luni, 18 septembrie 2017

Frumoasa Deniz Çakir

Frumoasa si talentata actrita din Turcia, Deniz Çakir, protagonista serialului “Iffet”, nascuta la data de 31 decembrie 1983 (capricorn) in Ankara, cam are obiceiul sa se indragosteasca de colegii de platou. O demonstreaza idilele cu Ibrahim Çelikkol, Cemil din “Iffet”, si Halit Ergenç, sultanul Suleyman  din “Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii”. Deniz Çakir e sublima, fenomenala si are niste ochi criminali de frumosi. Actrita Deniz Cakir este considerata una dintre cele mai frumoase, mai talentate si apreciate actrite din Turcia.


Interesul pe care il starneste frumoasa actrita Deniz Çakir pentru publicul din Turcia face ca, de fiecare data cand iese undeva in spatiul public, sa fie urmarita de o multime de paparazzi si fani. Aflata in vacanta, la inceputul lunii august, ea a fost fotografiata in toata splendoarea pe iahtul unor prieteni, in statiunea Bodrum. Relaxata, actrita a purtat o tinuta extrem de lejera, de plaja, si o coafura “gangsta”, asa cum au femeile jamaicane. Deniz a fost urmarita de la mare distanta prin teleobiectiv non-stop, atat pe ambarcatiunea prietenilor sai, dar si pe uscat, cand a intrat intr-un centru comercial pentru cumparaturi.



Frumoasa si fermecatoarea Deniz Cakir, poreclită de jurnalişti şi fani „Catwoman„, datorită mişcărilor sale feline, este antitalent la purtatul dresurilor. Ori de câte ori îşi pune ciorapi fini, fascinanta Deniz îi face praf cât ai clipi. Culmea, aproape de fiecare dată, jurnaliştii turci sunt pe fază şi reuşesc să o prinda pe frumoasa actriţă pe picior greşit. Când a realizat că a reuşit din nou să îşi rupă dresurile, sublima Deniz Çakir a început să tragă de rochie în jos, într-o incercare disperată de a acoperi calamitatea.

Iffet - Deniz Çakir (video)


"Woow, best music and serie I've ever watched, greetings from Morocco" - Zaynab Ba. "Cel mai frumos serial si cea mai frumoasa coloana sonora" - Larisa. "Me encanta esta novela" - Homayma Hamed Lamrini. "The music touches my soul..." - Baby doll. "Ador muzica din acest serial" - Gheorghe Remus. "I adore that music. I have never missed an episode. greetings from Greece" - Mixalis Mike. "She (Deniz Çakir) is so beautiful" - Freschta Resaei. "Very beautiful song" - Marina Shabani. Aprecieri vin si din Kosovo, Moscova, Paris. N-am gasit o apreciere negativa la adresa actritei Deniz Çakir sau la adresa serialului Iffet.

Deniz Çakir poze









Niciun comentariu: