luni, 23 octombrie 2017

Politist adjectiv

Militia Romana mai are mult de parcurs pana la onorabilul apelativ Politia Romana. Frica care bantuie holurile institutiilor de forta din Romania este, "bree sa nu se prinda onorabilul contribuabil ca majoritatea suntem niste spagari ordinari si ca ne vindem pe o ciorba si cateva beri". Din punctul meu de vedere, prin prisma realitatii obiective, vad doar o militie corupta in proportie de 98 %. Tot prin prisma realitatii obiective vad un stat mafiot cu institutii nefunctionale, condus de crima organizata. Ca sa pot eu acum sa-mi exprim punctul de vedere, sa am o opinie, au murit acum 27 de ani niste oameni. Asta e primul pas care trebuie sa-l faca militia mafiota romana, sa inteleaga ca cetateanul are acum libertatea sa-si exprime gandurile, parerile si observatiile in scris sau prin voce.


Romania e condusa subversiv si conspirativ de grupari politico-economice mafiote. Majoritatea militienilor acum interpreteaza legea dupa interesul acestor grupari. Jalnica institutie Militia Romana, incompetenta, abuziva si corupta aproape in totalitate. Metaforic vorbind legea in Romania e aplicata de o turma de berbeci "cumparati" sistematic ca sa serveasca interesele mafiei. "Politist, adjectiv", regizat de Corneliu Porumboiu, e un film foarte realist, el descrie intocmai realitatea zilelor noastre. In opinia militianului si a anumitor politicieni iubitori de chiolhanuri organizate de proxeneti locali, traficantul de droguri, proxenetul (sau proxeneta), delapidatorul, coruptul, etc, e o persoana onorabila care trebuie respectata si apreciata.


Romania, conform statisticilor oficiale, e primul exportator de prostitutie ilegala din Europa si unul dintre cele mai corupte state din lume. In Romania proxenetismul e "sport national" si politica de stat. In Arges, fabrica de proxeneti a Romaniei, o curva si o betiva notorie care are "fetite la produs" prin toata Europa, cumpara un militian cu o ciorba si cateva beri. Pana la urma ce e un militian? "Politistii, sunt o categorie socială, incapabili să ajungă intelectuali, dar nici munca nu le place. În comunism, militienii erau angajati din rîndul tractoristilor (meseria de tractorist e o meserie onorabila, eu stiam ca din randul hamalilor, care pana la urma tot o ocupatie cinstita e), azi din rândul celor ce cu greu termină liceul. Sotiile lor sunt de obicei niste putori. La ce vă asteptati, exact la ceea ce s-a întâmplat", un comentariu foarte obiectiv, facut pe marginea unui articol aparut in Evenimentul Zilei la data de 24 septembrie 2017, de un anume Gheorghita.


Un alt comentariu, facut tot pe marginea aceluiasi articol, de un anume Nae: "Or fi multe sotii de militian niste putori, dar sint mult mai multe putori care nu au barbatii militieni. Putorile le reperezi rapid, au un copil (maxim doi din greseala) ca sa nu le incurce viata, nu muncesc (sau presteaza discret pe la vreo primarie sau intreprindere de stat), au bona (sau viseaza sa aiba ca sa le faca curat si mincare ca ele nu stiu), nu maninca acasa (ca nu stiu sa gateasca), sint aranjate si parfumate continuu (pentru a fi mai usor observate de masculii din jur), sint cu telefonul continuu in mina sau la ureche si au cite 100+ de contacte folosite regulat, se cred pretioase si nu accepta nici o observatie (daca o critici ti-ai dat foc la valiza pe viata), ... ooooo, la cite PUTORI oportuniste si tupeiste sint in Romania, e putin probabil ca violenta se va termina prea curind !" Ar mai fi multe de completat la comentariul asta... dar pe scurt, ele nu gatesc si au bona pentru ca n-ar mai avea timp de umblat dupa P sub diferite pretexte.


Tot acelasi Nae completeaza: "Eu as zice ca la o actiune apare si reactiunea ! Nu promovez violenta dar pentru multi barbati e ultima solutie impotriva unei cocote care odata vazindu-se cu şaiba pe deget a uitat de ce si cu cine s-a maritat ... multe fac un copchil ca sa isi poata santaja sentimental barbatul cit mai bine si se pun pe trait in circa lui ... parazitism social pur ... sa te fereasca sfintul de o feminista oportunista ca iti termini viata foarte trist ..." Comentariile au fost facute de un anume Nae si inca unul, la articolul "Un poliţist cuprins de gelozie si-a batut sotia în public, până a băgat-o în spital", aparut in Evenimentul Zilei la data de 24 septembrie 2017.


Ce concluzii putem trage? Stiam ca in general nevestele de politisti sunt niste curve notorii care zac prin baruri pana la patru dimineata, tinand companie barbatilor chiar daca ele au "şaiba pe deget". Nae, prin ce a declarat, n-a facut decat sa confirme ce stiam deja. Sunt multe neveste de politisti care uita ca sunt maritate si pleaca la "indoit banane" (sau la indreptat), motivele fiind multiple dar cel mai important este ca multe dintre ele sufera de nimfomanism incurabil si crunt, ...si nu zic asta doar de dragul zicerii, asta e o boala de care sufera multe curve nesatule.

Niciun comentariu: