joi, 7 septembrie 2017

Prostituata romanca ucisa cu arbaleta

Mor romancele ca pe front. O tanara din Constanta a fost ucisa de un criminal in serie din Italia. Diana Alexiu lucra ca escorta de lux si a avut parte de un sfarsit sinistru: italianul Ramon Berloso a omorat-o cu o arbaleta si a ingropat-o, alaturi de o alta tanara din Italia, sub un pod.


Politistii au dat de urma criminalului dupa ce disparitia romancei a fost anuntata pe postul de televiziune Rai 3, la solicitarea familiei.


La cateva zile de la prezentarea cazului in emisiunea "Chi l'ha visto?" ("Cine a vazut-o?") , carabinierii au reusit identificarea masinii Dianei Alexiu, un BMW X5 in valoare de circa 30.000 de euro, cu numere de Romania, parcat in localitatea Cervignano del Friuli.


In masina au gasit telefonul fetei si, dupa ce au verificat apelurile si mesageria, au dat de Ramon Berloso, din localitatea Gorizia. Politistii s-au prezentat la o intalnire pe care acesta si-o aranjase cu o alta prostituata si l-au luat la intrebari. In masina lui au gasit arma crimei, o arbaleta de tipul celor folosite in Evul Mediu.


Ramon Berloso a recunoscut comiterea crimelor, indicandu-le politistilor inclusiv locul unde le-a ingropat pe cele doua femei, sub un viaduct de pe raul Torre.


El mai fusese condamnat in urma cu mai multi ani pentru uciderea unui tanar, intr-o incaierare, iar recent fusese denuntat de fosta sotie pentru hartuire.


În timpul interogatoriului, Ramon Berloso a recunoscut uciderea altor două prostituate pe care le-a abandonat într-o zonă a râului Torre.


Mama Dianei Alexiu se afla si ea in Italia si, dupa cum povesteste bunicul fetei, din Constanta, stia de disparitia fiicei ei. "Mi-a spus ca a disparut, dar isi imagina ca a fost arestata pentru ca furase masina iubitului ei. Eu nu pot sa cred ca Diana e moarta, prefer sa o stiu arestata", a spus Nicu Alexiu, bunicul fetei.


În maşina Alexiei, oamenii legii au descoperită o arbaletă asemănătoare celor folosite în Evul Mediu, cel mai probabil arma crimei. Din declaraţiile familiei Alexiu, Diana a fost închiriată, pentru un week-end, de Ramon Berloso.

Niciun comentariu: