duminică, 17 septembrie 2017

Cum sa devii un proxenet de succes

Ca sa devii un proxenet sau o proxeneta de succes ai nevoie, in primul rand, de un cadru legal - paravan. Tu trebuie sa fi vazut de societate ca fiind un prosper om sau femeie de afaceri. Tu in sine esti doar un derbedeu ordinar, cu un handicap intelectual sever, esti de regula doar un betiv prapadit pe care mamica lui l-a scapat de prea multe ori din brate cand era mic, plus ca esti caracterizat de o evidenta inhibare intelectuala, care e fata desteapta te-a "citit" ce-ti poate pielea la secunda trei. Deci am ajuns la "materia prima", "fetitele". De regula, un proxenet "pune ochii" pe o deja "petarda". In multe cazuri, "deja petarda" stie cu cine sta de vorba, stie ca in fata ei sta un "codos" mediocru in toate, gata sa o trimeata la ”produs”. Din dorinta de a câstiga bani, persoanele, în majoritate covârsitoare fiind fete, se lasa convinse de propunerile devenite banale de acum de a merge în strainatate la munca pentru a face bani. Ele stiu ce "munca" vor presta.


Cum sa devii o proxeneta de succes in Romania? Pentru a-şi putea desfasura activitatea ca matroana, intr-o ţara in care prostitutia nu este legalizata, obligatoriu, "codoaşa" trebuie sa-şi "cumpere" un miliţian. "Investiţia" e simbolica, in Romania, o curva si o beţiva notorie care are "fetiţe" la produs si care pozeaza in prosper om de afaceri, poate cumpara un miliţian cu o ciorba si cateva beri, ieftin ca fraga. Bineinţeles, ea trebuie sa detina o firma paravan pentru prostitutie si proxenetism. Intr-o ţara in care maşinile scumpe plimbă multe "rable" ieftine, nu e greu sa identifici "materia prima". Ai nevoie si de multe circumstanţe ocazionale, pentru identificarea potenţialilor clienţi.


Logica elementara, ai fetiţe la produs, ai nevoie si de clienţi pentru fetiţe. Daca vrei sa fi matroana de succes, clienţii fetiţelor tale trebuie aleşi cu grija. Nu implici in bordelul tau clandestin orice boschetar. Daca ţi-ai tras ca "angajata", una care a facut liceul la ......., te-ai deconspirat singura, la ......, in general fac liceul cele mai mari curve din Romania, astea de la ....., in general, sunt prostituate veritabile, autentice. In aceeasi ordine de idei, din moment ce tu esti angajata sau ai fost angajata unui proxenet sau proxenete, asupra ta planeaza "suspiciunea rezonabila" de implicare in activitaţti de prostitiţie si proxenetism.


Ca sa devii un proxenet de succes ar fi bine sa ai o pensiune, undeva la munte, unde "fetitele" sa-si faca de cap cu clientii. In fine, e bine de stiut totusi, ca a fi proxenet, inseamna a fi un maimuţopat - cretinopat, care, mai devreme sau mai tarziu, va ajunge la "facultate" ...si cu anii de "facultate" de la penitenciarul Colibasi doar maimutele cu retard evident se lauda, pana la urma asta sunt proxenetii, niste babuini cu retard evident. Conform hartii de mai sus, Romania e primul exportator de prostitutie ilegala din Europa. Acest fapt demonstreaza ca Romania este stat mafiot cu institutii aparent functionale, stat in care proxenetismul este sport national. Pedepsele pentru proxenetism sunt simbolice in Romania, atat de simbolice incat atunci cand se "libereaza", proxenetul afirma ca "a fost la greci", nu la beci, deci pedeapsa e cat un sejur la greci. Noroc ca legile morale pedepsesc mai repede si mai aspru decat legile penale.

Niciun comentariu: