sâmbătă, 21 aprilie 2018

Curve plastificate

Capitalismul este o ideologie paguboasa creatoare de inechitate si de mizerie sufleteasca. Goliciunea sufletului uman nu poate fi umpluta cu produsele cumparate de Black Friday. In ochii tarilor cu adevarat independente, Romania si inclusiv NATO apar doar în ipostaza dezonoranta de vârf de lance al imperialismului american. Actiunile imperialismului american seamana cu cele ale unui berbec care se izbeste de toate obstacolele, convins ca prin forta bruta rezolva orice. Capitalismul in esenta sa este sistemul criminal al inechitatii, al exploatarii omului de catre om, al jafului, al distrugerii si al asupririi. Capitalismul este un sistem profund imoral care genereaza batalioane de curve "plastificate" sau neplastificate, tarfe care isi depasesc conditia materiala si financiara prin prostitutie practicata pe diferite meleaguri si forme de relief.


Principalul defect al capitalismului este ca îl transforma pe om într-un alergator dupa capital; pentru a realiza acest lucru, oamenii îsi abandoneaza unele aspecte fundamentale ale constitutiei spirituale umane. Acei 20% din populatie, adica beneficiarii sistemului capitalist, vor cu tot dinadinsul sa pastreze acest sistem. Capitalismul este un miraj otravitor pentru majoritatea oamenilor care compun o societate. Capitalismul e benefic doar pentru tentativele de patroni care n-au capacitatea de a oferi salarii decente, pentru bisnitarii care cumpara marfa cu un pret si o vand (fara factura) la 300 de metri departare fata de locul de unde au cumparat-o, cu alt pret (mai mare evident), pentru samsarii de apartamente si terenuri care au dinamitat piata imobiliara si pentru proxenetul satului, ala care pleaca "la greci" cu duba mascatilor, ca sa se odihneasca in "insorita" celula, ...timp de o luna. Pedepse "prea aspre" pentru proxenetism in Romania.


De mai multe decenii se manifesta o tendinta de criticare a imperialismului, din punct de vedere economic, politic, si cultural, în mod particular fiind vorba de influenta raspândirii globale a culturii americane. Ce inseamna cultura americana sau imperialismul cultural? Propaganda necredibila de tip desene animate in care personajul principal rezolva singur orice fel de problema, o propaganda care sa induca in eroare cu ideea ca America e cea mai puternica tara din lume, ca e plina de super eroi si ca NATO aduce pacea declansand razboaie. Cei care sustin capitalismul si imperialismul colonial sunt intr-o mare si periculoasa ignoranta. Debandada instaurata in Romania dupa ’89 si nu numai, a permis ca fosti securisti, turnatori, tot felul de puscariasi, de curve plastificate sau neplastificate, de bisnitari semi-analfabeti, si alte haimanale ce azi se considera singuri "oameni de afaceri”, sa fie principalii si poate unicii beneficiari ai capitalismului.


Media americana tot timpul promoveaza curve plastificate de genul Kim kardashian, America (USA) in esenta ei e definita de curve plastificate, aventuri militare, provocarea de conflicte si destabilizare sociala acolo unde nu poate coloniza, si de filme de propaganda. Desigur propaganda imperialista si-a atins scopul in Romania care a devenit colonie moderna pentru imperialismul american si vest european. Dupa ce aceasta grupare economica mafiota numita UE a distrus economia Romaniei, oamenii calificati ai ai acestei tari au ajuns sa stearga la fund babe din Occident, in loc sa lucreze in tara langa familie. Pentru ce lupta si mor românii în Afganistan? Invadarea Iraqului de catre NATO a fost un act banditesc, un act de terorism de stat strigator la cer, demonstrând absolutul dispret pentru conceptul de lege internationala.


Romania trebuie sa iasa din structurile mafiote UE, NATO si FMI care nu fac altceva decat sa urmareasca interesele marilor corpooratii. In plus ni se impun politicile comandate de marile monopoluri multinationale imperialiste care sunt in spatele acestor structuri mafiote si al privatizari ce au distrus industria si agricultura. Presedintele Iohannis "Drujbanis", turistul vesel voiajor, apara doar interesele imperialistilor exploatatori si ale bogatanilor, nu ale tuturor romanilor. Niste curve de care nu a auzit nimeni si care isi aroga niste calitati si titulatura de analist politic, anunta de cativa ani buni un iminent razboi intre Rusia si Romania. Cat de naiv trebuie sa fii ca sa crezi asa ceva? De ce sa intram in razboi cu rusii, cand de pe urma lor avem de castigat? Ce castigam de pe urma americanilor? Curve plastificate. Rusii daca vor sa le arate romanilor ca n-au minte, dubleaza in prag de iarna pretul gazelor furnizate Romaniei.


Romania niciodata nu a dus razboaie de cucerire pana la momentul in care a aderat la aceasta organizatie militara criminala numita NATO. Romania, asa cum am mai spus, este in momentul de fata vârful de lance al imperialismului american. Ce inseamna capitalism? Romania a mai experimentat asa ceva. Ce a insemnat regimul burghezo - mosieresc? Crucea de piatra, locul unde gaseai curve. Nu va luati dupa ce spune propaganda PNL-ista, ca in perioada interbelica curgea lapte si miere. Era o saracie lucie, se nastea sub caruta cate 10 copii si traiau 2 - 3, se umbla descult pana la caderea zapezii, se manca mamaliga mucegaita cu castraveti murati, cartofi copti pe plita, ca ulei aveau doar boierii. Cei care munceau pe pamanturile boierului, daca indrazneau sa ceara apa atunci cand li se faceau sete, erau loviti de boier cu biciul. Cand taranii s-au revoltat in 1907, si au cerut o viata mai buna, guvernul liberal le-a dat obuze de tun in cap.


Capitalismului agresiv al americanilor, invadarea Irakului de catre NATO si distrugerea acestei tari, înarmarea diferitelor grupari care sunt pe placul americanilor pentru moment, apoi bombardarea lor si uciderea cu orice mijloace, a creat un focar atât de plin de puroi-social încât rezolvarea problemelor nu se întrevede. Pentru întelegerea contextului este necesara cunoasterea unor date elementare despre Imperialismul American, despre prezenta militara americana directa în peste 150 de tari din cele 200 ale acestei Planete… despre faptul ca America este în razboi aproape permanent. Daca vezi ca în 2013 SUA a avut cheltuieli militare de 640 miliarde de dolari, iar în 2012 de 682 miliarde de dolari, s.a.m.d.… îti dai seama ca acest mecanism militar criminal si profund odios are nevoie de noi razboaie. Iar daca ele nu exista, SUA o sa inventeze motive pentru a justifica invazii. Irakul si fosta Yugoslavie au fost bombardate pe baza unor motive inventate (detinere de arme chimice si genocid).

Surse:

sibiu.justitiarul.ro
bacaulvorbeste.desteptarea.ro
searchnewsglobal.wordpress.com
peterlengyel.wordpress.com
www.activenews.ro

Niciun comentariu: