joi, 7 septembrie 2017

Dansatoare romanca ucisa cu bestialitate in Italia

Dansatoare româncă ucisă în Italia la ordinul fostului iubit, care a vrut să îi dea "o lecţie de viaţă"!


Patru italieni au fost arestați pentru uciderea dansatoarei românce Andreea Cristina Marin. Cadavrul tinerei a fost gasit vineri dimineața pe plaja Lido Bello (Macerata), pe litoralul Adriaticii.Conform primelor investigații, italianul Sandro Carelli, 57 de ani, pensionar și fost iubit al victimei, promisese 1.500 de euro, de persoană, lui Sebastian Capparucci și Silvio Giarmanà, doi șomeri cu rezidență la Porto Potenza, pentru a da "o lecție de viață" animatoarei.


De asemenea, se pare că implicat în uciderea româncei este și fiul lui Sandro, Valentino Carelli, care "a păzit" apartamentul victimei, în timpul agresiunii. Deși trebuia să fie doar "o lecție de viață", situația a scăpat de sub control. În urma verificărilor, reiese că românca a fost ucisă cu cruzime.


Toți cei patru italieni au fost arestați și sunt anchetați pentru omor deosebit de grav. Totodată, iese la lumină faptul că principalul motiv al tragediei a fost gelozia iubitului italian în vârstă de 57 de ani.


Andreea Cristina Marin venise în Italia în urmă cu o lună inainte de a fi omorata și lucra ca dansatoare într-un night club. Poliţiştii cercetează dacă victima făcea parte dintr-un grup de prostituate care activau în clubul de noapte din oraşul Porto Potenza Picena.


Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania

Niciun comentariu: