miercuri, 16 mai 2018

Cea mai frumoasa tiganca din Romania

Cea mai frumoasa tiganca din Romania este Narcisa Stanescu, are 17 ani, este casatorita si a fascinat o tara intreaga cu frumusetea ei. ”Narcisa Stanescu i-a impresionat pe Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu si Stefan Banica jr la show-ul X Factor...”, doar pe ei? Narcisa (frumos nume) a cucerit o tara intreaga nu doar cu frumusetea ei, nu doar cu ochii ei verzi, ci si cu educatia ei evidenta (cum rar vezi la o romanca de varsta ei), cu talentul ei, si cu modestia ei, si nu numai pe cei patru jurati de la X Factor. Ca de obicei cineva incearca sa minimalizeze si sa izoleze valoarea si talentul incontestabil cand vine vorba de tigani. Discriminarea prin opinii si actiuni profund partinitoare e ceva foarte des intalnit in Romania. „Nu ştiu dacă va conta că sunt de etnie romă, eu aşa mă prezint şi nu mă voi schimba niciodată“, a spus frumoasa Narcisa.


Gasirea celor mai frumosi ochi, ”dibuirea” fetelor cu cele mai frumoase trasaturi fizice dar si sufletesti este o misiune dificila. Frumusetea fizica si sufleteasca invinge cam orice prejudecata, obstacol sau provocare, frumusetea e acel ceva ce defineste natura umana, care e carcotas si diletant nu cunoaste acest aspect. E foarte clar ca frumoasa Narcisa Stanescu, pe langa frumusetea fizica e inzestrata si cu cea sufleteasca, ...plus cei sapte ani de acasa. Cand spunem Narcisa Stanescu, spunem cea mai frumoasa tiganca din Romania, spunem frumusete fara botox, silicon sau cauciuc. Romania e plina de ”cauciucate” hidoase, de tot felul de ”plastificate” care si-au depasit conditia financiara si materiala din relatii pasagere productive si deloc altruiste, mai pe romaneste din prostitutie.


Narcisa Stănescu face parte dintr-o comunitate de tigani căldărari din comuna Lieşti, judeţul Galaţi. Încurajată de tatăl ei, dar şi de soţ, frumoasa si talentata Narcisa (talent care te face sa abuzezi de butonul Replay) s-a prezentat extrem de încrezătoare la audiţiile „X Factor“, unde a avut un real succes. Dar sa vedem ce spune Codin Maticiuc (nu stiu cine e  asta si nici nu vreau sa stiu) despre ea: „De aseară o iubesc pe ţiganca asta de 17 ani, Narcisă frumoasă de pică, voce, ritm, engleză bună, dezinvoltură, vocabular... Au mai mai fost câteva voci foarte bune, dar, aşa cum v-am spus, nu e despre voce. Dacă prinţesa ţiganilor din Galaţi divorţeaza vreodată şi vrea ceva pe genu' Adrian Minune da' fără voce, ne vedem direct la primărie. Mă f*t în ea de burlăcie. Şi fac nuntă-n ţigănie”.


Pe parcursul documentarii am observat ca fermecatoarea si carismatica Narcisa Stănescu este descrisa in general de media ca fiind "extrem de frumoasa", "cea mai frumoasa piranda", "fermecatoare", etc. Demna de luat in considerare este si parerea publicului, parerea fanilor: "cea mai frumoasa papusa", "este frumoasa foc", "o voce calda, dulce, gingasa si frageda, felicitari, mult succes", "frumoasă precum o stea de cinema de la Hollywood", "Felicitări! Am ascultat-o si la tv si aici (pe youtube) cu mare drag. Superbă! Sper sa ajunga printre finalisti! Rasismul nu duce nicăieri si sporeste ura! Sper ca oamenii sa o  voteze", "are un suflet cald si o voce cristalina, chiar daca nu va castiga, mie o sa-mi placa la nebunie", "este o zana cu o voce minunata", "Eu va spun drept ca am ascultat-o de ieri de cel putin 50 de ori". "Toata lumea a fost cucerita de ea", a declarat Delia, printre alte aprecieri pozitive.


Presa mercenara romana a gasit ceva care sa-i pateze imaginea Narcisei. “Clanul ţigănesc Stănescu, ai cărui membri au sute de firme pe raza localităţilor Iveşti, Lieşti, Tecuci şi Galaţi, s-a specializat în evaziune fiscală din comerţul cu fier vechi, dar şi pe zeci de ţepe date altor firme. Pe numele membrilor grupului sunt peste 100 de dosare penale, în diverse stadii”, au relatat mai multe ziare din Romania, atasand la articole si poze cu Narcisa. "Peste 80% dintre firmele patronate de oamenii de afaceri romi au fost prinse făcând evaziune fiscală, paguba produsă bugetului de stat, dar şi unor alte firme private, ridicându-se la o sumă ameţitoare: peste 15 milioane de euro doar în ultimii patru ani. Cele mai multe dintre afacerile clanului sunt cu fier vechi, iar obiceiul lor de căpătâi este să nu plătească statului nimic."


"În fapt, ei au dezvoltat un fel de sistem economic paralel cu legea şi cu fiscalitatea, descoperirile făcute de oamenii legii indicând prejudicii uriaşe”, s-a mai scris despre afacerile rromilor din Liesti. Asa cum am mai spus, in capitalismul rusesc actual din Romania, 98% din firme fac evaziune fiscala. Deci nu e greu sa gasesti ceva denigrator la adresa unor romi instariti care au firme. Narcisa, cea mai frumoasa tiganca din Romania, este o victima a imprejurarilor. Problema e ca presa mercenara romana in goana dupa senzational, prin asocierea acestor fapte (dosare penale pentru evaziune, înşelăciune, spălare de bani) cu succesul Narcisei, comite ceva total lipsit de etica, nepotrivit si ofensator.

Niciun comentariu: