stadiu de indobitocire generalizat (cod rosu de indobitocire), nu-si va mai alege liderii; doar i se va crea impresia ca si-i alege. Nu totul se conformeaza unui plan, insa acel plan speculeaza din plin lacomia de orice fel, oportunismele, abjectia umana, ba chiar le confera statut social. Fireste, toate acestea sunt intarite de agenti de influenta infiltrati ca “repere”. Nu toti sunt mediocri, ba unii chiar au o cultura de invidiat, de aceia sunt cu atat mai periculosi, fiindca tot ce fac, fac din rautate. Doar credinta în bine si adevar este cea care ne va da încredere si ne va da speranta ca in Romania va fi candva bine.


In general retardatii si curvele nu se ghideaza in viata dupa adevar, ei sunt niste mincinosi cronici cu un mod de gandire superficial si primitiv. Minciuna, ascunderea adevarului, jumatatile de adevar si omiterea, sunt "instrumentele" cu care lucreaza in general curvele, profitorii, oportunistii, orice tip de lichea. Lipsa informatiei te duce tot acolo unde te duce si o informatie falsa: in intuneric. In plus, nu doar televiziunile sunt un mijloc de de promovare a non-valorilor, nu doar cu "tembelizorul" se minte poporul, ci si cu ziarele, internetul, radioul. Mass - media din Romania are o singura misiune: sa distraga atentia de la problemele grave ale romanilor si ale tarii.


O alta intrebuintare pe care o are mass-media din Romania este manipularea. Cat pupincurism, cat lichelism, cata diversiune, cata manipulare, cat fariseism poate sa izvoreasca din anumite cocini de televiziuni, pline de curve si retardati. Dar pana la urma de ce ne vaitam atata, ca e rau in Romania, ca avem cele mai multe fete prostituate in vestul degradant, ca politicienii fura, ca nimic nu merge in tara asta? Un neam compus preponderent din curve si betivi retardati, lipsiti de principii, moralitate si bum simt, o natiune primitiva, inculta si manipulabila, pierduta complet si iremediabil intr-o cursa materialista, isi merita soarta.

Niciun comentariu: