joi, 5 octombrie 2017

Proxeneti cu epoleti

Scursurile societatii moderne au reuşit să altereze structura sufletească şi umană, normalitatea valorii umane a fost deteriorata de tot felul de epave, de deseuri umane pline de vicii, de lacomie, prostie, betie si orgoliu. Bandele mafiote din Romania nu misca un deget fara incuviintarea sefilor din Politie. Din cand in cand mai este sacrificat cate un "pion" care racola fete pentru prostitutie si care ulterior a devenit inutil, ca sa se creada ca Politia lupta contra Mafiei. Politia mafiota romana trebuie sa cotizeze (cu bani din spagi sau de la interlopi si prostituate) la sefii IJP care la randul lor cotizeaza (pentru pastrarea functiei) la chestorii IGP, acestia mai departe, cotizeaza la campanii electorale si sprijina politic pe unul sau pe altul (de obicei neamuri). Piramida coruptiei e bine pusa la punct in Romania. Trenul coruptiei e singurul care "merge ceas" in Romania. Politia romana este, a fost, si va fi politie interlopa, politie mafiota.


In Romania, mafiotii cu epoleti conduc si coordoneaza tot ce inseamna crima organizata. Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie (care se afla sub papucul politicienilor corupti) si de politie. Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara, inclusiv in judetul Arges. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia. "Caracatita" italiana e pistol cu apa pe langa caracatita din Romania. Romania e condusa de grupari politico-economice mafiote.


Exponentii la varf ai institutiilor de forta din Romania sunt un scut pentru clanurile mafiote din Romania. Conform statisticilor, mafia, prin activitatile care compun crima organizata (prostitutie, proxenetism, trafic de droguri, evaziune fiscala, spalare de bani, etc) ruleaza la nivel global mii de miliarde de dolari. Numai in Italia, bugetul anual al crimei organizate este mai mare decât cel al Uniunii Europene, ce sa mai vorbim despre Romania, unde nu exista structuri si legi anti-mafie. La un moment dat, Italia acuza autoritatile judiciare de la Bucuresti, în spetă DIICOT, de protejarea intereselor lui Massimo Ciancimino, fiul lui Don Vito Ciancimino, fost lider Cosa Nostra, care era acuzat de spalare de bani prin grupuri de firme romanesti.


Romania e stat foarte mafiot cu institutii nefunctionale condus de crima organizata. Actiunile politiei, justitiei, DNA-ului si SRI-ului se fac doar pentru spectacol si senzational. Doar tele-justitie pentru IMPRESIE ARTISTICA si pentru naivi, ...si ceva pedepse simbolice de ochii lumii. In Arges, FABRICA DE PROXENETI A ROMANIEI, un politist e cumparat de o curva si o betiva notorie care are "fetite" la produs prin toata Europa, cu o ciorba si cateva beri. Romania e primul exportator de prostitutie ilegala din Europa si unul dintre cele mai corupte state din lume. In Romania proxenetismul e "sport national" si politica de stat. Asta e doar unul dintre motivele din cauza carora nu suntem primiti in spatiul Schengen.


Politia Română se afla în procedura standard de musamalizare, in procedura standard de capatuire de 27 de ani. "Politistul roman nu alearga dupa hoti ca sa-i bage la beci, ci ca ei sa imparta prada cu el" - Corneliu Vadim Tudor. De ochii lumii, o foarte mica parte din proxenetii, hotii si talharii de orice fel, sunt "cazati la mititica" pentru o scurta perioada de timp, pentru a evita o posibila revolta a populatiei, cauzata de coruptia generalizata si evidenta. Statul roman din pacate e prizonierul mafiei si a clanurilor de interlopi. Politistii care nu sunt corupti sunt lasati sa se ocupe doar de plevuşca.

Niciun comentariu: