vineri, 4 mai 2018

Kim Kardashian

Kim Kardashian e doar un cumul de vicii, o papuşă gonflabilă deformata si defectă. Cine e Kim Kardashian? Damon Thomas, fostul ei soţ spune că ea “este o târfă media, înfometată de faimă.” Care tarfa nu e disperata dupa atentie si desfrâuri voluptoase? Kim Kardashian reprezinta putreziciunea morală care defineste infectul capitalism. Ea are un efect extrem de nociv asupra tinerei generatii care este in cautare de modele. Drumul catre frivolitate (si apoi libertinaj de orice fel) e pavat cu „mintile deschise” ale liberalilor. Liberalismul e o ideologie toxica plina de paravane care permit infiltrarea intr-o societate sanatoasa, scursurilor, escrocilor de orice fel, a infractorilor care pozeaza in antreprenori de succes si a curvelor plastificate, cauciucate sau botoxate, de gen Kim Kardashian.


Sfârşitul marilor iluzii morale liberale, preced de regula regimurile totalitare. Dictatura si orice tip de sistem totalitar, e precedat de putreziciunea morala liberala. Liberalismul inseamna desfrau moral, minciuna si un fals sistem de valori. Dupa o banala documentare putem afla ca Kim Kardashian, ca orice tarfa, isi atribuie tot felul de titluri si functii pompoase. ”Actrita, fotomodel si vedetă de televiziune”, asa se zice acum la o simpla tarfa. ”Blowjobista” Kim Kardashian face abstractie de faptul ca sau uita ca ea a devenit ”vedeta” datorita unor filme deochiate in care a fost principala protagonista. Unirile trupesti gresit directionate (curvasareala pentru beneficii materiale si financiare) intotdeauna handicapeaza grav moral, mental si fizic tarfele avide dupa bogatii.


Toate curvele sunt handicapate mintal, sunt niste vaci autiste needucate, care n-au capacitatea sa relationeze respectand acel set de norme si comportament moral, etic, si de bun simt. Mai pe scurt sunt niste nesimtite. Duplicitarism, supraaprecierea persoanei proprii (particularitatea principala care defineste un psihopat), grandomanie, comportament de animal  salbatic si fara creier, foarte multa, extrem de multa frivolitate si minciuna, cam astea sunt ”virtutiile” care caracterizeaza tarfa, ”modelul Kim Kardashian”. Kim Kardashian e doar o gonflabila luata in ”facalet” de ”arabeti” si ”turcaleti” potenti financiar. Toate tarfele dar absolut toate tarfele, urasc anonimatul. Ele cersesc atentie si respect intr-o disperare crunta, si se vor in centrul atentiei.


Stupid nation? Se poate spune si asa, curvele, prostii, drogatii si profitorii de orice fel, acesti principali reprezentanti ai liberalismului, se baga singuri in seama. ”Trei tineri au fost surprinşi drogati luni, 30 aprilie, de un clujean în faţa unui bloc din cartierul Mănăştur...”, capitalismul si democratia liberala asta genereaza, drogati, curve si bisnitari care se ascund printre rafturi dupa ce achizitioneaza marfa fara factura. Capitalismul este un concept ideologic, asociat de regulă cu ideologia liberală, iar drogatii, curvele si prostii sunt ”produsele” de baza ale capitalismului, curvele si prostii reprezinta standardul ”valorilor capitaliste”. Capitalismul se rezuma la sau e alcatuit in general din curve, bisnitari, drogati, proxeneti, escroci, politicieni corupti, agitatori invartiti cu cheita de diferiti patroni exploatatori, vesnic suparati ca nu-si pot permite slugi din cauza partidelor sociale aflate la guvernare.


”Etica in afaceri si sistemele economice...”, ce sunt SF-urile astea? In capitalism nu exista etica in afaceri, exista doar curve si bisnitari care fac slalom printre rafturi pentru a evita cunoscutii care i-au dibuit ca achizitioneaza marfa fara factura pentru a o vinde ulterior la suprapret in tentativele lor de magazine. In capitalismul rusesc actual din Romania, 98% din firme fac evaziune fiscala. Capitalism – un cuvant care trezeste sentimente negative in orice roman cinstit. Cei care sustin capitalismul au numai abureli in cap. E nevoie de o forma de organizare social-economica care sa urmareasca bunastarea tuturor oamenilor, nu doar a borfasilor de patroni care n-au capacitatea sau nu vor sa ofere salarii decente. In capitalismul rusesc actual din Romania, orice curva de tip Kim Kardashian se auto-considera anteprenor de succes, ce ofera locuri de munca.care de multe ori se dovedesc a fi doar punti de legatura catre prostitutie.


În Bucuresti există o institutie extrem de importantă pentru bunul mers al lucrurilor, cel putin la nivelul cetăteanului. Se cheamă Brigada Rutieră. Ea are un sef, pe nume Victor Gâlceavă. Comisar sef. Victor Gâlceavă are o sotie, avocata Ileana Gâlceavă, scrie Inpolitics, si preluat de www.incisivdeprahova.ro. Prin 2010, presa relata că avocata Ileana Gâlceava era acuzată, alături de sotul ei, Victor Gâlceava, politist rutier în cadrul IPJ Ilfov, de constituirea unui grup organizat care racola persoane aflate în cercetare. În urmă cu aproximativ un an, la DNA se prezentaseră mai multi denuntători care au declarat că i-au înmânat avocatei Gâlceava diverse sume de bani în vederea exercitării unui trafic de influentă pentru obtinerea unor solutii favorabile în dosarele care se aflau în faza de cercetare la nivelul politiei sau care ajunseseră deja pe masă procurorilor din Buftea.


La capătul retelei, spuneau surse judiciare, se afla prim-procurorul Nelu Carpen, la care ar fi ajuns o parte din sumele de bani. Avocata Ileana Gâlceavă mai avea la activ si un dosar penal pentru ucidere din culpă si fugă de la locul accidentului, după ce, în 2009, a lovit cu masina un motociclist, în vârsta de 19 ani. Victima, Alin Florentin Răcea, avea 19 ani si a murit în urmă impactului. Avocata Ileana a fugit de la locul accidentului. Cazul a fost cercetat, initial, de către Politia Rutieră Ilfov, unde lucra sotul avocatei, subofiterul Victor Gâlceava. În scandalul ”Carpen”, anchetat de DNA, doamna avocata Ileana Gâlceavă a încasat trei ani de închisoare cu executare, presa relatînd si faptul că ea ar fi fost amanta prim-procurorului Carpen, cei doi făcînd sex de multe ori chiar în biroul acestuia.


”Amanta prim-procurorului Carpen...”, oare exista nevasta de politist care sa nu fie curva? Multe neveste de politisti care si-au depasit conditia din prostitutie, sunt sau au fost ”vulcanizate” si de diversi ”porcurori” sau de nepoti de ”prim-porcurori.” Capitalismul si societatea liberala se rezuma la implementarea unor false valori (capatuiala prin curvasareala a la Kim Kardashian, coruptie sau bisnita), la inechitate sociala si la exploatarea (pacaleala) omului de catre om.

Niciun comentariu: