marți, 5 septembrie 2017

Argeseanca omorata de iubitul italian

Curve scelerate strivite de motorul moralitatii, ca sa folosim o metafora, cam astea sunt romancele in general. Curva e un specimen sinistru fara caracter. Curva, aceasta pseudo intelectuala de tomberon, nu este definita de virtuti. Minciuna sau jumatatile de adevar au in spate interese, la fel si manipularea. Curva este o idee proasta, o creatura orizontala defecta, o grandomana razvratita absolut idioata. Ce sunt majoritatea romancelor? Curve dezgustator de proaste. O curva din Romania poate sa faca copii pentru multi italieni, dar ea ramane o curva romanca. "Giving birth does not change their nature." Fara nici un fel de legatura la ce am spus pana acum, o sa fac referire la un caz petrecut la sfarsitul anului trecut in Poggibonsi, o localitate situată la 40 de kilometri de Florenta (Italia), localitate in care, o argeseancă de 21 de ani a fost calcată cu masina de iubitul ei italian, extrem de gelos.


După o cearta aprigă petrecută la un local în care fata lucra, el a plecat, dar a asteptat-o si, când a iesit, a demarat si a lovit-o cu masina. Imediat după impact a oprit, a coborât din masina si a fost luat la bătaie de câtiva oameni care au asistat la scena terifiantă. In urma impactului, fata a murit pe loc. Tânăra de 21 de ani se numea Ionela Raluca Sandu si era din localitatea Merisani, judetul Arges. Era divortată si a lucrat în mai multe localuri din Pitesti ca ospătărită. Plecase în Italia la muncă. Bărbatul care a dat cu masina peste ea, un italian de 41 de ani, a fost retinut de carabinieri. El era client frecvent al localului pentru că mergea acolo tocmai pentru a se întâlni cu românca Ionela Raluca Sandu, care lucra ca dama de companie in acest local. În ultimul timp se certau des.


La fel si in ziua tragediei, la dispută asistand si câtiva martori, audiati ulterior de autorităti. Cel putin zece persoane au fost audiate de către politie, inclusiv colaboratorii victimei, clienti, dar si proprietarul clubului. Se stia că între cei doi exista o relatie sentimentală, dar bărbatul i-a reprosat că se întâlneste si cu altii. Gelozia lui a ajuns la extrem si, beat fiind, a decis să o omoare. Trupul tinerei a ajuns la morga pentru necropsie, italianul fiind acuzat de crimă. "Se întâlnea si cu altii", ...bre, daca ai gagica din Arges sa fi sigur ca se intalneste si cu altii. Majoritatea femeilor din Arges sunt niste curve notorii, asta se stie, ...dar poate ca ea nu era. "A lucrat ca ospatarita", ...mdaa, majoritatea ospataritelor sunt curve de top, un alt adevar arhicunoscut. Poate ca Ionela Raluca Sandu nu era.


Dupa ce am parcurs radiografia crimei, putem trage si concluzii. Putem vorbi de o relatie sentimentala cand avem o diferenta de varsta de 20 de ani? Sigur nu. Diferenta de varsta trebuie sa fie decenta, asa cum afirma cunoscutul preot Constantin Necula: "Adica sa nu-mi spuna mie cineva ca unul de 22 de ani se ia cu una de 64 de ani ca o iubeste, si nici una de 24, pe unul de 64." In cazul nostru, asa cum am spus, avem o diferenta de 20 de ani, care tot indecenta se numeste. Familia fetei spune că cei doi se întelegeau foarte bine, se iubeau si nu ar fi existat motive de ceartă. "Raluca s-a îndrăgostit de un italian de 41 de ani cu care trăia o poveste de dragoste...",  hai sa fim seriosi, romancele nu se indragostesc de italieni in Italia, romancele "se indragostesc" in Italia de portofelele italienilor, ...si asta e bine de stiut.

Surse:

www.libertatea.ro
www.sursata.ro
www.ziaruldinmuscel.ro

Niciun comentariu: